05 / 05 / 2024

Tekirdağ okul inşaatı

Tekirdağ okul inşaatı

Tekirdağ'da MEB İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı’nın 2019 yılı faaliyet raporuna göre birçok okulun 2019 yılında tamamlanması planlanan onarım ve tadilat işleri bütçe yetersizliği nedeniyle hayata geçirilemedi.

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Tekirdağ Hayrabolu Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan Hayrabolu Millet Bahçesi projesinin inşaatı başladı.

TOKİ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Tekirdağ'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Ergene'de 3 yeni okul inşa edecek.

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Otogarı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Süleymanpaşa Otobüs Terminali inşaatında son aşamaya gelindi. Terminal önümüzdeki aylarda hizmete girecek. 

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Tekirdağ Malkara'da yüksekten düşen inşaat işçisi yaralandı!

Tekirdağ'daki Malkara Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika inşaatında çalışan Y.Ö. (22), yaklaşık olarak10 metre yükseklikten zemine düştü.

Tamamlanamayan ve inşaatı devam eden okul binaları TBMM'de!

Türkiye genelinde taahhüt edilen süre içinde tamamlanmamış ve inşaatı devam eden okul binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı!

Tekirdağ Kapaklı'da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından inşa edilecek Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı.

Tekirdağ'da lojman inşaatında göçük: 1 işçi öldü!

Tekirdağ'da cezaevi lojman inşaatında yaşanan göçük sırasında toprak altında kalan işçi Eşref Dere (52) yaşamını yitirdi.

Tekirdağ okul inşaatı Haberi

Tekirdağ okul inşaatı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bütçesinden, “Tasarruf tedbirleri” gerekçesiyle yapılan 2 milyar TL’ye yakın kesinti de, eğitimdeki can alıcı sorunlarıdaha da büyüttü. MEB İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından açıklanan verilere göre çok sayıda okulun deprem tahkik ve güçlendirme çalışmaları, bütçe yetersizliği nedeniyle hayata geçirilemedi.

Diğer taraftan MEB yatırım bütçesine 2020 yılı için 5 milyar 830 milyon TL ayırdı. Diyanet’in bütçesi ise 11 milyar 520 milyon TL oldu. Başkanlığın 2019 yılı faaliyet raporunda bulun  “Zayıflıklar Tablosu” da Türkiye’de her geçen yıl daralan ekonominin eğitime etkisini ortaya koydu. Tabloda, “Bütçe imkanlarının kısıtlı olması ve tasarruf tedbirleri nedeni ile halihazırdaki bütçenin bir bölümünün iade edilmesi” zayıflık olarak kabul edildi.

ONARIM İŞLERİ YAPILAMIYOR

Raporda, ekonominin eğitim alanına etkisine yönelik çarpıcı değerlendirmelere de yer verildi. Bütçe imkanlarının kısıtlı...