09 / 05 / 2024

Teknik Boru projeleri

Teknik Boru projeleri

Çelik boru, pompa, vana ve yangın güvenlik sistemleri alanlarında faaliyet gösteren Teknik Boru, ürün portföyünü çeşitlendiriyor. Teknik Boru Ortaklarından Esat Köprülü, 15 bin çeşit ürünle hizmet verdiklerini söyledi.

Teknik Yapı'dan yeni proje atağı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ikisi İstanbul'da biri İzmir'de olmak üzere alt yapı hazırlıklarıyla uğraştıkları en az üç dönüşüm projeleri olduğunu belirtti. 

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiren süper kazanç kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Uplife Kadıköy, Deluxia Park Residence, Evora Denizli, Evora İzmir ve YücelPark projeleri bulunuyor. 

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Balıkesir Şehir 2023 projesi için teknik inceleme!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun projeleri arasında yer alan Şehir 2023 projesi için teknik inceleme yapıldı.

AGÜ İnşaat Bölümü öğrencilerinden Dubai’ye teknik gezi!

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yapı Kulübü’nün, Dubai ve Abu Dhabi’ye düzenlediği teknik gezide, İnşaat Bölümü öğrencileri, yapılan projeleri yerinde inceledi.

TOKİ Kars Merkez Projeleri teknik danışmanlık işi ihalesi bugün!

TOKİ Kars ili, Merkez ilçesi, Atatürk ve Bayrampaşa Mahalleleri kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında 2 Etap proje alanı olarak planlanan 2870 ha yüzölçümlü alana ait teknik danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 2. oturumu bugün!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu bugün saat 11.00'de gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 2. oturumu 1 Mart'ta!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu 1 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Altınordu Projeleri teknik danışmanlık ihalesi 4 Şubat'ta!

TOKİ Ordu Altınordu Yenimahalle ve Şirinevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ve teknik danışmanlık hizmet alımı işi yapım işi ihalesi 4 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Teknik Yapı projeleri hakkında merak edilenleri yanıtladı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Merak edilen soruları yanıtladı. İşte Teknik Yapı projeleri hakkında merak edilenler...

Teknik Yapı'dan 5 yeni proje geliyor!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, "Fikirtepe’ye 2 Concorde’un ardından 2 proje daha gelecek. " açıklamasında bulundu. Başkan Durbakayım yeni projeleri hakkında bilgi verdi.

Teknik Boru yurtdışına da hizmet vermeyi planlıyor!

Çelik boru, pompa, vana ve yangın güvenlik sistemleri alanlarında faaliyet gösteren Teknik Boru, ürün portföyünü çeşitlendiriyor. Teknik Boru Ortaklarından Esat Köprülü, 15 bin çeşit ürünle hizmet verdiklerini söyledi.

Teknik Boru projeleri Haberi

Teknik Boru projeleri

15 bin çeşit ürünle hizmet verdilderini söyleyen Teknik Boru Ortaklarından Esat Köprülü, "İşe ortağım Gökhan Ünlüsan ile Borusan Mannesman Boru ana bayiliği ile başladık. Şu an boyuna ve spiral kaynaklı çelik borular, Borusan Pro yapı profilleri, Wavin Pilsa, PPRC ve PVC borular, sifonik sistemler, sulu yangm söndürme sistemleri ve yangın güvenlik ürünlerini sunuyoruz. Geçen yıl başlattığımız yurtdışı pazar araştırmalarımızı ve ihracat yapılanmamızı tamamladık. Amacımız, yurtdışına da tüm ürünlerimizle hizmet vermek" dedi. 


Geçen yıl ürün grubuna dahil ettikleri pompa sistemlerinde MAS-DAF ana bayiliği, basınç ve sıcaklık ölçer ürün grubunda Moneks bayiliği, vana ve otomasyon sistemlerinde SMS Tork ürünleri, Norm bağlantı elemanları ile çeşitliliklerini artırdıklarını belirten Köprülü, "Yurt içi ve dışı projelere endüstri, enerji, yangm güvenlik ve HVAC konularında 15 bin çeşit...