30 / 04 / 2024

Tema İstanbul yatırımcıları

Tema İstanbul yatırımcıları

Tema İstanbul’da bir ilke daha imza atılıyor. Tema İstanbul’un yatırımcılarından Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı bağlantı yolu bölgenin trafik sorununa çözüm olacak.

Tema İstanbul'da anahtar teslimleri başladı!

Mesa- Artaş- Avrupa Konutları-Öztaş-Kantur-Akdaş Ortak Girişim Gurubu imzasıyla Küçükçekmece Atakent'te iki yılda inşa edilen 3.614 konutluk Tema istanbul projesinde anahtar teslimlerine başlandı.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Borsa İstanbul düşüş trendine girdi! Küçük yatırımcılar neye dikkat etmeli? Borsa uzmanı tek tek açıkladı!

Borsa İstanbul güne düşüşle başladı. Bugün BIST 100 endeksi, açılışta yüzde 0,18 düşüşle 8.702 puandan işlem gördü. Peki borsa düşerken, küçük yatırımcılar neye dikkat etmeli? 

Borsa yatırımcılarını ikiye ayıran Mert Başaran uyardı: İşi bilmeyenin sepeti büyük olmalı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, dün 9 bin 306,34 puanla rekor seviyeyi gördü. Borsadaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırırken Ekonomist Mert Başaran 'işi bilmeyenin sepeti büyük olmalı'' diyerek uyardı. 

Uzmanından Borsa yatırımcılarına önemli tüyolar!

Borsa İstanbul yeni haftaya yatay başlarken Uzun Vade Hisse Senedi Yatırımcısı Onur Demir'den de borsa yatırımcıları için çok önemli tüyolar geldi. İşte Onur Demir'in resmi X hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Borsa yatırımcıları için 12 hisse analizi…

​​​​​​​Borsa İstanbul’da işlem gören hisselerden 12 tanesini incelemeyen borsa eğitmeni  Adem Ayan X soysal medya hesabından yatırımcıların portföyünde bulunmasını tavsiye ettiği şirketleri paylaştı.

Borsa yatırımcıları dikkat! Hangi hisse için kaç yıl beklenmeli?

Borsa yatırımcıları borsadaki son durumu yakından takip ediyor. Dün Borsa İstanbul BIST-100 endeksinde en çok kazandıran ilk üç hisse ISKUR, ISATR  ve SNKRN oldu. Peki hangi hisselere dikkat edilmesi gerekiyor? 

Borsadaki küçük yatırımcılar dikkat! Arsa, konut almış gibi unutacaksınız!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,83 değer kaybederek 7.830,23 puana geriledi. Borsadaki düşüşler yatırımcıları tedirgin ederken, küçük yatırımcılar için uyarı geldi...

Kuzguncuk ve Beylerbeyi'nin Anadolu Yakası'nda eşi yok! Konut yatırımcıları her zaman kazanır!

Gayrimenkul Danışmanı Çağlar Oktar ve Füsun Alyakut; İstanbul'da Avrupa yakası için Bebek-Emirgan-Yeniköy nasıl değerliyse, Anadolu yakası için de Beylerbeyi-Kuzguncuk'un aynı öneme sahip olduğunu belirterek yatırımcıların her zaman kazançlı çıkacaklarını belirtti.

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

Borsa İstanbul yatırımcılarını incitmeye devam ediyor! Vatandaşlar ne diyor? 

Borsa İstanbul yatırımcılarını incitmeye devam ediyor. Peki söz konusu bu duruma vatandaşlar ne diyor? 

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Yatırımcılar dikkat! Borsa, haftanın ikinci gününe yükselişle başladı!

Yatırımcıların yakından takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,39 yükselişle 6.721,45 puandan başladı.

Borsa İstanbul'da yol ayrımı: Ya 7 bin ya da 6 bin puan! Yatırımcılar dikkat! 

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son durumu merakla araştırıyor. Peki Borsa İstanbul yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

Tema İstanbul yatırımcıları Haberi

Tema İstanbul yatırımcıları

2015’in Temmuz ayında teslimleri başlayan Tema İstanbul, bulunduğu bölgeye değer kazandırmaya devam ediyor. Türkiye’nin ilk ve tek Master plana sahip projesi Tema İstanbul bölgeye kazandırdığı  değerin yanında trafik problemine de çözüm sağlıyor.


Projenin yatırımcılarının girişimiyle bölgedeki yan yol trafiğine kalıcı çözüm üretmek amacıyla geliştirilen bağlantı yolu viyadük ile 4 şeritli yol tek yöne çevriliyor ve Bahçeşehir’e kadar rahat bir ulaşım ağı kuruluyor. Son yıllarda planlanan ve yapımına başlanan Kabataş – Bahçeşehir Metro hattı, Halkalı Marmaray son durağı, 3. Havalimanı hızlı tren hattı ve Halkalı – Kapıkule hızlı tren hattı ile Avrupa yakasında yeni bir merkez özelliği kazanan Atakent bölgesi, TEM Otoyolu genişliğindeki yan yolların da yapımıyla ve Mahmutbey gişelerinin serbest geçiş projesiyle ulaşım açısından son derece avantajlı bir konuma geliyor.


Tema...