09 / 05 / 2024

Teknik Boru Ortaklarından Esat Köprülü

Teknik Boru Ortaklarından Esat Köprülü

Çelik boru, pompa, vana ve yangın güvenlik sistemleri alanlarında faaliyet gösteren Teknik Boru, ürün portföyünü çeşitlendiriyor. Teknik Boru Ortaklarından Esat Köprülü, 15 bin çeşit ürünle hizmet verdiklerini söyledi.

Turkcell’in ortağından Ukrayna’ya servet teklifi! 13 milyar doları aşıyor...

Turkcell'in ortaklarından olan ve son yaptırımlarla birlikte Avrupa'daki varlıkları dondurulan Rus oligark Mihail Fridman'ın yaptırımların kaldırılması karşılığında servetinin bir bölümünü Ukrayna’ya vermeyi teklif ettiği iddia edildi.

Çimtaş'ın acı günü! Fatih Dönmez vefat etti!

Çimtaş'ın çözüm ortaklarından Navtek Deniz Teknolojileri A.Ş. Teknik Müdürü Fatih Dönmez vefat etti.

Gebze Teknik Üniversitesi deprem bilgilendirme sistemi geliştirecek!

Çalışmalarına devam eden Gebze Teknik Üniversitesi tarafından Kocaeli ve çevresi için deprem bilgilendirme sistemi geliştirilecek.

Teknik Yapı Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Teknik Yapı Evora İzmir nerede inşa ediliyor?

İstanbul Yeni Havalimanı'na yurtdışından teklif!

Yeni Havalimanı’nı inşa eden ve işletmesini yapacak İGA'nın ortaklarından Cemal Kalyoncu, yarın açılacak havalimanıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yücel Park Teknik Yapı fiyatları!

Teknik Yapı tarafından İstanbul'un Kartal İlçesi'ne bağlı Cevizli'de inşa edilen Yücel Park projesinde toplamda  825 konut ve 17 ticari alan bulunuyor. Projede lansman dönemine özel avantajlar sağlanıyor. 

Teknik Yapı Deluxia Park Kartal ödeme şekli!

Cazip ödeme seçenekleri sunulan Deluxia Park projesi İstanbul Kartal'da Teknik Yapı tarafından hayata geçirildi. Teknik Yapı Deluxia Park Kartal ödeme şekli kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün...

Teknik Yapı Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor!

Teknik Yapı tarafından İstanbul’un Anadolu yakasında Kadıköy Suadiye’de hayata geçirilen Suadiye Sahil projesi teslim için gün sayıyor.

Teknik Yapı'dan Kartal'da kentsel dönüşüm projesi!

Teknik Yapı tarafından Kartal Belediyesi’nin öncülüğünde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Teknik Yapı, yıkılan binaların yerine hak sahiplerine ikişer daire vereceği projeye başlıyor.

Uplife Kadıköy Teknik Yapı fiyat bilgisi!

Uplife Kadıköy projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirildi. Uplife Kadıköy projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor...

Teknik Yapı Deluxia Park iletişim!

Deluxia Park Evleri projesi, Teknik Yapı tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Deluxia Park projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor...

Enka İnşaat'ın acı günü! Uğur Şanda vefat etti!

Enka Teknik A.Ş.'nin kurucu ortaklarından olan Uğur Şanda vefat etti. Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Servet GYO ortakları arasında hisse değişimi!

Servet GYO ortaklarından Avni Çelik, sahibi olduğu halka açık 1 milyon 950 bin adet B grubu hisseyi, yine şirket ortaklarından Nuran Çelik'e ait halka açık olmayan 1 milyon 950 bin adet B grubu hisse ile değiştirildi.

Teknik Boru Ortaklarından Esat Köprülü Haberi

Teknik Boru Ortaklarından Esat Köprülü

15 bin çeşit ürünle hizmet verdilderini söyleyen Teknik Boru Ortaklarından Esat Köprülü, "İşe ortağım Gökhan Ünlüsan ile Borusan Mannesman Boru ana bayiliği ile başladık. Şu an boyuna ve spiral kaynaklı çelik borular, Borusan Pro yapı profilleri, Wavin Pilsa, PPRC ve PVC borular, sifonik sistemler, sulu yangm söndürme sistemleri ve yangın güvenlik ürünlerini sunuyoruz. Geçen yıl başlattığımız yurtdışı pazar araştırmalarımızı ve ihracat yapılanmamızı tamamladık. Amacımız, yurtdışına da tüm ürünlerimizle hizmet vermek" dedi. 


Geçen yıl ürün grubuna dahil ettikleri pompa sistemlerinde MAS-DAF ana bayiliği, basınç ve sıcaklık ölçer ürün grubunda Moneks bayiliği, vana ve otomasyon sistemlerinde SMS Tork ürünleri, Norm bağlantı elemanları ile çeşitliliklerini artırdıklarını belirten Köprülü, "Yurt içi ve dışı projelere endüstri, enerji, yangm güvenlik ve HVAC konularında 15 bin çeşit...