04 / 05 / 2024

tekstil lojistik köy

tekstil lojistik köy

Bakanlıklar, STK’lar, sektör temsilcileri ve üniversitelerin de katkısıyla Tekstil, hazır giyim ve deri ürünlerini kapsayan 2013-2017 Eylem Planı Taslağı hazırlandı Doğu-Batı bağlantısını kolaylaştırmak için ‘lojistik köyler’ kuruluyor...

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gcm Reklam Ambalaj İnşaat Demir Çelik Plastik Hafriyat Lojistik Ve Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Çam tarafından kuruldu.

Sektur İnşaat Plastik Tekstil Petrol Otomotiv Elektrik Lojistik Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sektur İnşaat Plastik Tekstil Petrol Otomotiv Elektrik Lojistik Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Nikel İnşaat Kimya Tekstil Lojistik Petrol Otomotiv Yazılım Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nikel İnşaat Kimya Tekstil Lojistik Petrol Otomotiv Yazılım Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Pndik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Kader Aydın tarafından kuruldu.

Magiç İnşaat Lojistik Otomotiv Elektrik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magiç İnşaat Lojistik Otomotiv Elektrik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Umut tarafından kuruldu.

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Can Birol tarafından kuruldu.

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Kaya tarafından kuruldu.

Gökkar Hafriyat İnşaat Tekstil Lojistik Enerji Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkar Hafriyat İnşaat Tekstil Lojistik Enerji Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Göksoy tarafından kuruldu.

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halük Kayım tarafından kuruldu.

Serenler İnşaat Tekstil Lojistik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serenler İnşaat Tekstil Lojistik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Latif Kaya tarafından kuruldu.

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

Medmod İnşaat Tekstil Lojistik Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Medmod İnşaat Tekstil Lojistik Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Garbi Erkek ve İlyas Erkek ortaklığında kuruldu.

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aykut Kurt tarafından kuruldu.

tekstil lojistik köy Haberi

tekstil lojistik köy

Tüm bakanlıkların işbirliği yaptığı çalışmada, TOBB’dan TİM’e KOSGEB’den Deri Sanayicileri Derneği’ne kadar STK’lar da aktif rol oynadı. Eylem Planı Taslağı’nda şu detaylar öne çıktı: 


LOJİSTİK KÖY: Doğu’da tekstil, hazır giyim ve deri sektörlerinin kümelendiği bölgelerle liman kentler arasında lojistik maliyetlerini düşürmeye yönelik tedbirler alınacak. Koordinasyonu Ulaştırma Bakanlığı yürütecek. 


ÖRÜCÜLERE ÖZEL BÖLGE: Kayıt dışılığın önüne geçilmesi ve sektörün kümelenerek düzenli bir yapıya kavuşturulması için, İstanbul’daki 800 örme işletmesini bir araya getirecek örme sanayi bölgesi kurulacak. 


ZEYTİNBURNU TAŞINIYOR: Zeytinburnu’ndaki tesisler, sanayi bölgelerine taşınacak. Çalışma 2014 yılında başlayacak. 


GDO’SUZ PAMUK TANITIMI: Dünyada %75 oranında GDO’lu pamuğa karşın Türk pamuğunun GDO’suz olduğundan hareketle tanıtımlar yapılacak. 


STYLE TURKISH PLATFORMU:  Üretim yapan firmaların teknik problemlerinin çözümü için akademisyen ve araştırmacılarla bilgi alışverişinde bulunacakları bir platform oluşturulacak. “Styleturkish” portalı içinde web...