04 / 05 / 2024

Tema İstanbulda yeni okul açılıyor

Tema İstanbulda yeni okul açılıyor

Tema İstanbul, köklü eğitim kurumlarından Türkiye Eğitim Derneği (TED) ile uzun süredir yürüttüğü görüşmeleri sonuçlandırdı. TED, yapılan işbirliği anlaşması kapsamında, yeni okulunu Tema İstanbul'da kurma kararı aldı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Tema İstanbul 2 satışta! Yeni proje!

Mesa, Artaş, Kantur - Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen Tema İstanbul 2 projesi satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatları 21 bin TL'den başlıyor...

Tema İstanbul 2 projesiyle 3 bin yeni konut geliyor!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı Tema İstanbul 2 projesi için düğmeye bastı. Projede 3.000 adet konut yer alacak.

Tema İstanbul 2 ön talep topluyor! Yeni proje!

Tema İstanbul projesinin yeni etabı Tema İstanbul 2 ön talep topluyor. Proje yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilecek.

Tema İstanbul 3. Etap geliyor! Yeni proje!

Mesa, Artaş ve Kantur-Akdaş ortaklığında hayata geçirilen Tema İstanbul projesinin yeni etabı geliyor...

Trabzon 'Tema Park' ile yeni cazibe merkezine kavuşacak!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada Trabzon'da "Tema Park" kurulması çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

Tema İstanbul'un kiracısı hazır, dükkanları satışta!

Toplam 20 dükkanın satışa sunulduğu Tema İstanbul'da dükkan fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. Proje "İstanbul'un yeni yaşam kültürü" sloganıyla basına tanıtılıyor.

Tema İstanbul 2.etap ön talepte!

Tema İstanbul 2.etap için ön talep süreci başladı. Tema İstanbul'un yanına yapılacak olan yeni etapta 800 konut yer alıyor...

Vialand Tema Park sezona yeni yatırımlarla girdi!

Vialand Tema Park, bu sezon 1 milyon TL yatırımla yapılan Adventureland, 8 milyon TL yatırımla kurulan Jungle Park ile 50 milyon TL'yi aşkın yatırım değerine ulaştı.

Tema İstanbul Türkiye'nin yeni yaşam kültürü!

Mesa, Artaş, Öztaş ve Kantur ortaklığı ile inşa edilen Tema İstanbul projesi 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 61 adet bloktan meydana gelen projedeki daire alanları 68 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Tema İstanbul sakinleri yeni yıl etkinliğinde buluştu!

Türkiye’nin en büyük ve ilk master planlı özel sektör projesi Tema İstanbul’un komşuları yeni yılı site meydanında gerçekleştirilen etkinlikle kutladı.

Tema İstanbul yılbaşı etkinliği 29 Aralık'ta!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, yeni yılı Tema İstanbullularla kutluyor.Tema İSTANBUL meydanında düzenlenecek yeni yıl etkinliği 29 Aralık 2015 Salı günü gerçekleşecek.

Tema İstanbulda yeni okul açılıyor Haberi

Tema İstanbulda yeni okul açılıyor

Türkiye’nin en büyük özel sektör gayrimenkul projesi Tema İSTANBUL, yine Türkiye’nin en köklü ve en iddialı eğitim kurumu Türkiye Eğitim Derneği (TED) ile anlaştı. TED’in yeni koleji, Tema İSTANBUL projesinin içinde kurulacak. TED Koleji, 2015–2016 öğretim yılında Tema İSTANBUL’da ders başı yapacak.

Türkiye’nin sektörlerinde en iddialı kuruluşları MESA, AVRUPA KONUTLARI, ÖZTAŞ ve KANTUR-AKDAŞ ortaklığı ile İstanbul Atakent’te yükselen Tema İSTANBUL, sunduğu eşsiz avantajlara bir yenisini daha ekledi. Dünyanın...