04 / 05 / 2024

Telsizler Bloklarında kentsel dönüşüm

Telsizler Bloklarında kentsel dönüşüm

Örnek Mahallesi'ndeki dönüşümün ada bazında değerlendirildiğine dikkati çeken Başkan Tiryaki, bölgenin kentsel dönüşüm için uygun olduğunu fakat vatandaş istemediği sürece tek bir yıkım yapmayacağını dile getirdi. ..

Seyitnizam İşçi Blokları'nda ilk imzalar atıldı! 82 daire, 14 bina için kentsel dönüşüm başlıyor!

10 senedir kentsel dönüşüm sürecinde olan Seyitnizam İşçi Blokları’nda ilk imzalar resmen atıldı. Zeytinburnu Belediyesi’nin garantörlüğünde özel sektörle yapılan anlaşmada, toplamda 82 konut yenilenecek ve hak sahiplerine verilecek. İşte ayrıntılar...

Veliefendi İşçi Blokları'nda dönüşüm başlıyor!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan İşçi Bloklarının kentsel dönüşümü için hak sahiplerinden meydana gelen sözcü bir grup ile yüklenici firma arasında imzalar atıldı.

Zeytinburnu İETT Blokları'nda geri sayım başladı! Maliklerle anlaşma yapıldı!

BOSS4 Gayrimenkul, Zeytinburnu'nda inşa edeceği İETT Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde maliklerle anlaşma yaptı. İşte ayrıntılar...

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda yüzde 0.99 faiz avantajı!

Nef güvencesiyle İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda yüzde 0.99 faiz avantajıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Türk-İş Blokları'nda kentsel dönüşüm çalışmaları başladı.  Çalışmalarda eski blokların yıkımı yapılıyor.

Okmeydanı kentsel dönüşüm çalışmalarında gerginlik!

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm projesinde evlerini tahliye etmek isteyen vatandaşlara silah çekildiği iddia edildi

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda vade farksız 50 taksit avantajı!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve  yüzde 0.99 faiz fırsatının yanında vade farksız 50 taksit avantajı sunuluyor. 

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda 180 ay vade ve  yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor. 

Mardin’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar başladı!

Mardin’in Yeşilli ilçesi Gül ve Tepebaşı mahallelerinde Ocak ayında “Kentsel Dönüşüm” kapsamında “metruk” denilen yapıların yıkımı başladı.

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm tam gaz!

2 yıllık görev süresinde yapılan çalışmalarını anlatan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçe genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da bilgi verdi. 

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor...

Rize Belediye Blokları'nda yıkım başladı!

Rize'de yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 1970'li senelerde deniz dolgusu üzerine yapılan, kentin ticaretinin yüzde 30'unun gerçekleştiği ve korozyon sebebiyle tehlike arz eden "Belediye Blokları"nın yıkımları başladı.

Telsizler Bloklarında kentsel dönüşüm Haberi

Telsizler Bloklarında kentsel dönüşüm

ÖRNEK Mahallesi sakinlerinin daveti üzerine bir toplantı gerçekleştiren Başkan Tiryaki, Telsizler Blokları'ndaki kentsel dönüşüm sürecini mahalle sakinleriyle birlikte değerlendirdi. 


Bugüne kadar gerçekleştirdiği 10 kentsel dönüşüm projesiyle Altındağ'a değer kazandıran Başkan Veysel Tiryaki "Önemli olan vatandaşların istekleri... Zorla yıkım yapmam. Kimseyi mağdur etmem. 


Vatandaştan gelen talepler, bizim için önceliklidir. Vatandaş istiyorsa, o bölgede kentsel dönüşüm başlatırız." dedi. 13 blokta 352 dairenin bulunduğu bölgede, nitelikli yapılar hedefleniyor. 


SON SÖZ VATANDAŞIN 


Kentsel dönüşümün başlaması için bölge sakinlerinin yüzde 95 oranında mutabakata varması gerektiğini söyleyen Veysel Tiryaki, söz hakkının vatandaşta olduğunu ifade etti. Örnek Mahallesi'ndeki dönüşümün ada bazında değerlendirildiğine dikkati çeken Başkan Tiryaki, bölgenin kentsel dönüşüm için uygun olduğunu fakat vatandaş istemediği sürece tek bir yıkım yapmayacağını dile getirdi. 



Altındağ'daki mülkiyet sorununu giderdiklerini kaydeden Başkan Tiryaki, Altındağ'da dönüşüm...