03 / 05 / 2024

Teknik Alüminyum satılıyor mu

Teknik Alüminyum satılıyor mu

Teknik Alüminyum'un çoğunluk hissesi satılıyor. 1960'ta üretime başlayan ve ülkenin ilk alüminyum levha üreticisi olan İstanbul merkezli Teknik Alüminyum'un yüzde 51'ini Norsel International BWI devralıyor...

Hyundai i10, 780 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Şimdi al 6 ay sonra ödemeye başla!

Hyundai’nin en sevilen modelleri arasında yer alan i10’da Şubat kampanyası belli oldu. Hyundai i10, 780 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor üstelik şimdi al 6 ay sonra ödeme fırsatı başladı. 

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Gram altın bugün 2 bin 75 TL'den satılıyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 20 Ocak Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bugün gram altın 2 bin 75 liradan satılıyor. Peki çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar oldu? Son dakika altın fiyatları.

Bu sıfır araçlar adeta kapış kapış satılıyor! Toyota Corolla'ya 180 bin TL, Hyundai Tucson'a 140 bin TL'lik indirim!

Otomobil fiyatlarında ibre resmen tersine döndü. Yatırım amaçlı satın alımlar kesilince markaların otomobil kampanyaları başladı. Toyota Corolla ve Hyundai Tucson modelleri kampanyalı fiyatlarla satılıyor.

Bebek+ ve buhar terapi programlarıyla Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Beyaz eşya alanında adından devamlı söz ettiren markalardan Beko, büyük ses getiren ürünü Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyenlerin karşısına çıktı. Peki, Beko CM 10121 BB çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

 Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Teknik özellikleri ile kullanıcıları hayran bırakan Bosch marka Buzdolabı en çok tercih edilenler arasında . Peki Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Xiaomi Redmi 10 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Xiaomi'nin amiral gemisi telefonu Redmi 10, özellikleri ve fiyatıyla tercih listesindeki ilk sıralarda yer alıyor. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Türkiye'de Kadim bir geçmişe sahip Vestel, markası her ürünü ile bütün evlerde olması gereken yerde yerine alır. Peki Vestel çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Beko 7071 MB 7 Çekmeceli Derin Dondurucu ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Beko derin dondurucu, 7 çekmecesi, statik soğutma sistemi ve hızlı dondurma özelliği ile yiyecekleri uzun süre muhafaza eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Arnica ET14402 Cyclone Rose Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, geniş toz haznesi, yüksek motor gücü ve hepa filtresi ile temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Vestel VBJU 8026 Buhar Jenaratörlü Ütü ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Buhar Jenaratörlü Ütü, 130 g/dk Sürekli Buhar çıkışı, 8 Bar Basıncı ve 2600 Watt gücü ile tüm kıyafetlerdeki kırışıklıkları yok eder. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Electrolux Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Electrolux Çamaşır Makinesi, tam bir fiyat performas ürünü olan ve hatta amiral gemisi olmaya aday bir çamaşır malinesi olan Electrolux Çamaşır Makinesi siz alıcılarını bekliyor. Peki Electrolux Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Teknik Alüminyum satılıyor mu Haberi

Teknik Alüminyum satılıyor mu


Türkiye'nin ilk alüminyum tesisi satıldı. 290 milyon TL cirolu Teknik Alüminyum'un yüzde 51'i Norsel International'a devrediliyor


Türkiye'nin en önemli metal şirketlerinden biri olan Teknik Alüminyum'un çoğunluk hissesi satılıyor. 1960'ta üretime başlayan ve ülkenin ilk alüminyum levha üreticisi olan İstanbul merkezli Teknik Alüminyum'un yüzde 51'ini Norsel International BWI devralıyor. Türkmenistan'da yaptığı inşaatlarla tanınan Türk işadamı İbrahim Kölük'ün şirketi Norsel International BWI, ortaklık için Teknik Alüminyum'la masaya oturdu. Norsel bu ortaklıkla hem Türk pazarına hem de metal sanayisine ilk kez adım atmış olacak. 


AVCILAR VE ÇORLU'DA ÜRETİM 

Teknik Alüminyum'un Avcılar ve Çorlu'da iki tesisi bulunuyor. Başer ailesine ait Teknik Alüminyum'un 1978'de açtığı Avcılar fabrikası, 14 bin metrekarelik alanda 25 bin ton üretim gerçekleştiriyor. Şirketin 2009'da açtığı Çorlu tesisi ise 140 bin metrekarelik alanda yılda...