21 / 05 / 2024

teknoloji mağazalarının büyümesi

teknoloji mağazalarının büyümesi

Teknosa'nın 2013 yılı değerleri ve 2014 yılı gelecek hedefleri, Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer ve Teknosa Genel Müdürü Necil Oyman’ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında paylaşıldı...

Oyun sektörünün büyüklüğü 1 milyar dolar eşiğini aştı!

Oyun ve eğlence dünyasının büyümesi devam ederken, üretici şirketler 120'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde bulunan Palladium Cadde Küçükyalı'daki mağazaların 2. Fazı satışa sunuldu. 

Inditex, Venezuela'daki tüm mağazalarını kapatıyor!

Zara, Bershka, Pull - Bear gibi markaları bünyesinde bulunduran İspanyol moda perakendecisi Inditex, Venezuela'daki bütün mağazalarını kapatma kararı verdi. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Vaneda, ilk mağazasını Karaköy'de hizmete açtı!

Türkiye’nin ilk yerli outdoor ayakkabı markası Vaneda, ilk mağazasını Karaköy'de hizmete açtı...

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirimi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerinde olan iş yerlerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda neler konuşuldu?

“Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360” üçüncü gününde de mesleki toplum örgütleri, gayrimenkul sektörü kadar ekonomiye yön veren ulusal ve uluslararası liderlerin katıldığı, bilgilendirici ve katılımcılara yeni vizyon kazandırabilecek oturumlara sahne oldu.

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nın konuşmacıları belirlendi!

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması’nın dördüncüsünün konuşmacıları belirlendi...

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

teknoloji mağazalarının büyümesi Haberi

teknoloji mağazalarının büyümesi


Teknosa'nın 2013 yılı değerleri ve 2014 yılı gelecek hedefleri, Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer ve Teknosa Genel Müdürü Necil Oyman’ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısında paylaşıldı.


Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Dinçer, 2014 yılı için elektronik perakende sektörünün yüzde 8’lik bir büyüme kaydedeceğini, Teknosa’nın ise bu büyüme içerisinde yüzde 33’lük bir büyüme beklediğini söyledi. Dinçer, beklenen büyümenin yeni mağazalar ve entegre çalışmaları ile destekleneceğini ayrıca belirtti.


2013 yılını sektörün üzerinde bir büyümeyle kapattıklarını ifade eden Dinçer, Teknosa’nın 2014 yılında dijitalleşmenin sağladığı olanaklarla bütün kanalların entegre çalışmasına imkan veren “çoklu kanal” stratejisine odaklanacağının altını çizdi. Dinçer, çoklu kanal modeli için bu sene 60 milyon liralık bir yatırım yapılacağını da sözlerine ekledi.


Şirketin yüzde 27’lik bir büyüme ile 2013 yılında çok...