02 / 05 / 2024

temapark hafriyat çalışmaları

temapark hafriyat çalışmaları

Şubat 20132te hafriyat çalışmalarının başlayacağı Temapark projesinde toplam 4 bin 26 adet konut yer alacak. Projede 250 bin metrekare alan üzerinde kuruluyor...

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Alya 4 Mevsim’de hafriyat çalışmaları başladı!

BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya 4 Mevsim projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Başakşehir Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

Başakşehir Belediyesi, Güvercitepe Mahallesi’nde ilçe gençliğinin bütün ihtiyaçlarını giderecek yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. Güvercintepe Gençlik Merkezi’ndeki hafriyat çalışmaları tamamlandı.

Dereli'de enkaz kaldırma çalışmaları tamamlanıyor!

Giresun'un Dereli ilçesinde selin sürüklediği hafriyatın kaldırılması çalışmalarında son aşamaya gelindi.

AKM'de kazık çakma ve hafriyat çalışmaları başladı!

Atatürk Kültür Merkezi Projesi kapsamında yeniden inşa edilmesi planlanan merkezde, kazık çakma ve hafriyat çalışmaları başladı...

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap'ta çalışmalar başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap projesinde çalışmalar başlıyor. Projede hafriyat 2019 Şubat'ta başlayacak...

Balıkesir Dursunbey OSB'de hafriyat çalışmaları başladı!

Balıkesir Dursunbey’in kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi'nde yol açma ve hafriyat çalışmaları başladı.

Bilecik Spor ve Yaşam Alanı'nda hafriyat çalışmaları başladı!

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Ertuğrulgazi mahallesine inşa edilecek olan spor ve yaşam alanı çalışmalarını inceledi.

Körfez Çamlıtepe Spor Kompleksi'nde çalışmalar hızlandı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından Çamlıtepe Mahallesi’nde Çamlıtepe Spor Kompleksi inşa ediliyor. 4 bin 200 metrekarelik alanda inşa edilecek olan kompleks için hafriyat çalışmaları sürüyor.

Ankara Dodurga'daki hafriyat çalışmaları mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Ankara'nın Çayyolu ilçesine bağlı Dodurga Mahallesi'nde yapılan çalışmalarını meclis gündemine taşıdı. Yeşil, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sordu..

Sur Yapı Muhit'te hafriyat çalışmaları başladı!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Sur Yapı Muhit projesinde Kasım ayında 44 gayrimenkul satıldı. Projenin hafriyat çalışmaları başladı.

Muhit Sancaktepe'nin hafriyat çalışmaları başladı!

Reysaş GYO ile Sur Yapı arasında imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi'ne istinaden Sancaktepe'de inşa edilen Muhit Sancaktepe projesinin hafriyat çalışmaları başladı.

Antalya Kepez-Santral projesinde hafriyat çalışmaları başladı!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşüm projesi Kepez-Santral projesinde hafriyat çalışmaları başladı

temapark hafriyat çalışmaları Haberi

temapark hafriyat çalışmaları

Mart 2013'te satışa sunulacak olan Temapark projesi Aktaş, Öztaş, Akdaş, Mesa ve Kantur ortaklığı ile Halkalı'da yükselecek. Toplam 4 bin 26 konutun yer alacağı projenin hafriyat çalışmaları Şubat 2013'te başlayacak.


1.3 milyar Euro yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan Temapark'ta alışveriş merkezi de yer alacak. Tema Park'ta konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.



Konut teslimlerinin Temapark inşaatının başladıktan 24 ay-30 ay sonra başlanması planlanıyor. Tema Park 250 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselecek.


4 ve 5 yıldızlı otelin yer alacağı Halkalı Tema Park'ta konut büyüklükleri 40 metrekare ile 190 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Ayrıca projede 449 bin metrekare fuar alanı yer alacak.


www.mesagrup.com

Esra Nur...