02 / 05 / 2024

Tekzen satışı

Tekzen satışı

Turkven’in yatırım yapacağı iddia edilen Tekzen, yerli ve yabancı birçok talibi olmasına karşın şu anda bir satış planının bulunmadığını açıkladı. Ancak Tekzen kanadında Turkven’in kurucu ortağı Evren Ünver yönetime girecek.

Tekzen’de seçili 21 üründe bugüne özel kampanya! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Yapı malzemeleri ve mobilya satışı yapan uluslararası yapımarket zinciri TEKZEN, “Günün Fırsatları” ile kullanıcılarına portföyündeki bir çok ürüne avantajlı ulaşma imkanı sunuyor. İşte Tekzen’in 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Tekzen bağ evi satıyor!

Yapı malzemeleri ve ev dekorasyon ürünleri alanında faaliyet gösteren yapı market zinciri Tekzen, internet sitesi üzerinden bağ evi satışına başladı.

Tekzen, 2018'de 18 yeni mağaza açacak!

Tekzen yurt genelinde 53 ilde 122 mağazasıyla satış alanını 230 bin metrekareye çıkardı. Firma yurt dışında Romanya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Tekzen Nazilli mağazası Bamboo AVM’ye taşındı!

Türkiye'nin en yaygın satış ağına sahip yapı market zinciri olan Tekzen, 2011’de Aydın’ın Nazilli ilçesinde hizmete açtığı ekspres mağazasını Bamboo AVM’ye taşıdı.

Tekzen satılıyor mu?

Turkven’in yatırım yapacağı iddia edilen Tekzen, yerli ve yabancı birçok talibi olmasına karşın şu anda bir satış planının bulunmadığını açıkladı. Ancak Tekzen kanadında Turkven’in kurucu ortağı Evren Ünver yönetime girecek.

Turkven Tekzen'i satın mı alıyor?

Zorlu Grubu’nun Esse’yi alacağı bomba etkisi yaratırken yeni satış haberleri de arka arkaya geliyor. Turkven’in Tekzen’e yatırım yaptığı, Home Sweet Home’u Kervan’ın aldığı belirtiliyor...

Tekzen, Van Pisi AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin en yaygın ulusal yapı market zinciri TEKZEN, Doğu Anadolu Bölgesi’nin üçüncü büyük şehri Van’da ilk mağazasını açtı. Pisi AVM’de bulunan Tekzen, 2500 m2’lik satış alanına sahip yeni mağazası ile bölgenin yapı marketi ihtiyacını karşılayacak.

Tekzen mağaza sayısını her yıl artırıyor!

Türkiye’nin ilk yapı market zinciri Tekzen fiziki mağazalarının sayısını hızla artırırken online satışlarını da her geçen yıl artırıyor. Tekzen bu yıl cirosunun yüzde 5’ini online alışverişten elde etmeyi planlıyor.

Tekzen, Gülsan Gıda'nın Meysu Outlet'ten sonra ikinci gayrimenkul yatırım atağı!

Gülsan, ÖİB'den satın aldığı Meybuz'un arazisinde 4 bin metrekarelik alanda Tekzen Yapı Marketi taşıyor. 13 Nisan'da açılışı ile hizmete girecek olan Tekzen Yapı Market Anadolu'nun en büyük mağazası olacak

Tekzen metrekareyi küçük tutarak online satış altyapısını geliştiriyor!

Tekzen, mağaza sayısını yani müşterinin gelip ürünü göreceği bir anlamda showroom konseptindeki yerlerin sayısını hızla çoğaltıyor

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Tekzen satışı Haberi

Tekzen satışı

Kulislerde Turkven’in yatırım yapacağı iddia edilen yüzde 100 yerli sermayeli yapı market zinciri Tekzen, yerli ve yabancı birçok talibinin olduğunu ancak şu anda bir satış planlarının bulunmadığını açıkladı. Ancak Tekzen kanadında bu yıl, içinde Turkven’in olduğu önemli bir gelişme olacak. Zira Turkven’in kurucu ortağı Evren Ünver, şirketin yönetim kuruluna üye olarak katılacak. Migros, Medical Park, Doğtaş, Ziylan, Mavi Jeans gibi şirketlerin satışında yer alan Turkven’in 3 kurucu ortağından biri olan Evren Ünver, geçen yıl Mesa’nın çoğunluk hissesini kendi adına kurduğu şirket üzerinden aldı.

Geçen yıl % 30 büyüdü

Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Onur Mertoğlu, “2015 yılı seçim ve tüm jeopolitik gerginliklere rağmen bizim için iyi bir yıl oldu. Yüzde 30 büyüme kaydettik. Geçen yıl 12 mağaza açtık ve...