02 / 05 / 2024

Tekzen istanbul mağaza

Tekzen istanbul mağaza

Yapı market sektörünün öncüsü Tekzen, Düzce’deki ilk mağazasını 22 Mayıs’ta açtı. Tekzen’in Düzce’de açtığı yepyeni mağazasıyla, yurtiçinde 52 ilde mağaza sayısı 103’e ulaştı.

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Vakko İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

Modanın öncüsü Vakko, İstanbul Havalimanı'nda yeni bir butik mağaza açtı. Vakko, yeni mağazası ile tüm dünya yolcularına ulaşmayı hedefliyor.

İstanbul Bilişim üç yılda 30 mağaza açmayı hedefliyor!

Daha çok e-ticaret ile tanınan ve halen iki mağazası bulunan İstanbul Bilişim, bunlara sekiz mağaza daha ekleyerek 2019'u 10 mağazayla kapatmayı planlıyor. Şirket, önümüzdeki üç yılda Anadolu'ya da yayılarak mağaza sayısını 30'a çıkarmayı hedefliyor...

İstanbul Havalimanı'nda 59 yabancı marka mağaza açacak!

Dünyanın en büyük aktarma merkezlerinden biri olacak İstanbul Havalimanı lüksün devlerini cezbediyor. 59 yabancı marka havalimanı içerisinde mağaza açacak.

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Tekzen yıl sonuna kadar 12 yeni mağaza açacak!

2017 sonuna kadar 12 yeni mağaza daha açmayı hedefleten Tekzen, İstanbul'daki 13'üncü mağazasını 212 İstanbul AVM'de açtı.

Tekzen 212 İstanbul AVM'de mağaza açtı!

Tekzen, İstanbul'daki 13. mağazasını açtı. 212 İstanbul AVM'de açılan yeni mağaza ile birlikte şube sayısı 118'e ulaştı.

Beko’dan İstanbul’a 8 yeni mağaza!

Avrupa’nın bir numaralı beyaz eşya markası Beko, yeni konsept mağazacılık atağını İstanbul’da açtığı 8 yeni mağaza ile sürdürüyor.

Mosafer, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Katarlı ünlü iş adamı Ashraf Abu Issa’nın seyahate olan özel ilgisiyle hayat bulan, dünyanın en büyük ve en ünlü seyahat mağaza zinciri Mosafer, ikinci mağazasını mağazasını Mall Of İstanbul’da açtı.

Tekzen mağaza sayısını 117'ye çıkaracak!

Türkiye'nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, Alanya’daki mağazasını Güzeller İş Merkezi’ne taşıyarak bugün hizmete açtı. Tekzen Genel Müdürü Onur Mertoğlu, “Bu yıl yüzde 28 büyümeyi planlıyoruz. Yılsonuna kadar mağaza sayımızı da 113’den 117’ye çıkarmayı hedefliyoruz.''dedi.

AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de mağaza açtı!

Erkek giyimin trend belirleyen markası AVVA, İstanbul Optimum Outlet AVM’de açtığı yeni mağazası ile zincirine bir halka daha ekledi. Türkiye’deki mağaza sayısını yükseltmeye devam eden marka, 2016 yılında 14 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Tekzen 109 mağaza sayısına ulaştı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, ocak ayında Elazığ’da ve Ankara Armada AVM’de gerçekleştireceği açılışlarla mağaza sayısını 109’a çıkaracak.

Tekzen istanbul mağaza Haberi

Tekzen istanbul mağaza


Tekzen Düzce’ye de adım attı



Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli tek ulusal yapı market zinciri Tekzen, büyümesini sürdürüyor. Bu yıl 20’inci yaşını kutlayacak Tekzen, Düzce’deki ilk mağazasını 22 Mayıs’ta açtı. Böylece Tekzen’in yurtiçindeki mağaza sayısı 52 ilde 103’e ulaştı. Düzce’de D 100 Karayolu üzerinde Çoban Mevkiinde açılan Tekzen’in yeni mağazası, toplam 1.255 metrekare satış alanına sahip. Türkiye’de açılan ilk yapı market olan Tekzen, ulaştığı toplam 200 bin metrekarelik satış alanıyla da ülkemizin en yaygın satış ağına sahip yapı market zinciri.


Açılışı Vali Ali Fidan yaptı


Mağazanın açılışında konuşan Vali Fidan, Tekzen markasının herkes tarafından bilinen bir marka olduğunu hatırlatarak bu tip mağazaların Düzce’ye açılmasıyla önemli bir eksikliğin daha giderilmiş olduğunun altını çizdi. Tekzen Genel Müdürü Onur Mertoğlu firma ile ilgili bilgiler verdikten...