18 / 05 / 2024

Tekkeköy Belediyesi imar sorunu

Tekkeköy Belediyesi imar sorunu

Samsun’a bağlı Tekkeköy Belediyesi, Kirazlık Mahallesi Ayvacıklılar mevkiinin 25 yıla yakın süren imar problemini çözdü.

Tekkeköy Belediyesi Samsun'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte satışa çıkarılacak arsa ile ilgili merak edilen detaylar...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Tekkeköy Belediyesi'nden 10.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Tekkeköy Belediyesi, 26 bin 922,32 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 4 Aralık'ta gerçekleşecek...

Arnavutköy'de imar barışına yoğun ilgi!

İmar Barışı ile 13 milyon konutun imar ve iskan sıkıntısı sona eriyor. Düzenlemeye kısa sürede büyük ilgi gösteren Arnavutköylüler, başvurularını Arnavutköy Belediyesi’nde yapıyor.

Samsun Tekkeköy'e bin kişilik kız öğrenci yurdu!

Tekkeköy Belediyesi Aşağıçinik hizmet binası bin kişilik kız öğrenci yurdu oluyor.

Samsun Tekkeköy Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından, bölgede inşa edilen çok amaçlı spor kompleksi inşaatı çalışmalarında sona gelindi. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Samsun Tekkeköy Spor Kompleksi'nin kaba inşaatı bitti!

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından Kutlukent mevkiine çok amaçlı spor kompleksi inşa ediliyor. Tesisin kaba inşaatı tamamlandı.

Samsun Tekkeköy Hanımlar Konağı açılışa hazır!

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından yapılan Hanımlar Konağı'nın inşaatında sona gelindi. Konak önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Aliağa Belediyesi imar sorununu çözüyor!

Aliağa Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclisi toplanıyor. Aliağa Belediyesi imar sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalar yürütecek.

Samsun Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış bekliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından inşa edilen Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor. Merkezin inşaat çalışmaları ve tefrişatı tamamlandı açılışı bekliyor.

Tekkeköy Belediyesi imar sorunu Haberi

Tekkeköy Belediyesi imar sorunu

Samsun’a bağlı Tekkeköy Belediyesi, Kirazlık Mahallesi Ayvacıklılar mevkiinin 25 yıla yakın süren imar problemini çözdü. Tekkeköy Belediye Başkanı HASAN Togar, "Kirazlık Mahallemiz Ayvacıklılar mevkiindeki imar sorununu çözmek için bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelip, imar uygulamasının bölgeye getireceği kazanımları anlattık. Çözülemez denilen Kirazlık Mahallesi Ayvacıklılar imar planlaması artık çözülmüş durumdadır" dedi. 25 yıldır süren imar sorununun çözüldüğü için çok mutlu olduklarını belirten Kirazlık Mahallesi Ayvacıklılar mevki halkı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’a teşekkür etti. Uygulamanın gelmesiyle bölgenin kanayan yarası olan doğalgaz sorunun da çözülecek olması vatandaşları...