05 / 05 / 2024

tem istanbul yönü dilovası trafiği

tem istanbul yönü dilovası trafiği

İstanbul -İzmir arasındaki yolculuğu 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfezi Köprüsü bağlantı yolundaki çalışma nedeniyle TEM'in İstanbul yönü, Dilovası'ndan itibaren trafiğe kapatılacak...

Kanal İstanbul her yönüyle masaya yatırılacak!

İBB, Kanal İstanbul Projesi'ni, bilim insanlarının katılacağı çalıştayda her yönüyle tartıştırıyor. 10 Ocak'ta İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek çalıştayın açılış konuşmasını İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yapacak.

Radisson Avrupa Tem İstanbul yıl sonu açılacak!

Radisson Hospitality AB İstanbul'daki 16'ıncı tesisini yıl sonu açıyor. 140 dairelik rezidans Avrupa Tem Konut Kompleksi içinde yer alıyor. 

Kuzey Marmara Otoyolu Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu bugün trafiğe açılıyor.

​Piyalepaşa İstanbul 4. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde!

Özel sektördeki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, 4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde yer aldı.

İstanbul'da arsa ve gayrimenkul fiyatlarının yönü yukarı doğru!

Gayrimenkul sektörü farklı trendler yaşarken İstanbul gayrimenkul pazarında arazi/arsa ve gayrimenkul fiyatlarının yönü yukarı doğru devam etmektedir...

Sarayköy'ün içme suyu hattı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaklaşık 35 yıl önce döşenen Sarayköy'ün içme suyu iletim hattının yenilenmesi için başlatılan projenin tamamlandığını, kısa süre sonra çalışmalara başlanacağını müjdeledi.

Denizli Sarayköy'ün su sorunu çözülüyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaklaşık 35 yıl önce döşenen Sarayköy'ün içme suyu iletim hattının yenilenmesi için başlatılan projenin tamamlandığını, kısa süre sonra çalışmalara başlanacağını müjdeledi.

Kayaköy'ün isim değişikliği için referandum yapıldı!

Fethiye'de Rum köyü olarak bilinen Kayaköy'ün Osmanlı arşivlerinde "Kayı" isminde Türk köyü olduğu iddiası üzerine, isim değişikliği için yapılan referandumda halk, köyün isminin değişmemesini istedi.

İfraz işleminin mali yönü!

İfraz işleminde, tapu kütüğünün müstakil bir sayfasında kayıtlı taşınmaz, ilgilisinin talebi üzerine iki ya da daha fazla parçaya ayrılıyor. İşte, ifraz işleminin mali yönü!

1946 yılında Bakırköy'ün imar planı hazırlanmış!

1946 yılında Prost tarafından hazırlanan Bakırköy'ün imar planı Belediye İmar Müdürlüğü'nce tanzim edilerek yürürlüğe girecekmiş. O yıllarda Bakırköy'ün en büyük problemi olarak görülen su problemi de halledilecekmiş.

3D yazıcı ile konut üretilmesi sektöre yön verecek!

DÜNYA inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Kayabaşı, Arnavutköy ve Hadımköy'ün değeri yükseldi!

E-5 ve Silivri güzergahında yapılaşmaya uygun alan kalmaması sebebiyle Kayabaşı, Arnavutköy ve Hadımköy'ün değeri yükseldi. Üçüncü havalimanı ve 3. Köprü Yolu’na yakın olması da bu değer artışını tetikleyen bir unsur olarak gelişti.

Silivri'de 15 köyün imar planı tadilatı askıdan iniyor!

Silivri'de 15 köyün 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 Ağustos'ta askıya çıkarılmıştı. Otuz gün askıda kalan imar planı yarın mesai bitiminde askıdan iniyor...

tem istanbul yönü dilovası trafiği Haberi

tem istanbul yönü dilovası trafiği


İstanbul -İzmir arasındaki yolculuğu 3.5 saate indirecek Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu'nun en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfezi Köprüsü bağlantı yolundaki çalışma nedeniyle TEM'in İstanbul yönü, Dilovası'ndan itibaren bugün saat 21.30'den yarın saat 07.00'ye kadar kapalı kalacak.


Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, proje çalışmaları kapsamında TEM'in Dilovası Rampası mevkiinde üstgeçit öngerme kirişlerinin konulması çalışmaları yapılacak. Bu çalışma nedeniyle, TEM'in 'Kuzey taşıma yolu' olarak da adlandırılan İstanbul'a gidiş istikameti, saat 21.30'dan itibaren kapatılacak. Trafik burada Gebze istikametine Dilovası turnikelerinden çıkılarak D-100'e verilecek. Araçlar yeniden Gebze turnikelerinden TEM'e giriş yaparak İstanbul istikametine buradan devam edebilecek. Bu uygulama yarın sabah saat 07.00'de sona erecek.


Bu çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemeleri yapılacağı ve gerekli emniyet tedbirleri alınacağı belirtilerek, sürücülerin alternatif yolları kullanmaları ve yol üzerindeki trafik...