20 / 07 / 2024

tekirdağ malkara Meşatlık

tekirdağ malkara Meşatlık

Tekirdağ Malkara'da yer alan tarihi Ermeni mezarlığının bulunduğu arazinin yerine ocakbaşı yapılması tartışmaya neden oldu. Mazlum-Der'in raporuna göre mezarlık alanından çıkarılan kemikler çöpe atılıyor.

Çeşme'de 300 milyon TL'lik dev arsa! İzmir Çeşme ve Kırklareli Üsküp'te 9 adet arsa satılıyor!

Belediyeler,  İzmir Çeşme ve Kırklareli Üsküp'teki 9 adet arsayı satıyor. Peki İzmir ile Kırklareli'ndeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sabancıların Atlı Köşk'ü icradan satılıyor!

Türkiye’nin en büyük holdinglerinden Sabancı Holding’e ait Sarıyer Emirgan’daki Sakıp Sabancı Müzesi içinde yer alan tarihi Atlı Köşk icradan satılıyor.

Sabancı ailesinin mirascısı Sevilay Sabancı 'Atlı Köşk hissesini satıyor' iddiasına yanıt!

Sabancı Ailesi’nin mirasına ortak olan Sevilay Sabancı Çınar'ın 600 milyon dolar değerindeki Atlı Köşk’ün 48’de 1’lik hissesini 200 milyon TL’ye satışa çıkardığı haberleri gündeme düşerken Atlı Köşk vekillerinden açıklama geldi.

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Emirgil ve Mert Batumoğlu ortaklığında kuruldu.

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Madeni paralarda beklenmedik gelişme! Artık 25, 50 kuruş ve 1 TL geçerli olmayacak mı?

Türkiye'de yaşanan enflasyon madeni paraları da etkiliyor. Bozuk para kullanımında farklılık olabileceği düşünülüyor. 25 ve 50 kuruşla birlikte 1 TL madeni paralarındaki son gelişmeler tereddüde düşürdü.  25,50 kuruş ve 1 TL madeni paralarının kullanılıp kullanılmayacağı konusundaki gelişmeler…

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Art Prıme Mimarlık İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Söylemez ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Küçük esnafı rahatlatacak gelişme! Artık 'mesafe' olacak

Rekabet Kurumu, zincir market açılışları için mesafe uyarısı yaptı. Konuyla ilgili konuşan TÜKONFED Başkan Vekili Güllü, düzenlemenin hayata geçmesinin yerel işletmelerin rekabetine büyük oranda katkıda bulunacağını ifade etti.

Mistral GYO Çeşme Boyalık projesinde son dakika! 

Mistral GYO tarafından İzmir Çeşme'de Boyalık mevkiinde hayata geçirilecek proje ile ilgili yeni bir son dakika gelişmesi yaşandığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatı artışında herkesi şaşırtan gelişme! Artık o kent birinci değil!

BETAM'a göre, satılık konut fiyatlarının artış hızındaki gerileme kasım ayından sonra aralık ayında da devam etti. Ülke genelindeki satılık konut fiyatları kasım ayında yıllık bazda yüzde 174,1 artarken, aralıkta yüzde 134,9 arttı. İşte detaylar...

İş yeri başvurularında flaş gelişme! Açık artırma yapılacak

TOKİ, 28 ilde 325 iş yerini açık artırma ile satışa sunulacak. İş yeri sahibi olmak, ya da yatırım yapmak isteyenler, tutarın yüzde 30'unu peşin kalan taksitleri ise 120 vade ile ödeyebiliyor. Başvurular TOKİ hizmet merkezleri ve internet üzerinden alınabiliyor.

Doğal gaz fiyatları ile ilgili gelişme! Bakanlık duyurdu!

Doğal gaz fiyatları hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Bu haberi Hazine ve Maliye Bakanlığı açıkladı. İşte detaylar!

Otokar’dan Çekya’ya yılın en büyük otobüs ihracatı

Türkiye’nin lider otobüs markası Otokar, 2022 yılının en büyük otobüs ihracatı anlaşmalarından birini Çekya ile gerçekleştirdi. Otokar, Doruk otobüsleri için Usti bölgesinden 90 adetlik sipariş aldı. Sözleşme yaklaşık 14 milyon Euro tutarında.

tekirdağ malkara Meşatlık Haberi

tekirdağ malkara Meşatlık

Tekirdağ Malkara'da "Meşatlık" adı verilen ilçeye 1.5 kilometre uzaklıktaki tarihi Ermeni mezarlığının bulunduğu arazi, 2010'da belediyenin meclis kararı ile hizmet ve tesis alanı olarak kullanıma uygun görüldü. Tekirdağ Müze Müdürlüğü de projede sakınca görmeyip herhangi bir tarihi eser bulunduğunda haber verilmesi gerektiğini belirtti. Mezarlıkta yeni bir bina yapılması için meclisten ret kararı çıksa da ek bina, encümen kararıyla onaylandı. Ek bina ve çevre düzenlemesi belediye tarafından yapıldı. Tesisin işletmesi için de ihale açıldı. Belediyenin bir yıl süreyle işletmeye kiraladığı tesis için "içki ruhsatı" vermeyeceğini söylemesine rağmen ihaleyi alan Demirali Pala, "30 yıldır içkili yer işletiyorum. Burası da içkili bir ocakbaşı olacak. Ruhsat olmazsa insanlar kendi içeceklerini getirir, masalarını kurarlar. Belediyeden kiralamışım. Bir hesap sorulacaksa bunun yeri belediyedir" şeklinde konuştu....