03 / 05 / 2024

teknokent maliyeti

teknokent maliyeti

Türkiye'deki teknokent sayılarına ve son beş yılda teknokentlerde faaliyet gösteren şirketlerden çıkan patentli ürün sayısı TBMM gündemine taşındı. MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İnşaat sektöründe saatlik işgücü maliyeti yüzde 3,9 arttı!

Saatlik işgücü maliyeti endeksi, bu yılın ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,1 arttı. Sektörel ayrıma göre incelendiğinde, endeks değerindeki artış oranı inşaat sektöründe yüzde 3,9 oldu.

Ev inşaatı maliyeti hesaplama formülü!

Bir arsa üzerinde inşa edilecek evin maliyeti, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı tarafından tespit edilen bedeller ile tespit edilebiliyor. Bu inşaat metrekare maliyetleri her sene yeniden belirleniyor.

Daire maliyeti hesaplama 2017!

Bir dairenin inşaat maliyeti, inşaat sınıf ve türüne göre belirlenen maliyet bedelleri ile tespit edilebiliyor. Söz konusu inşaat metrekare maliyetleri her sene yeniden belirleniyor. İşte daire maliyeti hesaplama 2017 örneği..

Ev inşaat maliyeti 2017 hesaplama!

2017 yılında uygulanacak inşaat metrekare bedelleri Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit edildi. Böylece ev inşaat maliyet bedelleri de belli oldu. İşte ev inşaat maliyeti 2017 hesaplama örneği..

İnşaat metrekare maliyeti hesaplama örneği 2017!

İnşaat metrekare maliyetleri her sene yeniden belirleniyor. 2017 yılında uygulanacak inşaat metrekare maliyet bedelleri 25 Ağustos'ta Resmi Gazete'de yayımlanarak belli oldu. İşte inşaat metrekare maliyeti hesaplama örneği 2017..

Bir evin maliyeti nasıl hesaplanır 2017?

Emlak vergisine esas olmak üzere 2017 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belli oldu. Peki, bir evin maliyeti nasıl hesaplanır 2017?

Villa inşaat maliyeti 2017!

Villalar kent içinde ya da dışında yer alan, bahçeli, havuzlu, bir ya da birden fazla kata sahip konutlar oluyor. Peki, villa inşaat maliyeti 2017 ne kadar?

Arsa üzerine ev yapma maliyeti 2017!

Bir binanın inşaat metrekare bedelleri her sene, Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tespit ediliyor. İşte arsa üzerine ev yapma maliyeti 2017..

Kagir ev inşaat maliyeti 2017!

Kagir binalar, günümüzde hala bazı yerleşim alanlarında tercih ediliyor. Bu inşaat türünün metrekare bedelleri de her sene Bakanlık tarafından açıklanan listede yer alıyor. İşte kagir ev inşaat maliyeti 2017..

Taş bina inşaat maliyeti 2017!

2017 yılının inşaat maliyet bedelleri de 25 Ağustos'ta Resmi Gazete'de yayımlanarak belirlendi. Peki, taş bina inşaat maliyeti 2017 ne kadar?

Müstakil ev maliyeti 2017!

Bina inşaat metrekare maliyet bedelleri her sene Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca tespit ediliyor. Peki, 2017 yılında inşa edilecek müstakil ev maliyeti ne olur? Müstakil ev maliyeti 2017 ne kadar?

100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2017!

2017 yılı inşaat metrekare maliyet bedelleri, Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlendi. İşte 100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2017!

Kütahya'ya Teknokent inşa edilecek!

Kütahya Tasarım Teknokent Müdürü Doç. Dr. Abdullah Akbulut, ''35 dönüm arazi üzerinde 4 bin 320 metrekarelik binaya sahip olacak Kütahya Teknokent'te 35 büro, toplantı ve çok amaçlı salonlar olacak.''dedi.

teknokent maliyeti Haberi

teknokent maliyeti

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Türkiye'deki teknokent sayılarına ve son beş yılda teknokentlerde faaliyet gösteren şirketlerden çıkan patentli ürün sayısına ilişkin soru önergesi hazırladı. Erbaş sorularının Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Erbaş'ın soruları

1- Türkiye'de halihazırda kurulu ve faal olan Tekokent sayısı kaçtır?

2- Bu teknokentlerde kaç şirket faaliyet göstermektedir?

3- Bir teknokentin kuruluş maliyeti ne kadardır?

4- Tekonkentlerin performans kriterleri nelerdir?

5- Son 5 yılda, teknokentlerde faaliyet gösteren şirketlerden toplam kaç patentli ürün çıkmıştır?