30 / 04 / 2024

Tekzen van açılış

Tekzen van açılış

Türkiye'nin en yaygın ulusal yapı market zinciri Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümeye devam ediyor. TEKZEN, Ankara ve Van mağazaları ile mağaza sayısını 106'ya çıkarıyor.

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Van'a 30 bin konut inşa edildi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Van 6. Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu.  Cumhurbaşkanı Erdoğan Van'a 30 bin konut inşa edildiğini ifade etti. 

Van Gürpınar'da imar yolları açılıyor!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları kapsamında mahallelerde yeni imar yolları açılıyor.

Karayolları binası Van Gölü kıyısına dolgu yapılarak mı inşa edilecek?

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü hizmet binasının Van Gölü kıyısına dolgu yapılarak inşa edilmesi kararı mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Van Gölü kıyısına 3 milyon TL'lik tesis inşa edildi!

Mimar Tuba Dede ve iç mimar kardeşi Didem, Van Gölü kıyısına "rekreasyon ve doğa sporları alanı" yapmak üzere hazırladıkları projeyi bir süre önce TKDK'ya sundu.

DoubleTree by Hilton Van açıldı!

Hilton Worldwide'ın sektöre öncülük eden 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton, yeni oteli DoubleTree by Hilton Van'ın açılışını duyurdu. DoubleTree by Hilton'un, Türkiye portföyündeki onuncu oteli oldu.

Double Tree by Hilton Van açıldı!

Geçtiğimiz Cumartesi günü, Sağlık Bakanlığı’nın düzenlediği bir etkinlik için Double Tree by Hilton Van’ı ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu otelde gerçekleştirilen ön açılış etkinliğini de ziyaret etti.

Van AVM açılış için gün sayıyor!

Van AVM, doğuda sosyal hayatın yanı sıra iş yaşamına da canlılık kazandıracak. Van AVM’nin açılışı, sadece Vanlılar ve bölge halkı tarafından değil, alışveriş için Türkiye’yi tercih eden İranlılar tarafından da heyecanla bekleniyor.

Erciş Şehirlerarası Otogarı yarın açılıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi kent halkının hizmetine sunacağı yeni çalışmalarının açılışlarını gerçekleştirecek. Van Büyükşehir Belediyesi Kent Parkı, Sahil Parkı, Erciş Otogarı ve alınan 11 yeni otobüsün açılışlarını gerçekleştiriyor.

Avrupa'dan 2 ödül alan Van AVM 24 Kasım'da açılıyor!

Global Yatırım Holding'in Van'a 50 milyon dolar bedelle yaptığı Van Alışveriş Merkezi 24 Kasım'da açılıyor. Proje Avrupa'dan 2 ödülle döndü.

Van Gölü'nün doldurulmasına mahkemeden karar!

2011 yılında meydana gelen depremlerde hasar gören Van Edremit'te inşa edilen Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü binası için Van Gölü'nün 60 metre doldurulmasında mahkemeden durdurma kararı çıktı ancak çalışmalar sürüyor...

Tekzen van açılış Haberi

Tekzen van açılış

Türkiye'nin en yaygın ulusal yapı market zinciri Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Bu yıl 20'inci yılını kutlayacak olan TEKZEN, Ankara ve Van mağazaları ile mağaza sayısını 106'ya çıkarıyor. Türkiye'nin coğrafi olarak en yaygın yapı market zinciri olan Tekzen, Ankara'daki altıncı mağazasını Anatolium AVM'de açtı. 2 bin 800 m2 alana sahip yeni mağazanın açılışında konuşan Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, "Biz insanların evlerinin ihtiyaçlarını karşılıyoruz, evlerini güzelleştirmelerine yardımcı oluyoruz. Bundan sonraki mağazamızı Van'da açacağız. Yeni mağazamız ile Türkiye genelinde 5 ilde 105 mağazaya ulaştık. 2015 sonu ciro hedefimiz 650 milyon TL" dedi. 


Yurt...