02 / 05 / 2024

tema banyo yapı malzemeleri

tema banyo yapı malzemeleri

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, şık, yenilikçi, sağlıklı ve fonksiyonel ürünleriyle otellerin de ilk tercih ettiği markalar arasında yerini aldı.

Can Banyo Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Can Banyo Yapı Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi Şİşli'de Ogün Ocak tarafından kuruldu.

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya kapsamındaki, 37656 Ada 4 Parsel Eğitim Tesis Alanının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 14 Ocak 2022 tarihinde onaylandı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Elia Banyo Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elia Banyo Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli  Berna    Akkaya tarafından kuruldu.

Hm Mutfak Banyo Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Mutfak Banyo Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Baturhan Sözüer ve Mustafa Özcan ortaklığında kuruldu.

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Temaşehir Konya projesinde 37595 Ada 3 Parsel Konut Alanlarının ve 37594 Ada 6 Parselde bulunan Dini Tesisin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Tema Group Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tema Group Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Dursun ve Taylan Deniz ortaklığında kuruldu.

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Uzun tarafından kuruldu. 

Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü!

Yedi yıl önce kurulan ve geçtiğimiz yıl 120 milyon TL büyüklüğe ulaşan Outdoor Factory, Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü.

Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 200 TL!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş, Öztaş ortaklığı tarafından hayata geçirilen Türkiye ve Avrupa’nın en büyük özel sektör karma projesi Tema İstanbul’un ikinci etabı olan Tema İstanbul Bahçe'nin lansmanı yapıldı.

Temaşehir Konya'nın yapı ruhsatı yenilendi!

Emlak Konut projelerinden Temaşehir Konya projesindeki konut sayısı 372 adet ve ticari ünite sayısı 83 adet olmak üzere toplam 455 adet bağımsız bölüm için tadilat yapı ruhsatları 14 Kasım 2016 tarihinde alındı.

Temaşehir Konya'nın yapı ruhsatı alındı!

Torkam İnşaat'ın Emlak Konut Güvencesiyle hayata geçirdiği Temaşehir Konya'nın yapı ruhsatı alındı. Projenin arsası Emlak Konut ihalesinden 700 milyon lira teklifle almıştı.

Tema İstanbul 2. etap için ruhsat başvurusu yapıldı!

Tema İstanbul 2. etap geliyor. Ruhsat başvurusunun yapıldığı projede 800 tane daire yer alacak. Teslimlerin başladığı ve inşaatının tamamlandığı Tema İsanbul'da ise satışlar devam ediyor.

tema banyo yapı malzemeleri Haberi

tema banyo yapı malzemeleri

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, şık, yenilikçi, sağlıklı ve fonksiyonel ürünleriyle otellerin de ilk tercih ettiği markalar arasında yerini aldı.Turizm sektöründe sezon açılışı ile beraber otellerin artan banyo ekipman ihtiyaçlarına en uygun çözümleri geliştiren Tema Banyo ürünlerinde pirinç boru ve çubuk da kullanılmıyor. Sağlıklı aynı zamanda dayanıklı ürünleriyle Tema Banyo, sektörün gözdesi…


Tema Banyo’da süngerli küvet tutanağı 76 TL,  açık küvet tutanağı 54 TL, otel tipi ikili havluluk 69.50 TL, destekli raf havluluk ise 143 TL’den satışa...