02 / 05 / 2024

Tema Banyo yeni projeleri

Tema Banyo yeni projeleri

Tema Banyo, müşterilerini daha yakından tanımak ve beklentilerini yakından takip etmek, müşteri beklentilerine uygun ürün ve uygulamalar geliştirmek üzere yenilikçi bir projeyi hayata geçirdi.

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul 2 satışta! Yeni proje!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen Tema İstanbul 2 projesi satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatları 21 bin TL'den başlıyor...

Tema İstanbul 2 projesiyle 3 bin yeni konut geliyor!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı Tema İstanbul 2 projesi için düğmeye bastı. Projede 3.000 adet konut yer alacak.

Tema İstanbul 2 ön talep topluyor! Yeni proje!

Tema İstanbul projesinin yeni etabı Tema İstanbul 2 ön talep topluyor. Proje yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilecek.

Tema İstanbul 3. Etap geliyor! Yeni proje!

Mesa, Artaş ve Kantur-Akdaş ortaklığında hayata geçirilen Tema İstanbul projesinin yeni etabı geliyor...

Trabzon 'Tema Park' ile yeni cazibe merkezine kavuşacak!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada Trabzon'da "Tema Park" kurulması çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

Tema İstanbul'un kiracısı hazır, dükkanları satışta!

Toplam 20 dükkanın satışa sunulduğu Tema İstanbul'da dükkan fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. Proje "İstanbul'un yeni yaşam kültürü" sloganıyla basına tanıtılıyor.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Tema İstanbul 2.etap ön talepte!

Tema İstanbul 2.etap için ön talep süreci başladı. Tema İstanbul'un yanına yapılacak olan yeni etapta 800 konut yer alıyor...

Kale Banyo Miro ile modern çizgiler banyonuzda!

Kale Banyo’nun yeni koleksiyonu Miro, şık ve farklı tasarımı ile Roma döneminin güçlü hatlarını modern çizgilerle banyonuza yansıtıyor.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Kale Banyo Krea serisi ile sadelik ve şıklık banyolarınızda!

Kale Banyo Krea mobilya serisi, sadelik ve şıklığı banyolara taşıyor. Kale Banyo, yeni serisi ‘Krea’ ile sade, şık ve kullanışlı banyolar yaratıyor.

Tema Banyo yeni projeleri Haberi

Tema Banyo yeni projeleri

Bu yıl itibarıyla Tema Banyo’nun bine yakın satıcısı  ve servis çalışanları belirli periyotlarla Beylikdüzü’ndeki fabrikada bir araya gelerek hedeflerini paylaşmaya başladı. 


Tema Banyo’nun 2015 yılına güçlü bir yatırım programıyla başladığına dikkat çeken Tema Group  Genel Koordinatörü Oğuz Odabaşı, “Müşteriyi ve onların beklentilerini ana odağımıza alarak CRM-Müşteri İlişkileri Yönetimi, İnsan Kaynakları ve satış ağımızı yeniden yapılandırma kararı aldık. Bu doğrultuda; tüketiciyle buluşma noktamız satıcılarımızın  eğitimi büyük önem taşıyor. 2015 yılı itibarıyla satıcı arkadaşlarımızla düzenli aralıklarla fabrikamızda bir araya geliyoruz ve onlarla hedeflerimizi paylaşıyoruz” dedi.


Müşteri memnuniyeti 


Müşteri memnuniyetinin büyük önem taşıdığını hatırlatan Odabaşı, “Bunu sağlamada satıcılarımız önemli bir yere sahip. Bu buluşmalar ve hedef paylaşımları  sayesinde satıcılarımız; hem üretim altyapımızı ve ürün geliştirme kabiliyetimizi yerinde görme fırsatı buluyor hem de hizmet kalitemizi ilk...