04 / 05 / 2024

TeknoSA denizli şubesi

TeknoSA denizli şubesi

TeknoSA, toplam 427 metrekarelik alana sahip Denizli'deki 2'nci mağazasını Denizli Aquamall'da, toplam 607 metrekarelik alana sahip Hatay'daki 4'üncü mağazasını ise Hatay İskenderun Park Forbes'ta açtı.

O ildeki mimarlardan uyarı! ‘Projeye aykırı yapılara izin vermeyin’

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Denizli Şubesi, Denizli’de son zamanlarda artan projeye aykırı imalat ve kaçak kat yapımlarına dikkat çekerek, ruhsat projelerini kamu yararı lehine kontrol etmeye hazır olduklarını ifade etti.

Döviz kurlarındaki değişiklik inşaat sektörünü nasıl etkiledi? 

Döviz kurlarındaki hareketlilik inşaat sektörünü etkiledi. İnşaat malzeme fiyatlarının arttığını söyleyen Mimarlar Odası Denizli Şubesi sektörün oldukça yavaşladığını dile getirdi. 

Denizli Bereketler mahallesindeki imar değişikliği mahkemeden döndü!

 Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin, Bereketler mahallesindeki imar değişikliği için Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından açılan dava sonucu mahkemeden imar kararlarının durdurulması konusunda karar aldı. 

Denizli Mimarlar ve Yapıları sergisi açıldı!

Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Mimarlar ve Yapıları’ sergisi Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Sergide 20 mimarın 300’e yakın projesi yer aldı.

TeknoSA, Hatay ve Denizli'de mağaza açtı!

TeknoSA, toplam 427 metrekarelik alana sahip Denizli'deki 2'nci mağazasını Denizli Aquamall'da, toplam 607 metrekarelik alana sahip Hatay'daki 4'üncü mağazasını ise Hatay İskenderun Park Forbes'ta açtı.

Mimarlar Odası'ndan Osman Zolan'a ziyaret!

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Başkan Zolan, "Mimarlarımızla birlikte hareket ederek, şehrimizin mimarisini en güzel hale getirmek ortak amacımız" dedi.

İMO Denizli Şubesi'nden Osman Zolan'a ziyaret!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Şevket Murat Şenel ve yönetimini kabul etti.

Denizli Şehit Yusuf Batur Lisesi'nin bahçesindeki taş binalar kurtarıldı!

MİMARLAR Odası Denizli Şubesi, 2010'da yıkılan Şehit Yusuf Batur Endüstri Meslek Lisesi bahçesindeki her biri 77 yıllık dört taş binanın yıkılmaması için 20 ay önce dava açtı. Taş binaların korunmalarına karar verdi.

Teknosa'dan iki yeni mağaza!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün öncü firmalarından Teknosa, 2014 yılını iki yeni mağaza açılışıyla bitiriyor. Teknosa' nın yeni mağazaları Elazığ ve Yalova' da açılacak. Mağazanın 300' e yakın şubesi bulunuyor.

Denizli turizmine havaalanı engeli!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şubesi 'nce düzenlenen Turizm Otelcilik ve İnşaat Sektör Kurulu toplantısında Pamukkale ve Karahayıt bölgesinin sorunları ve çözüm önerileri değerlendirildi.

Şeref Karakan: Denizli'ye kentsel dönüşüm şart!

MÜSİAD Denizli Şubesi tarafından düzenlenen Turizm Otelcilik ve İnşaat Sektör Kurulu toplantısında Pamukkale ve Karahayıt bölgesinin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı...

Murat Şenel İMO Denizli Şubesi Başkanı oldu!

İnşaat Mühendisleri Odasının 12. Genel Kurulu hafta sonu yapıldı. Bin 100 üyeden 750 sinin oy kullandığı seçimlerde Meslekte Birlik Gurubunun adayı Doç. Dr. Murat Şenel kazandı.

Tesco Kipa Pazarlama A.Ş.'nin Denizli Saltak Şubesi kapatıldı!

Tesco Kipa Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.Ş.tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan bilgiye göre Denizli İlinde faaliyet gösteren Denizli Saltak Şubesi kapatıldı...

TeknoSA denizli şubesi Haberi

TeknoSA denizli şubesi

TeknoSA, Denizli'de 2'nci, Hatay'da ise 4'üncü mağazasını açtı.


Şirket açıklamasına göre, mağaza yatırımlarını sürdüren TeknoSA, toplam 427 metrekarelik alana sahip Denizli'deki 2'nci mağazasını Denizli Aquamall'da, toplam 607 metrekarelik alana sahip Hatay'daki 4'üncü mağazasını ise Hatay İskenderun Park Forbes'ta açtı.


Denizli ve Hatay'da aynı gün açtığı 2 yeni mağaza ile teknolojiyi herkes için erişilebilir kılmayı hedefleyen şirket, teknoloji ürün ve hizmet çözümlerinde tek adres olma anlayışıyla yoluna devam ediyor. Türkiye'nin en yaygın teknoloji marketi TeknoSA, yaygın mağaza ağı ve teknosa.com ile Türkiye'nin her yerini teknolojiyle ve kesintisiz hizmetle buluşturmayı sürdürecek.


AA




Bu haber Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Türkiye’nin en yaygın teknoloji perakende şirketlerinden TeknoSA, bir günde 2 mağaza birden açtı. Denizli’deki ikinci, Hatay’daki dördüncü mağazasını hizmete açan TeknoSA, yeni mağazalarında akıllı telefonlardan küçük...