27 / 04 / 2024

tellioğlu inşaat turkuaz evleri

tellioğlu inşaat turkuaz evleri

Turkuaz Evleri Çukurçayır 'da yer alan daireler 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projede fiyatlar 150 bin liradan başlıyor, 250 bin liraya kadar yükseliyor...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

İnşaat malzemelerinde 'zam' krizi!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonları (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat malzemelerinde yaşanan artışların Rekabet Kurulu tarafından incelenmesi gerektiğinden bahsetti.

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tahir Tellioğlu, çimento ve demirde fiyat düzenlemesi talep etti!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat girdilerinde fahiş fiyat artışları yaşandığını dile getirerek, demir, çimento ve beton üreticilerinin acil fiyat düzenlemesine gitmesi gerektiğini söyledi.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Ali Tellioğlu İnşaat ve Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Tellioğlu İnşaat ve Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 9 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Tellioğlu, Ali Tellioğlu ve Emine Tellioğlu ortaklığıyla kuruldu. 

Hasanoğlu İnşaat dev indirim kampanyasını uzattı!

Hasanoğlu İnşaat, tüm peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyasını 15 gün daha uzattı. 

Hasanoğlu İnşaat, Kandilli'deki yurt binasını tamamladı!

Hasanoğlu İnşaat, yapımına 2016 yılında başladığı Boğaziçi Üniversitesi Kandilli yurt binasının inşaatını tamamladı.

Nuhoğlu İnşaat ile en eğlenceli şantiye KidZania’da!

Çocuklara hayallerindeki meslekleri deneyimleme fırsatı sunan KidZania, şimdi de Nuhoğlu İnşaat iş birliği ile minik ziyaretçilerini inşaat mühendisi ve inşaat ustası yapıyor.

Hasanoğlu İnşaat, Alasiri Grup ile Türkiye'de yatırım yapacak!

Hasanoğlu İnşaat, geleceğin teknolojilerini, estetik ve fonksiyonellik ile birleştirerek ‘Kalite ve Güven’ in ön planda olduğu yapılar inşa etmek hedefiyle yola çıkmıştır.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Yunusoğlu İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

2017’yi yatırım yılı ilan eden Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, İzmir'de 2 yeni proje inşa edecek. Projelerden biri Güzelbahçe'de diğeri ise Bayraklı'da yükselecek.

tellioğlu inşaat turkuaz evleri Haberi

tellioğlu inşaat turkuaz evleri


Turkuaz Evleri Trabzon Çukurçayır 'da inşa ediliyor. Tellioğlu İnşaat imzası taşıyan proje 3 bin 500 metrekare yeşil alanıyla dikkat çekiyor.


Turkuaz Evleri Çukurçayır tek blok halinde yükseliyor. Projede 50 adet konut yer alıyor.


Tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlanan Tellioğlu İnşaat Çukurçayır 'da fiyatlar 150 bin lira ile 250 bin liraya kadar yükseliyor.


Trabzon Turkuaz Evleri 'nden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. Projenin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Tellioğlu İnşaat Turkuaz Evleri 'nde otopark, süs havuzu, yürüyüş alanı ve peyzaj alanları yer alıyor. 



Telefon:0532 443 18 92 

İletişim: