16 / 05 / 2024

Tekstür Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Tekstür Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Tekstür Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ender Çil ve Şenol Erdaş ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Akşemsettin Caddesi'nde kuruldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Mimarlık ve inşaat sektöründe yapay zeka devrimi!

Mimarlık ve inşaat sektörü, yapay zeka ile beraber teknolojik gelişmelerin getirdiği değişim rüzgarlarına kapıldı. Sektörün her aşamasında yer alan yapay zeka, projelerin planlanmasından, inşasında kadar büyük rol oynuyor.

Kronos Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kronos Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çınar Çalışkan tarafından kuruldu.

Ysar Mimarlık Ve Dekorasyon Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysar Mimarlık Ve Dekorasyon Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Sarı tarafından kuruldu.

Prism Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Prism Mimarlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Pendik'te Fikret Karakoç ve Pouya Harırı Rahımı ortaklığında kuruldu.

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ali Gültepe ve Yavuz Gültepe ortaklığında kuruldu.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu! 

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Rümeysa Sena, Şeyda Memiş ve Şeyma Memiş  ortaklığında kuruldu.

Trn Proje Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trn Proje Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Törün tarafından kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Lia Design Studio Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lia Design Studio Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de Leyla Nuriye İlman Yörür tarafından kuruldu.

Rızaoğulları Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Rızaoğulları Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Denktaş tarafından kuruldu.

Çilman Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çilman Proje Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Çilman kuruldu.

Tekstür Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Tekstür Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi

Tekstür Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ender Çil ve Şenol Erdaş ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Akşemsettin Caddesi'nde kuruldu. 


Tekstür Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak ve bu projelerin mimari maketlerini üretecektir. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi...