03 / 05 / 2024

tem yolu konut projeleri 2017

tem yolu konut projeleri 2017

İstanbul’u Avrupa’ya bağlayan yol olan TEM’in Seyrantepe-Bahçeşehir aksında şu anda üretim ya da geliştirme aşamasında bulunan 29 yeni konut projesi ve karma proje var.

Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu devreye alındı...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki trafik yoğunluğunu en aza indirmek ve Avrasya Tüneli'ne yönlendirmek amacı ile yapılan Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu açıldığı açıklandı.

2024 konut sektörüne not: Konut satışlarını arttırmanın yolu konut kredi faizlerinin düşürülmesinden geçiyor!

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, 2023 konut piyasasının değerlendirerek, 2024 yılında da inşaat maliyetlerini ve konut fiyatlarını konuşulacağını dile getirdi.

Köseköy Koridoru Bağlantı Yolu Projesi, konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak!

Kocaeli'nde Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum Bağlantı Yolu Projesinde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu proje sayesinde konut ve ticari alanlara ulaşımı rahatlayacak.

Altın pasaport: Yatırımla vatandaş olmanın yolu! Konut satın alarak vatandaş olabilirsiniz!

Son zamanlarda Türkiye'de de uygulanmaya başlayan yatırımla vatandaşlık konusu gündemden düşmüyor.  Buna yatırımla vatandaşlık ''altın pasaport'' deniliyor. Peki altın pasaport ne demek, bu uygulamanın arkasında ne var? Programın özellikleri neler?

Kiracı ve ev sahipleri dikkat! Kirada yüzde 25 sınırı bir yıl daha uzatılacak mı? Adalet Bakanı Tunç resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kirada yüzde 25 sınırının bir yıl daha uzatılması ve kısa süreli gayrimenkul kiralama konularına ilişkin açıklama yaptı. Tunç, kirada yüzde 25 sınırına ilişkin, “Daha yeni uzatıldı. Fahiş kiraları önlemenin yolu konut arzını artırmak” dedi.

Emlak Konut GYO Tem 34 Tahtakale'nin şirket payı geliri 58.3 milyon TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO Tem 34 Tahtakale projesinde Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-5 No.lu Protokol ile Asgari Şirket Payı Toplam geliri 40 milyon 86 bin 59,39 TL'den 58 milyon 349 bin 246,31 TL'ye yükseldi. 

Basın Ekspres Yolu’nda 3 günde bir konut satılıyor!

Basın Ekspres Yolu yine markalı konutta tercih edilen bir bölge haline geldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin bölgedeki 29 adet markalı konut projesi üzerinden yaptığı satış hızı analizinde ortalama 2,88 günde bir konut satılırken, bir günde ortalama 0,35 konut satılıyor.

Emlak Konut TEM 34 Tahtakale değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından  TEM 34 Tahtakale projesi kapsamında yer alan bağımsız bölümler için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Pendik Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı yolu arasındaki plan tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Emlak Konut, TEM 34 Tahtakele'nin değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı TEM 34 Tahtakele projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Ankara Caddesi ile TEM bağlantı yolu imar planı askıda!

İBB tarafından Ankara Caddesi ile TEM Bağlantı Yolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Tem Avrasya konut fiyatları 2018!

17 ve 18 katlı altı blok olarak dizayn edilen Tem Avrasya Evleri'nde evinizi şimdi alırsanız, 2019'a kadar kredi taksitlerini bankaya firma kendisi ödüyor..

tem yolu konut projeleri 2017 Haberi

tem yolu konut projeleri 2017

Ulaşım, gayrimenkul sektörünü besleyen en önemli unsurlardan biri. Özellikle de İstanbul gibi trafiğin yoğun olduğu büyük şehirlerde ulaşım aksları gayrimenkul projelerinin üssü haline geliyor. TEM yolu da bunlardan biri. Bu hatta proje geliştirme yarışı sürüyor. TEM’in Seyrantepe-Bahçeşehir aksında şu anda üretim ya da geliştirme aşamasında bulunan 29 yeni konut projesi ve karma proje var.


Dünyanın gelişmiş kentlerinde, özellikle de Avrupa’da otoyolların kenarlarında gürültü nedeniyle pek fazla yerleşim yeri bulunmaz. Konut yapmak için daha çok sakin bölgeler tercih edilir. Oysa ülkemizde tam tersi bir eğilim söz konusu. Yerleşim yerleri daha çok ulaşım akslarının çevrelerinde yükseliyor. Tıpkı TEM ve E5’te olduğu gibi.


İstanbul’u Avrupa’ya bağlayan yol olan TEM yolu, son yıllarda konut projeleri ile çevrelenmeye başladı. Artaş İnşaat tarafından yaklaşık sekiz yıl önce...