07 / 05 / 2024

Tekirdağ Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu açıldı mı

Tekirdağ Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu açıldı mı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde inşa edilen Vali Enver Salihoğlu ortaokulu yapılan törenle Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Tekirdağ Kültür Merkezi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, yaptığı açıklamada Tekirdağ Kültür Merkezi inşaatının yüzde 90 tamamlandığını söyledi.

Tekirdağ'a 5 milyar TL'lik yatırım!

Vali Mehmet Ceylan Başkanlığında Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu 2017 Yılı 3. Dönem (Temmuz) toplantısı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu Milli Eğitime teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde inşa edilen Vali Enver Salihoğlu ortaokulu yapılan törenle Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

Malkara Huzur Evi 5 yıldızlı otellere taş çıkaracak!

Tekirdağ Vali yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Medya Batı Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamalarda; “Yapımı tamamlanmak üzere olan Huzur evinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.

TESKİ Çorlu Lojistik Merkezi açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Çorlu Lojistik Merkezi’nin açılışı gerçekleşti. Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Açılışı yapılan tesisin Tekirdağ ilinde yürütülen mahalli idare hizmetlerine özellikle de TESKİ’nin altyapı çalışmalarına önemli bir katkı sunacak" dedi.

Trakya'ya 2 milyar liralık çevre yatırımı yapılacak!

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Trakya’da çevre temizliği için 3 yıl içinde 2 milyar TL yatırım yapacaklarını, bu yatırımların tam kapasite çalışmaya başladığı zaman Marmara Denizi ve Trakya’nın çevre kirliliğinin ortadan kalkacağını söyledi.

Enver Salihoğlu kimdir?

Enver Salihoğlu, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Tekirdağ Valisi olarak atandı. Peki, Enver Salihoğlu kimdir? Enver Salihoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Enver Salihoğlu...

TOKİ Tekirdağ Malkara'da başvuru için son 2 gün!

2 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Tekirdağ Malkara projesi kapsamında başvurular 22 Temmuz'da başlıyor. Projede daireler 44 bin 671 TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile satışa sunuluyor...

Edirne'de Mustafa Enver Adakan Vakfı'ndan 5 milyon 500 TL'ye satılık arsa!

Mustafa Enver Adakan Vakfı, Edirne İpsala'da yer alan arsasını 5 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Tekirdağ'da satılık arsa 5 milyon liraya!

Tekirdağ'da bulunan arsanın toplam bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi. Arsanın satışı 25 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Milli Emlak'tan Tekirdağ'da satılık arsa: 1 milyon 461 bin liraya!

Tekirdağ Çorlu'da bulunan arsa 26 Haziran 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak...

TOKİ Tekirdağ Malkara'da başvuru dönemi başladı!

Başvuruların başladığı TOKİ Tekirdağ Malkara'da 7 adet konut satışa sunuluyor...

TOKİ Tekirdağ Malkara Evleri'nde başvuru için son 2 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Tekirdağ Malkara'da 7 adet konut açık satışa sunuluyor...

Tekirdağ Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu açıldı mı Haberi

Tekirdağ Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu açıldı mı


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde yaptırılan Vali Enver Salihoğlu ortaokulu yapılan törenle Milli  Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.


Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'ın yanısıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ eski Valisi Enver Salihoğlu ile ilçe Belediye Başkanları, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Genel sekreter Oral Karakaya ile birçok davetlinin hazır bulunduğu devir teslim töreninde konuşan Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ve Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a Milli Eğitime verdiği destek için teşekkür ettiler.


Tekirdağ'ın nüfusunun her geçen arttığını ve bununla beraber öğrenci derslik sayısına ihtiyaç duyulduğunu belirterek " Tekirdağ'da okullara ihtiyacımız var. Biz de 11 ilçeye 11 okul projesini başlattık ve 9 tanesini tamamını bitirdik. Bugün ilk, okulumuzun devir...