30 / 06 / 2024

Tekirdağ Malkara hizmet binası nerede

Tekirdağ Malkara hizmet binası nerede

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın insan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde uygulamaya koyduğu ve ’Hizmet Kervanı’ kapsamında dile getirdiği ’Her ilçede büyükşehir hizmet binaları olacak.’ sözü hayata geçiriliyor.

3 ilde 21 arazi, 5 arsa satılıyor ve 2 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Tekirdağ Malkara, Muğla Ula ve Afyonkarahisar Merkez'de yer alan 27 adet gayrimenkul satılıyor ve 2 adet iş yeri de kiraya veriliyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar, satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 8 adet Hazine arazisini satıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Tekirdağ Malkara Milli Emlak, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde 8 adet Hazine arazisini satıyor. Peki Malkara'da yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Tekirdağ Malkara'da yüksekten düşen inşaat işçisi yaralandı!

Tekirdağ'daki Malkara Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika inşaatında çalışan Y.Ö. (22), yaklaşık olarak10 metre yükseklikten zemine düştü.

Tekirdağ Büyükşehir'in yeni binasına FORM İmzası!

Form Şirketler Grubu bünyesindeki Form Endüstri Ürünleri, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni İl Hizmet Binası’nın tüm iklimlendirme ihtiyaçlarını enerji verimli ve son teknoloji ürünler ile karşılık veriyor.

TOKİ Tekirdağ, Denizli ve Balıkesir'de Jeoteknik Etüt Raporu hazırlatacak!

Tekirdağ, Denizli ve Balıkesir İllerinde İmar Planına Esas Jeolojik - Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin inşaatı yüzde 51 tamamlandı!

Trakya'nın tek şehir hastanesi olan ve Tekirdağ'da inşa edilen Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin yüzde 51'i tamamlandı. Hastanenin yaz aylarında hizmet vermeye başlaması planlanıyor.

Tekirdağ Büyükşehir yeni hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7 katı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılarak binanın inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, inşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasını inceledi.

Tekirdağ'daki hizmet binası 2021 yılında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapımı tüm hızıyla devam eden Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Yapımına 2016 yılında başlana bina 2021'de tamamlanması planlanıyor. 

Tekirdağ Malkara hizmet binası nerede Haberi

Tekirdağ Malkara hizmet binası nerede


Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ Hizmet Binası törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın insan odaklı belediyecilik anlayışı çerçevesinde uygulamaya koyduğu ve ’Hizmet Kervanı’ kapsamında dile getirdiği ’Her ilçede büyükşehir hizmet binaları olacak.’ sözü hayata geçiriliyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki ikinci hizmet binası, Şarköy’ün ardından Malkara’da açıldı. Açılış töreninde konuşan TESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta, "bugün bir başka müjdeyle geldik. Malkara, Tekirdağ’ın tarım potansiyeli olduğu için 3 belde Kozyörük, Sağlamtaş, Balabancık’ta yoğun olarak hayvancılık yapılıyor. Bu hayvancılık yapan vatandaşlarımız fevkalade yeni fiyatlardan sıkıntıya düşmüş durumdadır. Biz bunun çözümü için önce meclisteki yasa teklifini bekledik, olumlu yanıt alamayınca Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’ın talimatlarıyla Genel Müdürlüğümüz çalışmalarını tamamladı ve Genel Kuruldan geçti. Burada müjdeyi veriyoruz;...