29 / 04 / 2024

teknik personel iş ilanları

teknik personel iş ilanları

Kuzu Grup Mardin ve Siirt 300 yataklı hastane inşaatı şantiyelerinde görevlendirilmek üzere, ince işler saha uygulaması için mimar, saha mühendisi, inşaat mühendisi, saha uygulaması için elektrik tesisat mühendisi arıyor...

Kamuda çalışan mühendis ve teknik personel için üç yeni sendika kuruluyor

Kamuda çalışan mühendisler ve teknik hizmet sınıfı personelleri, için "Mühendis Tek-Sen Enerji", "Mühendis Tek-Sen Ulaştırma" ve "Mühendis Tek-Sen Tarım-Orman" olmak üzere üç sendika kuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Yapı denetiminde yaş sınırı değişti! 75 yaşını dolduran şantiye şefi olamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yönetmeliğine göre, 2024 yılı itibarıyla 75 yaşını dolduran teknik personel, şantiye şefi olamayacak.

Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alacak! Hemen tek tek açıklanan başvuru şartlarına göz atın! 

Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim elemanı alım ilanı yayımladı. İşte söz konusu ilandaki başvuru şartları...

Çok sayıda Sözleşmeli Personel alımı yapılacak! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı!

Gebze Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Personel alım ilanını yayımladı! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı!

Herkes başvurabiliyor! ODTÜ çok sayıda sözleşmeli personel alacağını duyurdu! Son başvuru 20 Mart 2023!

Yazılı ve sözlü sınav yok! Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) 156 Sözleşmeli Personel istihdam edeceğini duyurdu. İlana başvuruların 20 Mart 2023 Pazartesi günü saat 17.30'da sona ereceği bildirildi. İşte kadro dağlımı ve başvuru şartlarının detayları…

Herkes başvurabilir! Sivas Cumhuriyet Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Başvuruları kaçırmayın!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 186 sözleşmeli personel istihdam edeceğini duyurdu. Büro personelinden teknik personele, koruma ve güvenlik görevlisinden hemşireye kadar çok sayıda alım olacak.

 İŞKUR'dan yeni işçi alımı ilanı! İBB İGDAŞ personel alımı yapacak! İŞKUR’dan yeni müjde!

İBB İGDAŞ 20 mühendis ve 50 teknik personel olmak üzere toplam 70 personel alımı yapacağını duyurdu. İGDAŞ, iş başvuruların başladığını ve 31 Ocak 2023 tarihinde sona ereceğini belirtti.

İş arayanlar dikkat! Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru 27 Ocak 2023!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatında Çalıştırılacak 399 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye Tabi Sözleşmeli Teknik Personel Giriş Sınavı Duyurusunu yayımladı.

Elazığ ve Malatya'da incelenen 1521 binadan 76'sının yıkıldı!

AFAD, "Hasar tespit çalışmalarında, 380 teknik personel ve 4 araç görev yapıyor. Şimdiye kadar Elazığ ve Malatya'da incelenen 1521 binadan 76'sının yıkıldığı, 645'inin ağır hasar aldığı, 38'inin orta ve 503'ünün az hasarlı olduğu belirlendi" şeklinde açıklama yaptı...

Bursa İmar Çalıştayı’nda riskli binalar masaya yatırıldı!

Bursa Crowne Plaza’da gerçekleştirilen İmar Çalıştayı’nda imar müdürlüklerinde görev yapan teknik personel bir araya geldi. Toplantıda yeni çıkarılacak olan Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği konusundaki görüş ve beklentiler dile getirildi.

Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği masaya yatırıldı!

Osmangazi Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Bursa Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen 'İmar Çalıştayı'nda imar müdürlüklerinde görev yapan teknik personel bir araya geldi. Riskli binalar masaya yatırıldı.

Bağcılar'da teknik personele yeşil bina teknolojisi eğitimi!

Kentsel Dönüşüm Projelerinin en iyi standartlarda uygulandığı ilçelerden Bağcılar’da, teknik personel ile müteahhitlere Uluslararası Standartta Yeşil Bina Teknolojisi Eğitimi verildi.

Türkiye'nin en uzun demiryolu tünelinde kazı çalışmaları sürüyor!

Planlamaya göre 2017 yılı sonunda tamamlanması öngörülen proje 193 milyon 253 bin liraya mal olacak. Projede 7'si yabancı, 20 teknik personel ile 200 işçi çalışıyor.

teknik personel iş ilanları Haberi

teknik personel iş ilanları


Kuzu Grup Mardin ve Siirt 300 yataklı hastane inşaatı şantiyelerinde görevlendirilmek üzere teknik personel arıyor. Başvurularda tercihen hastane inşaatlarında tecrübe şart. İnce işler saha uygulaması için mimar, saha mühendisi, inşaat mühendisi, saha uygulaması için elektrik tesisat mühendisi alınacak.


İlanın detayı için