19 / 05 / 2024

Tekirdağ Mürefte prestij cadde

Tekirdağ Mürefte prestij cadde

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy İlçesindeki incelemelerine Eriklice, Mürefte, Hoşköy, Gaziköy, Uçmakdere ve Yeniköy Mahalleleri ile devam etti.

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Tekirdağ'da 800 bin TL'ye satılık konut fırsatı! Ev alacaklara müjde!

Tekirdağ ili Namık Kemal Vergi Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesi, Hürriyet Mahallesinde yer alan konutu satıyor. İşte konutla ilgili merak edilen her şey...

Fikirtepe Prestij Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Fikirtepe Prestij Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi Kadıköy'de Seyhan Ayar tarafından kuruldu.

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Tekirdağ Ferhadanlı Göleti'nin yapımı mecliste!

Tekirdağ'da bulunan Ferhadanlı Göleti'nin yapımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ PAKOP OSB'nin tarım arazileri üzerine yapılacağı iddia edildi!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesine yapılması planlanan PAKOP Organize Sanayi Sitesi'nin tarım arazileri üzerine yapılacağı iddiası ve projenin çevresel etkileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Yüceer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Ergene'de OSB yatırım projesi kararı mecliste!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde OSB yatırım projesi yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aygun, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Ergene'de tarım arazilerine sanayi alanı yapılmasına tepki!

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen PAKOP plastik sanayi alanı için düzenlenen halkı bilgilendirme toplantısı, tepkiler üzerine yapılmadı. 'Tarım yapılamaz' raporu verilen arazide tarım yapıldığına dair fotoğraflarla toplantıya katılanlar, açıklamalarda bulundu.

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 50.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve müştemilatları!

T.C. Tekirdağ İcra Dairesi, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesi, Zafer Mahallesi'nde yer alan fabrika ve müştemilatlarını 50 milyon 728 bin 2 TL'ye satıyor...

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 18.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve müştemilatları!

T.C. Tekirdağ İcra Dairesi, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesi, Naip Mahallesi, Ova Mevkii, 128 ada 3 parselde yer alan fabrika ve müştemilatlarını 18 milyon 938 bin 384 TL'ye satıyor...

Cüneyt Yüksel'den Tekirdağ Süleymanpaşa kentsel dönüşüm sunumu!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a bazı mahallelerde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yaptı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Tekirdağ'a 6 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Tekirdağ’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum kente 6 yeni millet bahçesi müjdesi verdi.

Tekirdağ Mürefte prestij cadde Haberi

Tekirdağ Mürefte prestij cadde



Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy İlçesindeki incelemelerine Eriklice, Mürefte, Hoşköy, Gaziköy, Uçmakdere ve Yeniköy Mahalleleri ile devam etti.


Şarköy İlçesine bağlı Eriklice Mahallesindeki Zeytin İşleme Merkezini ziyaret eden Başkan Albayrak, tesisi gezerek personele iyi çalışmalar diledi. Mürefte Mahallesinde yapımı tamamlanan Prestij Caddesi ve Sahil Meydanında da incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. İncelemelerin ardından Eriklice, Hoşköy, Gaziköy, Uçmakdere ve Yeniköy Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak, talep ve ihtiyaçları dinledi. 




Tekirdağ Büyükşehir...