29 / 04 / 2024

tekirdağdaki yüzme havuzları

tekirdağdaki yüzme havuzları

Çerkezköy İmar Sahası Yağmur Suyu ve Taşkın Koruma İnşaatı tamamlanarak törenle hizmete açıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy’e bir müjde daha vererek kapalı yüzme havuzu yapılacağını söyledi.

Çorlu Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Bir dizi ziyaretler için Çorlu ilçesine giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan Olimpik Havuzda incelemeler yaptı.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

Tekirdağ'daki hizmet binası 2021 yılında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapımı tüm hızıyla devam eden Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Yapımına 2016 yılında başlana bina 2021'de tamamlanması planlanıyor. 

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na inşa ediyor.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

İzmir'e 10 milyon TL'lik yüzme havuzu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına hayata geçireceği yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için ihale sürecini tamamladı.

ÖİB İstanbul ve Tekirdağ'daki gayrimenkullerin süresini uzattı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Şarköy ve İstanbul Kartal'daki gayrimenkullerin  özelleştirme ihaleleri için son teklif verme tarihi uzattı..

İzmir Bornova'ya yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına bir de yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmek için düğmeye bastı.

Tekirdağ'daki şeker fabrikası özelleştiriliyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi, Tekirdağ'daki şeker fabrikasını satış yöntemi ile özelleştiriyor..

Tekirdağ'daki Kapaklı Yıldızkent Kavşağı'nın düzenleme çalışmaları mecliste!

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ'daki Kapaklı Yıldızkent Kavşağı'nın düzenleme çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yüceer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.

Şanlıurfa Haliliye'ye iki yeni yüzme havuzu!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerinde yüzme havuzları yaparak gençlik üzerinde havuz kültürü oluşturmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kez Haliliye ilçesi için kolları sıvadı.

Bursa Gürsu Yüzme Havuzu'nun çatısı yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 yıl önce yaptırılan Gürsu Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun çatısı yeniden dizayn edilirken, bölge halkına daha konforlu bir ortamda spor yapma imkanı sağlandı.

Çerkezköy'de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu için yer teslimi yapıldı!

Çerkezköy İmar Sahası Taşkın Koruma İnşaatı açılış töreninde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi için yer teslimini yaptıklarını söyleyen Vahap Akay, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan bir an önce çalışmalara başlanmasını istedi.

Trabzon Sürmene Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun yapımına onay!

Sürmene Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasponu ve proje ortaklığında Sürmene İlçe Sahası A’dan Z’ye yenileniyor. İlçe Sahası’nın yanı sıra Sürmene’ye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapımı için de onay çıktı.

tekirdağdaki yüzme havuzları Haberi

tekirdağdaki yüzme havuzları


Teski  tarafından Ekşim 2015 yılında  temeli atılan Çerkezköy İmar Sahası Yağmur Suyu ve Taşkın Koruma İnşaatı tamamlanarak törenle hizmete açıldı.


Gazi Osman Paşa Mahallesinde gerçekleştirilen açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanısıra Genel Sekreter Oral Karakaya, Çerkezköy belediye Başkanı Vahap Akay, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ile Daire Başkanları işle çok sayıda vatandaş katıldı.


Yaklaşık 3 bin 480 n metre yapılan ve yaklaşık 7 Milyon liraya nal olan inşaatla İmar Sitesi ve çevresinde meydana gelen  sel baskınları önlenmiş oldu.


Açılışta konuşan Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay inşaatın hayırlı olmasını diledi ve emeği geçenlere teşekkür etti.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy’e hizmetlerin bundan sonra da devam edeceğini...