24 / 07 / 2024

tekirdağ sahil projesinde son durum

tekirdağ sahil projesinde son durum

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığının Süleymanpaşa ilçesi sahil dolgu alanındaki çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

TOKi'den Çorlu'ya yeni proje geliyor! 317 konut için tarih resmen açıklandı!

Türkiye'nin 81 ilinde inşa edeceği yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ Çorlu projesinin ihale tarihini de açıkladı. Tekirdağ TOKİ projesinde 317 yeni konut yer alacak.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Süleymanpaşa 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Süleymanpaşa projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Tekirdağ Saray 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Saray 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Saray projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Saray 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Tekirdağ Muratlı 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Muratlı 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Muratlı projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Muratlı 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Tekirdağ Hayrabolu 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Hayrabolu 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Hayrabolu projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Hayrabolu 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Tekirdağ Çorlu 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Çorlu 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Çorlu projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Tekirdağ Çorlu 2022 sosyal konut projesi...

6 soruda TOKİ Tekirdağ Sosyal Konut Projesi 2022! Tekirdağ ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin merakla beklediği TOKİ Tekirdağ 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Tekirdağ’da TOKİ 2022 kapsamında kaç konut inşa edilecek? Tekirdağ’da hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek?

TOKİ Tekirdağ projesinde son dakika! Çorlu projesi için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tekirdağ projesi için düğmeye bastı. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

TOKİ Tekirdağ Hayrabolu kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tekirdağ Hayrabolu projesinde yer alan 150 adet konutun kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Tekirdağ Çorlu Kemalettin kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tekirdağ Çorlu Kemalettin projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye ve Muhittin kura sonuçları isim listesi!

TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye ve Muhittin kura sonuçları isim listesi haberimizde yer alıyor. Nusratiye TOKİ projesinde toplam 500 adet daire yer veriliyor.

Tekirdağ Hayrabolu TOKİ 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tekirdağ Hayrabolu 2019 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Hayrabolu TOKİ başvuruları 14 Ocak'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tekirdağ Hayrabolu projesinde yer alan konutlar 14 Ocak'ta satışa sunuluyor.

tekirdağ sahil projesinde son durum Haberi

tekirdağ sahil projesinde son durum


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  Fen İşleri Daire Başkanlığının  Süleymanpaşa  ilçesi sahil dolgu alanındaki çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.


1.350 metre uzunluğunda yürüyüş, bisiklet ve koşu yolu çalışmasını kapsayan 1. etap çalışmalarının tamamlanmasıyla beraber bu bandın tamamlayıcısı olan ve yanında bulunan 43 bin 500 metrekarelik alanda ise  sahil 2. etap çevre düzenleme çalışmaları süratle ilerliyor.


Büyük bir bölümü asfalt olan  43 bin 500 metrekarelik alanın asfalt tıraşlama çalışmalarının tamamlandığını belirten yetkililer  asfalttan arındırılarak projenin uygulanması için zemin hazırlandığını belirttiler.


Toprak tesviye çalışmaları yapılarak projenin yürüyüş yolları ve yeşil alan bölgeleri belirlenirken,   alt yapı, yeşil alanların peyzaj çalışmaları, yürüyüş yollarının taş döşeme çalışmaları, aydınlatma çalışmaları ve sulama tesisatı çalışmaları devam ediyor.


Çalışmaların bittiği bölgelerin halkın kullanımına açılacağı ve büyük bir kısmı yeşil alan olacak sahil 2....