07 / 05 / 2024

Tellioğlu Nalburiye İnşaat iletişim

Tellioğlu Nalburiye İnşaat iletişim

Tellioğlu Nalburiye İnşaat Emlak Züccaciye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu ve Osman Tellioğlu ortaklığında kuruldu. 

Tahir Tellioğlu yeniden İMKON başkanı oldu!

İMKON'un merakla beklenen 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı, konfederasyonun genel merkezinde gerçekleştirildi. Tahir Tellioğlu yeniden İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanlığına seçildi.

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Nalburiye İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hidayet Yıldırım tarafından kuruldu.

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu tarafından kuruldu.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Tahir Tellioğlu yeniden İMKON Başkanı oldu!

İMKON'nun 4'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda gerçekleştirilen seçimle Tahir Tellioğlu yeniden İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı oldu.

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Kadiroğlu Gayrimenkul İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiroğlu Gayrimenkul İnşaat Yapı Otomotiv Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Dönmez tarafından kuruldu.

Dülgeroğlu Madencilik İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dülgeroğlu Madencilik İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile S.Batuhan Dülgeroğlu tarafından kuruldu.

Selikoğlu Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selikoğlu Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Selik tarafından kuruldu.

Sahvanoğlu Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahvanoğlu Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sahvan tarafından kuruldu.

Bulutoğlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulutoğlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Batış Bulut tarafından kuruldu. 

Tellioğlu Nalburiye İnşaat iletişim Haberi

Tellioğlu Nalburiye İnşaat iletişim

Tellioğlu Nalburiye İnşaat Emlak Züccaciye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu ve Osman Tellioğlu ortaklığında kuruldu. 

Tellioğlu Nalburiye İnşaat Emlak Züccaciye Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Tellioğlu Nalburiye İnşaat Emlak Züccaciye Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kirazlı Mah.1158.Sok.N.2 D Bağcılar