29 / 04 / 2024

Temapark Ankapark ne zaman açılıyor

Temapark Ankapark ne zaman açılıyor

Ankapark'ın açılışı için projede son rotuşlar yapılıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Ankapark'taki son durumu Twitter'da paylaştı. Ankapark ne zaman açılacak? Ankapark nerede? Temapark ve Hayvanat Bahçesi ne zaman açılıyor?

Ankapark davası sonuçlandı! Büyükşehir Belediyesi’ne devrediliyor!

Ankara'da yer alan Ankapark ile ilgili bir son dakika gelişmesine göre, Ankara 6. Sulh Hukuk Mahkemesi, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içerisinde yer alan ANKAPARK'ın tahliyesine ve işletmecinin taşınmaz üzerindeki müdahalesinin de kaldırılmasına hükmetti.

Ankapark'a ne kadar para harcandı?

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Nihat Yeşil, Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Ankapark'a ne kadar para harcandığını sordu.

Ankapark'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Meclis toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş, Ankapark'la ilgili olarak konuştu ve alanı işler duruma getireceklerine dikkat çekti.

Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle kapılarını açtı!

Avrupa’nın en büyük Tema Parkı olan Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle bugün kapılarını açtı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankapark (Wonderland Euroasia) Açılış Töreni'ne katıldı. 

Ankapark 25 Mart'ta açılıyor!

Avrupa'nın en büyük temaparkı olma özelliğine sahip olan Ankara Ankapark, kapılarını 25 Mart'ta açacak 

Ankapark'ın açılış tarihi belli oldu!

Avrupa'nın en büyük temaparkı olacak Ankapark'ın açılış tarihi belli oldu. İlkbaharda kapılarını açacak parka giriş ücreti 25 lira olacak.

Ankapark’taki otoparkın üzerine güneş enerjisi santrali kuruldu!

Ankapark’taki açık otoparkın üzerine güneş enerjisi santrali (GES) kuruldu. Yılda 15 milyon kilowattsaat elektrik üretilecek GES ile yılda yaklaşık 10 bin konutun ihtiyacını karşılayacak elektrik üretilecek.

Ankapark ne zaman açılacak? İşte o tarih!

Türkiye'nin Disneyland'i olarak adlandırılan Ankapark'ın ihalesi yapıldı. Peki Ankapark ne zaman açılacak?

Ankapark ihalesi Anayasa Mahkemesine taşındı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Ankara Şubesi, Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki Ankapark'ın ihalesini Anayasa Mahkesi'ne taşıdı. 

AŞTİ taşınacak mı, Ankapark ne olacak?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, AŞTİ'nin yükünün azaldığını, bu nedenle Mamak ilçesinde yeni otobüs terminali yapılmasının artık söz konusu olmadığını söyledi. 

Ankapark halka sorulacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankapark projesine ilişkin soruları yanıtladı. Tuna, "Millete sorarız ne istiyorlarsa onu uygularız. Ankapark ile ilgili bir anket yaparız." dedi.

Melih Gökçek: Yatırımda rekor üstüne rekor kırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Temapark ile hayvanat bahçesi arasına teleferik yapıklarını belirterek "2016 yılında çalışmalarımızda rekor üstüne rekorlar kırdık" dedi.

Ankapark'a yabancı işletmeciler talip!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Ankapark'a, temapark işletmesini iyi bilen Çinliler ve Katarlıların talip olduğunu bildirdi.

Temapark Ankapark ne zaman açılıyor Haberi

Temapark Ankapark ne zaman açılıyor


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara'daki Atatürk Orman Çiftliği arazisinde hayata geçirilen Ankapark açılış tarihi öncesinde projede çalışmalar hızlandırıldı. 


Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Temapark projesinin de içinde yer aldığı Ankapark projesinden son durum fotoğraflarını resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştı...



Ankapark, Temapark ve Hayvanat Bahçesi ne zaman açılıyor?  


Ankara'nın mega sosyal projeleri olarak kabul edilen Ankara Hayvanat Bahçesi, Ankara Temapark ve Ankapark projelerinin açılış tarihini belediyeye sorduk ve şu cevabı aldık;


"Ankaparkta tüm proje ve uygulama çalışmaları son hızla devam etmektedir. İnternet sayfamızda takip edebileceğiniz inşaat çalışmaları devam ediyor. Kesin açılış tarihi yetkili kurum ve kuruluşların sürece katılımı sebebiyle, Belediyemizin internet sitesi yerel ve ulusal basında Ankapark'ın kesin açılış tarihi ilan edilecektir"...


Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Twitter hesabı...