25 / 05 / 2024

teknik yapı Umut Durbakayım

teknik yapı Umut Durbakayım

Teknik Yapı’nın patronu Nazmi Durbakayım’ın oğlu ve Teknik Yapı’da yönetici olan Umut Durbakayım kimdir? Umut Durbakayım, ne zamandan beri yönetici olarak çalışıyor? İşte Umut Durbakayım'ın biyografisi...

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Teknik Yapı'dan yeni proje atağı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ikisi İstanbul'da biri İzmir'de olmak üzere alt yapı hazırlıklarıyla uğraştıkları en az üç dönüşüm projeleri olduğunu belirtti. 

Uzsd Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uzsd Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Demiroğlu ve Umut Zorer ortaklığında kuruldu.

Teknik Yapı Alsancak Projesi 3 ay sonra satışta!

Katar'ın başkenti Doha'da başlayan 2. Expo Turkey by Qatar, 19 Ocak'ta sona erecek. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, fuarda Alsancak Projesi'ni tanıttıklarını söyledi.

Teknik Yapı İstanbul'da yeni proje yapacak!

Umut Durbakayım, Teknik Yapının 2017'de Kartal'da ve Maltepe'de yeni projelere başlayacağını ayrıca Emlak Konutla en az 1.000 konuttan oluşan yeni projeler yapmak istediklerini belirtiyor.

Teknik Yapı'nın acı günü! Sevil Akay vefat etti!

Teknik Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım'ın ablası ve Teknik Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım'ın halası Sevil Akay hayatını kaybetti.

Teknik Yapı Teknik Yapılar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Teknik Yapı Teknik Yapılar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi, Umut Durbakayım Şube Müdürlüğü'nde 80 milyon TL sermaye ile 17 Kasım'da Bahçelievler 'de açıldı.

Teknik Yapı 3 projesinde faizi 0,25'e indirdi!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, yüzde 1,10'lara çıkan konut kredisi faiz oranlarına karşı müşterilerini desteklemek için kampanyayı uzattıklarını söyledi.

Teknik Yapı Fikirtepe'de 3 bin 300 konutluk projeye başlıyor!

İstanbul Fikirtepe'de 3 bin 300 konutluk projeye hayata geçirecek Teknik Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, mali ve teknik gücü yeterli olmayan firmaların bölgeye girdiğini belirtti.

Teknik Yapı Metropark projesinde 400 daireye 1 ay zam yok!

GAYRİMENKUL sektöründe düzenlenen ihalelerde rekabet nedeniyle ortaya çıkan yüksek fiyatların mevcut projelerde zammın habercisi olduğunu belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Teknik Yapı Metropark'ta zam öncesi son kampan

Teknik Yapı 2014'te 8 ayrı projeye start vermeyi planlıyor!

Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, 2014 'te en az 8 yeni projeye başlayacaklarını, Fikirtepe 'de ruhsat süreci hızlanırsa, bu rakamın 10' u geçebileceğini söyledi.

Teknik Yapı, Kuveytli yatırımcılarla milyar dolarlık proje için el sıkıştı!

Kuveytli yatırımcılar, yaklaşık bir milyar dolarlık projeyi Teknik Yapı ile birlikte hayata geçirmek için Teknik Yapı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım ile görüştü...

Teknik Yapı projelerinde peşinat daire tesliminde ödeniyor!

Umut Durbakayım, alternatifli seçenekleri gören kişilerin ihtiyacını ertelemekten vazgeçtiğini söyledi Teknik Yapı Evora İstanbul, Metropark ve Deluxia Dragos projelerinde yer alan daireler için yeni bir kampanya başlattı...

teknik yapı Umut Durbakayım Haberi

teknik yapı Umut Durbakayım

Umut Durbakayım kimdir?

Umut Durbakayım, 1975 yılı İstanbul/Üsküdar doğumlu. Selma ve Nazmi Durbakayım çiftinin ilk çocuğu olan Umut Durbakayım"ın Esra isminde bir de kız kardeşi var. Umut Durbakayım bugün, Teknik Yapı yöneticisi.


İlkokula, 1981'de Göztepe’de Çiftehavuzlar 50.Yıl İlkokulunda başladı. 5 yıllık ilkokul hayatının ardından Semiha Şakir Özel Deneme Lisesi'ne başlayan Umut Durbakayım Vakıf okullarının açıldığı ilk yıl olan 1986'da ortaokul hayatına başladı.


Liseyi de aynı okulda bitirdikten sonra 1993 yılında Yıldız Teknik Üniversitesinde üniversite hayatına başladı. Umut Durbakayım, Yıldız Teknik Üniversitesinin İnşaat Mühendisliği Bölümünü kazandı. 


Üniversiteyi 5 yılda bitiren Umut Durbakayım’ın eğitimini aksatmasının en büyük nedeni kayak sporuna olan merakıydı. Kayak sporu nedeniyle üniversite 2. sınıfta birçok dersini takip edememesinden dolayı üniversite yaşamını bir yıl uzattı. 


Tamamen inşaatçı bir aile olmalarından dolayı doğduğundan beni...