09 / 05 / 2024

tema park sektörü büyüklüğü

tema park sektörü büyüklüğü

Outdoor Factory Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, tema park sektörünün büyüklüğünün dünyada 45 milyar dolar olduğunu söyledi.

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

Outdoor Factory'den Katar’a 750 milyon dolarlık tema park!

Dünyada 45 milyar dolara ulaşan tema park sektörünün Türkiye’deki temsilcisi olan Outdoor Factory, Türk tasarımını dünyaya taşımaya hazırlanıyor.

Dünyada tema park sektörünün büyüklüğü 45 milyar dolar!

Outdoor Factory Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, tema park sektörünün büyüklüğünün dünyada 45 milyar dolar olduğunu söyledi.

Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü!

Yedi yıl önce kurulan ve geçtiğimiz yıl 120 milyon TL büyüklüğe ulaşan Outdoor Factory, Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü.

İnşaat sektörü yüzde 6, Peli Parguet yüzde 25 büyüdü!

Peli Parquet’nin 2008’den bu yana düzenli olarak organize ettiği bayi toplantısı 7-10 Aralık tarihleri arasında Pendik Green Park Oteli’nde gerçekleşti. İnşaat sektöründeki son durumu ve 2016 yılının değerlendirmesini yapan Peli Parguet 2017 yılı kampanyaları ve hedeflerini açıkladı.

Kayseri İldem Park perakende sektörünü bir araya getirdi!

Türk perakende sektörü, Kayseri'nin modern yaşam merkezi İldem Park'ın açılışında buluştu. İldem Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ağca ve Sonae Sierra Türkiye Genel Müdürü Maxence Liagre tarafından İldem Park projesi hakkında bilgiler aktarıldı

Sektör temsilcileri Atatürk Havalimanı'nın park olmasını istedi!

İnşaat sektörü temsilcileri Atatürk Havalimanı kapatıldıktan sonra o alanın parka dönüştürülmesini istiyor. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'na katılan sektörün önde gelen isimleri kurultayın değerlendirmesini yaptı.

Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la ortaklık yapacak!

Dubai merkezli Emaar Grup, Tema Park Projesi için Rixos’la masaya orturdu. Dubai Emiri Al Maktoum’un yakından ilgilendiği 1.2 milyar TL’lik projede, %50 ortaklık için görüşülüyor

Vialand Tema Park sezona yeni yatırımlarla girdi!

Vialand Tema Park, bu sezon 1 milyon TL yatırımla yapılan Adventureland, 8 milyon TL yatırımla kurulan Jungle Park ile 50 milyon TL'yi aşkın yatırım değerine ulaştı.

Sektör Park İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sektör Park İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aygül Kara tarafından 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Esenler'de kuruldu.

Tema Banyo fonksiyonel ürünleriyle otellerin ilk tercihi!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, şık, yenilikçi, sağlıklı ve fonksiyonel ürünleriyle otellerin de ilk tercih ettiği markalar arasında yerini aldı.

ViaSea Tema parkını 2 günde 10 bin kişi ziyaret etti!

Via Properties'in Vialand'den sonra ikinci tema park yatırımı olan ViaSea kapılarını açtı. Parkta 2 günde 10 bin kişi ağırlandı.

Tuzla ViaSea tema parkı hizmete açıldı!

İçerisinde bulunan 20 milyon euroluk yatırımla hayata geçirilen, Via Properties'in Vialand'den sonra ikinci tema park yatırımı VıaSea kapılarını ziyaretçilerine açtı.

tema park sektörü büyüklüğü Haberi

tema park sektörü büyüklüğü

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Outdoor Factory Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, tema park sektörünün büyüklüğünün dünyada 45 milyar dolar olduğunu söyleyerek, Türkiye’de de sektörün büyüklüğünün 150 milyon dolara ulaştığını, bugün en küçük tema park yatırım tutarının 50 milyon lira civarında olduğunu açıkladı.

Yedigöz, Anadolu Ajansı muhabirine Osmaniye'de yer alan Masal Park’ın açılışında yaptığı açıklamada, yedi yıl önce Şükrü Tan Erim, Suphi Aydıner, Sinan Turaman, Sinan Cihan ile birlikte kurdukları Outdoor Factory'nin bugün Türkiye’nin açık hava reklamcılığına yönelik üç boyutlu üretim yapan tek şirketi olduğunu belirtti.

Türkiye’nin önde gelen markalarının gerçekleştirdikleri reklam kampanyaları için üç boyutlu obje üretimi yaparak işe başladıklarını söyleyen Yedigöz, şimdiyse belediyelerden alışveriş merkezlerine, şehir meydanlarından havalimanlarına ve şehir müzelerine kadar farklı alanlarda projeler yaptıklarını açıkladı.


- "Masal Park...