05 / 05 / 2024

Tekzen ankara şubeleri

Tekzen ankara şubeleri

Türkiye’de yükselen bir ivmeyle gelişmekte olan ve yurtdışı yatırımcılar için cazibesini koruyan yapı market sektörünün deneyimli oyuncuları arasında yer alan Tekzen, 2015 yılına dair açıkladığı büyüme hedeflerini adım adım hayata geçirmeye başladı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren projesinde standart 29 konut, T. Halk Bankası A.Ş. tüm Ankara şubeleri aracılığıyla teslimli açık satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren başvuruları bugün başladı..

TEKZEN, Ankara Armada AVM’de mağaza açtı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, Ankara Armada AVM’de açılışını yaptığı mağazasıyla Ankara’da 7. yurt genelinde ise 109. mağazasına ulaştı.

Tekzen Ankara'daki yedinci mağazasını açtı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Türkiye’nin en büyük yapı market zinciri Tekzen’in Ankara’daki yedinci mağazasının açılışını yaptı.

Tekzen 109 mağaza sayısına ulaştı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, ocak ayında Elazığ’da ve Ankara Armada AVM’de gerçekleştireceği açılışlarla mağaza sayısını 109’a çıkaracak.

Tekzen Ankara ve Van'da yeni mağazalar açacak!

Türkiye'nin en yaygın ulusal yapı market zinciri Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümeye devam ediyor. TEKZEN, Ankara ve Van mağazaları ile mağaza sayısını 106'ya çıkarıyor.

TOKİ Ankara Haymana başvuru işlemleri!

TOKİ Ankara Haymana başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından kabul ediliyor. Projede 84,40 metrekare büyüklükte 2+1 daireler satışa sunuluyor.

Tekzen’den Ankara ve Van’da 2 yeni mağaza!

Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümesini sürdürüyor. Bu yıl 20’inci yılını kutlayacak olan Tekzen, Eylül ayı içinde biri Van’da, diğeri Ankara’da olmak üzere iki mağaza birden açarak 53 ilde 106 mağazaya ulaşacak.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da engelliler için başvurular başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da engelliler için başvurular bugün başlıyor. 39 tane dairenin açık satışa sunulduğu projede satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından yapılacak.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 2 konut başvurusu 22 Ekim'de başlıyor!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi projesi kapsamında 2 adet konut başvurusu 22 Ekim'de başlıyor. Başvuruları 22 Ekim - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Ankara Yapracık Konutları başvuruları bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara - Yapracık Toplu Konut Uygulaması başvuruları bugün başlıyor. Başvurular, 14/08/2014 – 30/09/2014 tarihleri arasında ilgili bankanın Şubeleri tarafından kabul edilecek.

Obika Mozzarella Bar, İstanbul, Ankara ve Bodrum'da şube açacak!

Big Chef's restoranlarının sahibi Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, İtalyan restoranı Obika'nın Türkiye haklarına sahip firmanın yüzde 90'nını satın aldı. Cizreli, İstanbul, Ankara ve Bodrum'da Obika şubeleri açacaklarını söyledi...

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

Tekzen ankara şubeleri Haberi

Tekzen ankara şubeleri

Kuruluşunda bu yana, ülkenin doğusundan batısına her iline ulaşma hedefiyle yola çıkan Tekzen; Ankara Polatlı ve İstanbul Çekmeköy’de açmaya hazırladığı mağazalarıyla büyümesini sürdürüyor.


Türkiye; yapı market sektöründe yurtdışı yatırımcılar için cazibe merkezi olma konumu sürdürmeye devam etse de birçok yabancı yatırımcının Türkiye pazarından çekildiğine dair haberler gelmeye devam ediyor. Kimi markalar Türkiye pazarındaki yatırımlarını tamamen sona erdirme kararı alırken, kimileri yenilen yüzüyle sektöre hareketlilik katmak üzere başarılı çalışmalarını sürdürüyor.


Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli ilk ve tek yapı market zinciri olan Tekzen; uzun bir süredir pazarda edindiği deneyimin verdiği avantajla ilerlemesine devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin her ilinde var olma hedefi taşıdığını tüm platformlarda dile getiren Tekzen; Afyon ve Kırıkkale’de açtığı mağazalarının ardından Ankara ve İstanbul’daki yeni...