12 / 05 / 2024

tekneparkları hizmete g

tekneparkları hizmete g

İSPARK’ın inşa ettiği iki tekne park, cuma günü törenle hizmete giriyor...

İBB’den araç sahiplerine kötü haber! O ücrete yüzde 60 zam mı geldi? Hemen bakın!

Enflasyondan dolayı her ürün ve hizmete gün geçtikçe zam gelmeye devam ediyor. Bu seferde araç sahiplerini üzen bir haber İBB’den geldi. İşte detaylar!

Şanlıurfa Göbeklitepe tesisleri hizmete girdi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmalarını tamamladığı GAP 4.Etaptaki 'Göbeklitepe Tesisleri'ni hizmete açtı.

Yüksek site aidatlarına itiraz edilebilir mi?

Konutlarda konum, sosyal alanlar, temizlik ve güvenlik gibi hizmetler için aidat ödeniyor. Aidat tutarları alınan hizmete göre değişiklik gösteriyor. Peki aidatlar yüksekse ne yapılabilir? Yüksek aidata itiraz edilebilir mi?

Amasya'daki 753 yıllık Gökmedrese Camisi hizmete açıldı!

Amasya'da restorasyon çalışmaları tamamlanan Gökmedrese Camisi, cuma namazıyla birlikte hizmete açıldı.

Sivas'taki Gök Medrese hizmete açılmaya hazırlanıyor!

Anadolu Selçuklu Devleti'nin önemli eserlerinden biri olan Gök Medrese, hizmete açılmaya hazırlanıyor. 

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi 45 gün içinde hizmete açılacak!

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi’nde restorasyon çalışmaları devam ediyor. Hastanedeki çalışmaların 45 gün içinde tamamlanması ve hastanenin hizmete açılması planlanıyor...

Kağıthane Güzeldere Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Kağıthane Şirintepe Mahallesi’nde yer alan Güzeldere Mahalle Konağı ve Şehit Hasan Koçer Sosyal Hizmet Merkezi hizmete açıldı.

Lapseki Rehberlik Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete açıldı!

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde SGK Rehberlik Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete açıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Teoman, sürece başladıklarını söyledi.

Üsküdar Şenol Güneş Parkı hizmete açıldı!

Üsküdar Kirazlıtepe’de içinde 250 araçlık otopark, 30 bin kişilik yemek yapılabilen mutfak, park ve sosyal tesis bulunan 7 bin metre karelik Şenol Güneş Parkı hizmete açıldı.

Meram Gödene Bilgi Merkezi hizmete açıldı!

Meram Belediyesi tarafından Gödene Mahallesi’nde yaptırılan Bilgi Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Gümüşhane'de 2 yeni okul hizmete açıldı!

Gümüşhane'de, emekli öğretmen Yıldız Eskicioğlu'nun katkılarıyla yapılan anaokulu ile Gümüşhaneli Şehit Jandarma Er Murat Yıldız'ın adının verildiği ilkokul, törenle hizmete açıldı.

Gölcük Adliye Sarayı hizmete açıldı!

Kocaeli merkezinin gelişmesine ve genişlemesine büyük katkı sağlayacağı düşünülen ''Gölcük Adliye Sarayı'' hizmete açıldı.

Zonguldak Gökgöl Mağarası hizmete açıldı!

Türkiye'nin gezilebilir ve halka açık 875 metrelik alanı ile en uzun üçüncü mağarası olarak bilinen Gökgöl Mağarası resmi olarak yeniden hizmete açıldı. Resmi açılışı öncesinde 8 bini aşkın ziyaretçi mağarayı gezdi.

tekneparkları hizmete g Haberi

tekneparkları hizmete g

İSPARK’ın İstanbul Boğazı’ndaki düzensizliğe karşı inşa ettiği tekne parkların ilk ikisi cuma günü hizmete giriyor. İstinye ve Tarabya’da yapımı tamamlanan Tekne Parkları, 21 Eylül Cuma günü açılıyor. Açılış, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla İstinye koyunda gerçekleştirilecek.


5 BİN YAT PARK EDECEK


İstinye’de 180, Tarabya koyunda 208 olmak üzere toplam 388 yat kapasiteli projeyi tamamlayan İSPARK, İstanbul Boğazı’ndaki diğer uygun noktaların fizibilite çalışmasına da başladı. Planlanan diğer noktaların da faaliyete geçmesiyle birlikte İstanbul Boğazı’nda yaklaşık 5 bin yat ve tekneye park olanağı sunulması hedefleniyor. İSPARK tarafından işletilecek tekne parklarda; ofis hizmetleri (genel enformasyon hizmeti, meteoroloji bilgileri, haberleşme vb), genel hizmetler (su, elektrik, duş vb) ve güvenlik hizmetleri sunulacak.


Tekne parklardan yararlanmak isteyen tekne sah’-ılerine gibi haftalık, aylık ve yıllık abonelik hizmeti de verilecek....