29 / 04 / 2024

Teknosa halkla ilişkiler

Teknosa halkla ilişkiler

Desibel Ajans, Mayıs 2014 tarihinden itibaren Teknosa'ya stratejik iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi ve de gündem yönetimi desteği vermeye başladı. Teknosa'nın yeni iletişim ajansı Desibel Ajans oldu.

Elon Musk davalardan kurtulamıyor! Şİmdi de Halkla İlişkiler firmasının faturalarını ödemedi

Twitter'ın eski bir halkla ilişkiler firması, Elon Musk'ın 44 milyar dolarlık satın almasından bu yana faturalarını ödemediğini söyleyerek sosyal medya şirketine Cuma günü dava açtı.

İETT ücretlerine de mi zam gelecek? Murat Ongun'un paylaşımları kafaları karıştırdı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde basın yayın halkla ilişkiler alanında görev yapan Murat Ongun peş peşe gelen akaryakıt zamlarına tepki gösterdi.

Ek garanti desteği ile Samsung tabletler, indirimli fiyatıyla TeknoSa’da sizi bekliyor. 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

TeknoSa, seçili Samsung Tabletler ile birlikte sepete 1 Yıllık Tekno Garanti eklenmesi durumunda 1 yıllık ek garanti sadece 199 TL değerinde olacak. Bu fırsatı kaçırmayın. İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Kuruldu!

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Bakırköy'd e Meryem Yılmazer Hıyto tarafından kuruldu.

Teknosa'dan seçili kıyma makinelerine yüzde 10 indirim! Arnica Kıyma Makinesi fiyat listesi 5 Temmuz 2022!

Teknosa seçili kıyma makinelerinde yüzde 10 indirim başlattı. Peki Teknosa'da  Arnica Gh21200 Grande Et Kıyma Makinesi ne kadar? İşte Arnica Gh21200 Grande Et Kıyma Makinesi fiyat listesi 5 Temmuz 2022...

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fuat Orgun tarafından kuruldu.

GAPAS, gayrimenkul sektörünü hareketlendiriyor!

Gayrimenkul sektöründe pazarlama, satış ve halkla ilişkiler görev tanımıyla çalışan profesyoneller aracılığıyla kurulan Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS), üyeleri için ‘GAPAS Yaz Buluşması’ düzenledi.

Muğla'da arsa metrekare fiyatları 150-250 TL arttı!

Koronavirüs sebebiyle Muğla'da müstakil bahçeli evlere ve arsalara talep artmıştı. Marmaris Emlak Müşavirleri Derneği Halkla İlişkiler Sorumlusu Emlak Müşaviri Çetin Aksu, bölgedeki konut fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu ve sektörü değerlendirdi...

Türkiye ile AB arasındaki ticari ilişkiler artmaya devam ediyor!

Türkiye ile AB arasındaki, ticari ilişkiler artmaya devam ediyor. Türkiye’nin ihracatında AB ülkelerinin payı yüzde 50’ye ulaştı. En çok ihracat yapılan ülke ise Almanya.

ABD Dış İlişkiler Komitesi Başkanı'ndan S-400 açıklaması!

ABD Senatosu'na bağlı Dış İlişkiler Komitesi'nin Cumhuriyetçi Başkanı Jim Risch, Kongre üyelerinin Türkiye'ye S-400'ler nedeni ile yaptırım öngören tasarıyı geçirmelerini istemediğini aktardı.

İtalyan kasabası her şeyi satılığa çıkarmıştı, olay 'PR çalışması' çıktı!

İtalya'da birkaç kasabada başlatılan ‘1 euroya ev’ projelerindeki çıtayı bir adım yukarı taşıyarak bütün kasabayı satılığa çıkaran Esino Lario’nun ‘halkla ilişkiler dümeni' çevirdiği tespit edildi.

Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ilişkiler gayrimenkul fuarı ile güçlendi!

Türkiye ile Rusya arasındaki ticari ilişkiler Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu'nda atılan adımlarla daha da güçlendi. İnşaat sektöründe potansiyelleri değerlendirmek üzere iki ülke arasında çalışma grubu kurulması kararlaştırıldı.

UNIVA'nın PR ajansı Canyaş İletişim oldu!

Erkanlı Holding'in Türkiye genelinde inşa ettiği modern öğrenci evi kampüsleriyle dikkat çeken UNIVA, stratejik iletişim ve halkla ilişkiler çalışmaları için Canyaş İletişim’i tercih etti...

Teknosa halkla ilişkiler Haberi

Teknosa halkla ilişkiler

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lider şirketi TeknoSA'nın, yeni kurumsal iletişim ajansı desiBel Ajans oldu. desiBel Ajans, Mayıs 2014 tarihinden itibaren TeknoSA'ya stratejik iletişim, lider iletişimi, medya ilişkileri, pazarlama iletişimi, kriz iletişimi ve gündem yönetimi desteği vermeye başladı. 

desiBel Ajans'ın diğer müşterileri arasında Türk Telekom, Coca-Cola, Microsoft Türkiye, Digiturk, ING Bank, Imperial Tobacco, Amvvay, Huavvei, n11 .com, Boğaziçi Üniversitesi, The Boston Consulting Group, Varyap, Servier ilaç, Astaş Holding ve Tiryaki Agro da...