15 / 05 / 2024

teknokent arge merkezi

teknokent arge merkezi

KOCAELİ Sınırları içerisinde barındırdığı 62 firma ve 3 bin civarında Ar-Ge personeli ile öne çıkan, Türkiye'nin teknoloji serbest bölgesine sahip tek teknokenti TÜBİTAK Marmara Teknokent hedef büyüttü.

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

ODTÜ Teknokent Bilişim İnovasyon Merkezi açıldı!

ODTÜ Teknokent Bilişim İnovasyon Merkezi hizmete açıldı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasını yaptı.

Önder Halisdemir: İstanbul Finans Merkezi'ne de teknokent teşvikleri verilsin!

Dubai'deki Cityscape Fuarı'na katılan Ağaoğlu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, "İstanbul Finans Merkezi'ne de teknokent teşvikleri verilsin" dedi.

Finans Merkezi'ne teknokent teşviki verilsin!

Dubai'deki Cityscape Fuarı'na katılan Ağaoğlu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir Dubai'de finans sektörüne verilen teşvikleri hatırlatarak "İstanbul Finans Merkezi'ne de teknokent teşvikleri verilsin" önerisini getirdi.

ODTÜ Teknokent ABD’de yeni ofisler açacak!

Washington ’da ofis açan ODTÜ Teknokent, San Francisco ’da ise kuluçka ve hızlandırma merkezi kuruyor. Avrupa, Ortadoğu, Uzakdoğu ve ABD’nin diğer eyaletlerinde de ofisler açılacak

Mahir Alkan: Balıkesir teknokent ile bilimin yeni merkezi olacak!

Balıkesir Üniversitesi ile Bilim ve Sanayi Bakanlığı işbirliğinde kurulacak 'teknokent' çalışmaları hakkında bilgi veren Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan, kuruluşta sona geldiklerini belirtti.

Klimasan Klima Sanayi Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandıklarını bildirdi. Klimasan tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor

Akfen, Hacettepe Teknokent'te kompleks yatırımı yapacak!

Akfen Holding'in bağlı ortaklığı Akfen İnşaat, Renkyol Müteahhitlik'in Hacettepe Teknokent Eğitim ve Klinik Araştırma Merkezi Sağlık AR-GE Danışmanlık'taki yüzde 45 hissesini 29 milyon TL'ye satın aldı...

TUBİTAK Marmara Teknokent sonsuzluğu simgeleyen bir Ar-Ge merkezi inşa edecek!

KOCAELİ Sınırları içerisinde barındırdığı 62 firma ve 3 bin civarında Ar-Ge personeli ile öne çıkan, Türkiye'nin teknoloji serbest bölgesine sahip tek teknokenti TÜBİTAK Marmara Teknokent hedef büyüttü.

Başakşehir Bio İstanbul fiyatlar!

Başakşehir Bio İstanbul fiyatlar kısmı haberimizde yer alıyor. Başakşehir Bio İstanbul projesinde Arge Merkezi, konut, ofis, alışveriş caddeleri, sanat merkezleri, okullar ve mahalle meydanları bulunacak

teknokent arge merkezi Haberi

teknokent arge merkezi

2013 sonu itibariyle yıllık 250 milyon dolarlık işlem hacmine ulaşan Kocaeli, beklentüere daha iyi cevap verebilmek, fiziksel altyapıyı kuvvetlendirmek için 'sonsuzluk' biçiminde yeni bir bina yatırımına start verdi. Akülı bina olarak tasarlanan Ar-Ge merkezinin yapımında doğaya saygılı ve geri dönüşümlü malzemeler kullanılacak. Marmara Teknokent Genel Müdürü Faruk Sakin, sonsuzluğun aynı zamanda burada yürütülecek projeleri de 'sonsuz' küacağını belirterek, "Güzel işlere imza atüacak. 


TÜBİTAK dünya ile yarışır bir teknokent hayal ediyor"dedi. 

Halihazırda 620 dönümün kentsel planlamasını yaptıklarını ifade eden Faruk Sakin, "12 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edeceğimiz yeni bina yaklaşık olarak 16 milyon TL'ye mal olacak. Biz doğaya saygüı, enerji tüketimi az projeler üretiyoruz. 


Yaşam standartı yüksek bir alan oluşturma gayesindeyiz. Tasarlanan binamız akıllı video, konferans ve seminer odasıyla, teknik altyapısıyla,...