12 / 05 / 2024

tekirdağda çıkan yangınların hasarı

tekirdağda çıkan yangınların hasarı

Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürü Ömer Şen, “Yangınların çoğunu anız ve alan yangınları oluşturdu. 135 bina ve meskendeki yangınların 27'si elektrik kontağı, 19'u tüp patlaması, 6'sı soba, 42'si baca ve 41’i de belirsiz nedenlerle çıkmıştır.” dedi...

Tekirdağ'da 24 adet arsa ve arazi satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 24 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Saray Belediyesi 14 arsa satacak! Tekirdağ'da arsa fırsatını kaçırmayın!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 450 metrekare ile 536,62 metrekare arasında değişiyor.

Kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da kapış kapış gitti!

Kooperatifler çatısı altında ekonomiye katkıda bulunan kadınların el emeği ürünleri Zorlu Center’da sergilendi. Zorlu Enerji’nin kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte el emeği ürünler büyük ilgi gördü.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Geçen sene çıkan orman yangınlarından 830'unun sebebi ihmal ve kazalar! Türkiye'nin yangın bilançosu açıklandı! 

Türkiye'nin geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangınlarına ilişkin bilançocu açıklandı. İşte ayrıntılar...

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

Kuyumculardan yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Yatırımcılar altınlarını saklıyor! Böyle olunca da...

Altın fiyatlarında yükselişler devam ediyor. Yükselişler karşısında kuyumculardan yürekleri ağza getiren altın açıklaması geldi. Yatırımcılar altınlarını saklıyor. Böyle olunca da...

Kadınların ve gençlerin ilgisi arttı! 50 bin lirası 100 bin lirası olan borsaya yatırdı!

MKK Genel Müdürü Ekrem Arıkan gençlerin, kadınların borsaya olan ilgisinin arttığını belirterek, yeni yatırımcının ortalama porföy büyüklüğünün 100 bin lira olduğunu bunun da sağlıklı bir durum olduğunu ifade etti.

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

Orman yangınları ve seller DASK kapsamına giriyor! 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Noyan Doğan bugünkü yazısında orman yangınlarının ve sellerin DASK kapsamına girmesi için çalışmaların başlatıldığını kaleme aldı.

Orman yangınlarında konut sigortası koruması var mı?

Son zamanlarda Türkiye genelinde çok sayıda kentte çıkan orman yangınları birçok evi kullanılmaz hale getirdi. Peki orman yangınlarında konut sigortası koruma sağlar mı? DASK orman yangınları için geçerli olur mu işte detaylar...

Orman yangınlarından zarar gören evler sigorta kapsamında mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Noyan Doğan bugünkü yazısında orman yangınlarının sigorta kapsamında olup olmadığı sorusunun yanıtını kaleme aldı.

MediaMarkt Tekirdağ'da ikinci mağazasını Tekira AVM'de açıyor!

Yatırımlarına devam eden MediaMarkt, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açıyor.

tekirdağda çıkan yangınların hasarı Haberi

tekirdağda çıkan yangınların hasarı


Tekirdağ’da 2013 yılında çıkan 596 yangında can kaybı olmazken, 30 milyon TL maddi hasar meydana geldi.


Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürü Ömer Şen yaptığı yazılı açıklamada, “Yangınların çoğunu anız ve alan yangınları oluşturdu. 135 bina ve meskendeki yangınların 27'si elektrik kontağı, 19'u tüp patlaması, 6'sı soba, 42'si baca ve 41’i de belirsiz nedenlerle çıkmıştır.” dedi.


Şen, 26 işyeri, 5 fabrika, 35 araç, 55 dekar buğday tarlası, 30 bin 400 adet ot ve saman balyası yangınına Tekirdağ Belediyesi itfaiyesinin zamanında müdahale etmesi sonucu can kaybı yaşanmadığını bildirdi.


Çerkezköy...