05 / 05 / 2024

teknik ressam iş ilanları

teknik ressam iş ilanları

Alacalı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş İstanbul ve Trakya şantiyelerine inşaat teknikeri, şantiye şefi ve teknik ressam arıyor.

Awox seramik taban buharlı ütüde dev indirim fırsatı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı

Seramik tabanlı ütüler özellikle evlerin en önemli küçük ev aletleri arasında yer alıyor. Awox’in resmen piyasaya armağan ettiği active 2600W seramik taban buharlı ütü ise teknik özellikleri ve fiyatıyla adeta göz dolduruyor.

Kamuda çalışan mühendis ve teknik personel için üç yeni sendika kuruluyor

Kamuda çalışan mühendisler ve teknik hizmet sınıfı personelleri, için "Mühendis Tek-Sen Enerji", "Mühendis Tek-Sen Ulaştırma" ve "Mühendis Tek-Sen Tarım-Orman" olmak üzere üç sendika kuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Kumtel HM-01 mikrodalga fırında dev indirim! İşte fiyatı ve teknik özellikleri!

Küçük ev aletleri konusunda konusunda adından sıkça söz ettiren Kumtel, mikrodalga fırında resmen çığır açacak bir ürün piyasaya sundu. Kumtel, bu ürüne ilişkin tüm teknik özelliklerini paylaşırken, ürünün fiyatında da indirime gidildiği öğrenildi.

Regal Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabında şaşırtan fiyat ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Regal, yeni evlenecek çiftler ve evine buzdolabı almak isteyenler için güzel bir haber verdi. Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabını görücüye çıkaran Regal, bu ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

5 pişirme fonksiyonuyla Kumtel LX-9645 fırının fiyatı belli oldu! İşte Kumtel fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Küçük ev aletleri konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Kumtel, 5 pişirme fonksiyonlu ve geniş iç hacimli LX-9645 fırınını görücüye çıkardı. Bu kapsamda, Kumtel’in bu ürününün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Hoover MBC500UV 011 yatak temizleyicisi çıktı! İşte fiyatı ve teknik özellikleri...

Hoover’dan resmen herkesin arzu ettiği ancak kimsenin bulamadığı bir teknolojik ürün geldi. Hoover, ürettiği MBC500UV 011 yatak temizleyicisini görücüye çıkardı. İşte Hoover MBC500UV 011 yatak temizleyicisinin teknik özellikleri ve fiyatı...

Nokia, Uygun Fiyatıyla Dikkat Çeken C110 ve C300 Modellerini Tanıttı: İşte Teknik Özellikleri!

Nokia, uygun fiyatlı pazarlarda rekabetçi olmak için C110 ve C300 cihazlarıyla geri dönüş yapmayı planlıyor. İşte bu iki cihazın teknik özellikleriyle dikkat çeken fiyatları...

PlayStation 5'i sabırsızlıkla bekleyenlere müjde! İşte Lansman tarihi, fiyatı ve teknik özellikleri

Oyun tutkunlarının heyecanla beklediği PlayStation 5 (PS) için artık her şey netleşti. Bu haberimizde PlayStation 5 için  Lansman tarihi, fiyatı ve teknik özellikleri ile ilgili detataylı bilgiye sahip olacaksınız

Karadeniz Teknik Üniversitesi hüküm giymiş işçi olarak tam 14 kişi alım yapıyor! İşte başvuru şartları!

Karadeniz Teknik Üniversitesi, 14 eski hükümlü işçi alımı yapacak. Yapılan açıklamaya göre, başvurular 28 Nisan 2023 tarihine kadar kabul edilecek. 14 kişinin istihdam edileceği kadrolara ilişkin merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor...

Red Magic 8 Pro cep telefonu piyasasını sallamaya hazırlanıyor! İşte teknik özellikleri…

Red Magic 8 Pro için teknik özellikler netleşti. İşte 16 Ocak tarihinde tanıtılacak akıllı telefonun detayları...

Kanal İstanbul'da flaş gelişme! Panama ile teknik ve idari işbirliğine gidilecek! 

Kanal İstanbul için Panama ile teknik ve idari işbirliğine gidilmesini de öngören Türkiye ile Panama Arasında Denizcilik Anlaşmasının Onaylanmasını Uygun Bulduğuna Dair Kanun Teklifi kabul edildi. İşte o teklifle ilgili tüm ayrıntılar...

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2022!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ (Tebliğ No: YFK-2007/1)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Citroen C5 Aircross SUV tasarımı ve teknik özellikleriyle yenilendi! İşte detaylar

Yeni Citroen C5 Aircross Türkiye yollarına çıkmak için gün sayarken, yeni model, efsane Citroen modellerinin üretildiği Rennes fabrikasında bantlardan inmeye başladı. Aracın teknik özellikleriyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. İşte detaylar..

teknik ressam iş ilanları Haberi

teknik ressam iş ilanları


Alacalı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul ve Trakya şantiyelerinde görevlendirilmek üzere inşaat teknikeri, şantiye şefi ve teknik ressam arıyor.


Şantiye Şefi; İnşaat mühendisi veya mimar, kaba inşaat imalatı ve ince işlerde tecrübeli, tercihen prefabrik imalat montajı tecrübesi olan.


İnşaat Teknikeri; Prefabrike betonarme üretimde en az bir yıl deneyimli, tercihen Tekirdağ bölgesinde ikamet eden.


Teknik Ressam; İstanbul merkez ofiste görevlendirilmek üzere en az yüksek okul mezunu olan, iyi derecede autocad kullanabilen, tercihen betonarme tecrübesi olan eleman arıyor.


Adayların özgeçmişlerini aşağıdaki faks ve mail aracılığıyla göndermeleri rica olunur.

Faks: 0212 446 34 53

E - mail:...