02 / 05 / 2024

Teknik yapının hangi projelerinde faiz kampanyası var

Teknik yapının hangi projelerinde faiz kampanyası var

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde düşük faiz, peşinat öteleme ve indirimden oluşan kampanyasına eklenen yaz fırsatıyla daire alanlara buzdolabı ve klima da hediye edeceğini duyurdu.

Yatırımcılar dikkat! Rusya'nın hangi şehirlerinden konut almak en kolay?

Rusya'da yapılan yeni bir araştırma şehirleri yeni konut edinme kolaylığına göre sıraladı. Peki Rusya'nın hangi şehirlerinden konut almak en kolay?

Keremoğlu Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Keremoğlu Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Keremoğlu, Ferhat Keremoğlu ve Serdar Keremoğlu ortaklığında kuruldu.

Teknik Yapı'dan 4 projede peşinde yüzde 10 indirim fırsatı! 

Teknik Yapı 4 projede hem peşinde yüzde 10 indirim fırsatı hem de yüzde 25'ini peşin kalanını 48 aya kadar vade ile ödeme imkanı sunuyor. Peki hangi projelerde bu fırsat geçerli? İşte detaylar...

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mka Teknik Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Kozmetik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Güldane Özsoy tarafından kuruldu.

Desing Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desing Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çiçek tarafından kuruldu.

Milenyum Teknik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milenyum Teknik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahyettin Şağbangül tarafından kuruldu.

Aksa Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aksa Teknik Yapı İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Ayazoğlu ve Yılmaz Alan ortaklığında kuruldu.

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

TOKİ il il kura tarihleri peş peşe açıklandı! 9-13 Ocak 2023 kuraları hangi gün hangi ilde yapılacak? Şimdi göz atın!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında kura çekişleri tam gaz devam ediyor. TOKİ il il kura tarihleri peş peşe açıklandı! 9-13 Ocak 2023 kuraları hangi gün hangi ilde yapılacak?

Bd Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Gökhan Doğan ve Hamza Bölek ortaklığında kuruldu.

Soydaş Teknik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soydaş Teknik Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Ömer Soydaş tarafından kuruldu.

Ray Teknik Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ray Teknik Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berkant Akalın tarafından kuruldu.

Kritik soru: Günün hangi saatinde altın alınmalı?

Altın fiyatları gündemdeki gelişmeler eşliğinde ani iniş ve çıkışlar sergiliyor. Altından kar etmek isteyen vatandaşlar altın piyasasındaki dalgalanmanın içinde kaybolurken, altının hangi saatte alınması konusunda araştırmalar yapıyor...

Teknik yapının hangi projelerinde faiz kampanyası var Haberi

Teknik yapının hangi projelerinde faiz kampanyası var

Teknik Yapı, faiz oranlarını yüzde 0.25'te sabitlediği kampanyasını Kurban Bayramı'na kadar uzatma kararı aldı. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Yüzde 1.10 seviyelerine kadar çıkan konut kredi oranlarına karşı tüketiciyi destekleme kararı aldık. Kampanya kapsamında anlaşmalı bankalardan kredi kullanacak olanlar için vadesine göre faizi yüzde 0.25'e kadar indirdik ve bu oranı bayram sonuna kadar sabit tutacağız" dedi. Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde düşük faiz, peşinat öteleme ve indirimden oluşan kampanyasına eklenen yaz fırsatıyla daire alanlara buzdolabı ve klima da hediye edeceğini duyurdu.