15 / 05 / 2024

tem yolu bakım çalışmaları ne durumda

tem yolu bakım çalışmaları ne durumda

Gebze-Orhangazi-İzmir TEM otoyolunda üst geçit çalışması devam ediyor. Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamındaki çalışmalar nedeniyle, otoyolun Dilovası geçişinde ulaşım, 21.30'dan 07.00'ye kadar D-100 kara yolundan sağlanacak.

İnegöl'de Sahipsiz Hayvanlar Bakım Merkezi yapılacak!

İnegöl Belediyesi tarafından Halhalca-Karalar yolu üzerinde projelendirilen Sahipsiz Hayvanlar Bakım Ve Tedavi Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Merkez, mart ayında hizmete girecek.

Sağmalcılar Viyadüğü’nde bakım çalışmaları bugün başlıyor!

Sağmalcılar Viyadüğü’nde 2. Etap bakım çalışmaları nedeniyle, 1 ay süreyle 03 bağlantı yolu saat 22.00 ile 05.00 arası kapatılacak. Çalışmalar süresince sürücüler alternatif güzergâhları kullanacak.

Sağmalcılar Viyadüğü’nde bakım çalışmaları başlıyor!

Sağmalcılar Viyadüğü'nde (O3 Bağlantı Yolu) bakım ve onarım çalışmaları başlıyor. İki etapta yapılması planlanan çalışmaların ilk etabı 22 Şubat - 21 Mart tarihleri arasında yapılacak. Çalışmalar süresince sürücüler alternatif güzergahları kullanacak.

Ortaköy Viyadüğü’nde bakım çalışmaları başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş-Ortaköy Viyadüğü'nde (Boğaz Köprüsüne bağlantı yolu) bakım ve onarım çalışmaları başlatıyor. İki etapta yapılması planlanan çalışmalar 22 Ocak- 7 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmaları başladı!

Haliç Köprüsü metrobüs yolundaki bakım onarım çalışmaları başladı. Çalışmalar pazartesi sabaha kadar sürecek. Haliç Köprüsü Edirnekapı-Mecidiyeköy istikametinde ana köprü beton bloklarla kesilerek anaköprü trafiği yan yola yönlendirildi.

Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmaları ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haliç Köprüsü metrobüs yolu bakım çalışmalarının ertelendiğini bildirdi. Açıklamada, hava şartlarının düzelmesi durumunda yeni çalışma planının kamuoyuyla paylaşılacağı kaydedildi.

Asansör bakım sözleşmesi örneği!

Asansör bakım sözleşmesi, asansörün bakımı için apartman yöneticisi ve yüklenici firma arasında imzalanan sözleşme olarak karşımıza çıkıyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır? Asansör bakım sözleşmesi örneği..

Asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Asansör bakım yönetmeliği gereğince, asansörü monte eden veya onun yetkili servisi, monte edilen asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerini vermek zorunda oluyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Ulaşlı Mezarlık alanında bakım çalışması gerçekleştirildi!

Gölcük Belediyesi Mezarlık işleri Müdürlüğü ekipleri bir süre önce başlattıkları genel bakım ve temizlik çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bu yönde yapılan çalışmaların bir yenisi Gölcük Belediyesi Ulaşlı Mezarlığında gerçekleştirildi.

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi bakım onarım işi ihaleye çıkıyor!

İKN Ceza İnfaz Kurumları Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi'nde tadilat ve bakım onarım işi projelerinin hazırlanması işini 22 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da ihaleye çıkarıyor.

İbrahim Mart: İş yeri asansörlerine günlük bakım yapılmalı!

İbrahim Mart "Vinç tipi dediğimiz, asansörler, konutta kullandığımızdan farklı makinalar. İnşaattaki makina, ekipmanların çok daha sıklıkla kontrol edilmesi ve bakımının mutlaka düzenli olarak yapılması gerekiyor" dedi.

tem yolu bakım çalışmaları ne durumda Haberi

tem yolu bakım çalışmaları ne durumda

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamındaki çalışmalar nedeniyle, TEM otoyolunun Dilovası geçişinde ulaşım, 21.30'dan 07.00'ye kadar D-100 karayolundan sağlanacak.


Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Dilovası mevkisinde üst geçit öngerme kirişlerinin konulması için çalışma yapılacağı kaydedildi.


Bu kapsamda otoyolda İstanbul ve Ankara yönüne ulaşımın D-100 karayolundan sağlanacağı belirtilen açıklamada, çalışmalara 21.30'da başlanacağı, yarın 07.00 itibarıyla tamamlanacağı bildirildi.


Açıklamada, "Bu çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemeleri yapılacak ve gerekli emniyet tedbirleri alınacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir" ifadesine yer...