05 / 05 / 2024

Temapol Polimer Plastik

Temapol Polimer Plastik

Tempol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Temapol Polimer Plastik İnşaat piyasa danışmanı ile göreve devam ediyor.

Küçükçekmece'deki Polimer Plastik fabrikası 83.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi, 0 ada 3799 parselde yer alan Polimer Plastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. fabrikasını 83 milyon 860 bin TL'ye satıyor...

Mars Polimer Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Polimer Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Uğur Şahin tarafından kuruldu.

Özkar Polimer Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkar Polimer Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ertufan tarafından kuruldu. 

Başak Polimer Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Polimer Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Tanrıverdi, Burhan Alim, Ebru Kısacık ve Barışcan Kısacık ortaklığında kuruldu.

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. kuruldu!

Petromer Polimer Petrol Asfalt Yalıtım Kauçuk Ve Plastik Ürünleri Üretim Paz.İç Ve Dış Tic.San.Aş. bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Bayraktaroğlu, Gamze Özçelik, Tamer Çınar ve Ahmet Nedim Karasoy ortaklığında kuruldu. 

Asdem Grup Polimer Petrokimya Enerji Plastik Metal Uluslararası Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asdem Grup Polimer Petrokimya Enerji Plastik Metal Uluslararası Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle Fatih'te Zekeriya Gezici tarafından kuruldu.

Temapol Polimer İnşaat'tan hisse senedi açıklaması!

Temapol Polimer Plastik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi basında hisse senetlerine ilişkin çıkan haberler için KAP'ta açıklama yayınladı.

Menemen Plastik İhtisas OSB sanayi tesisleri inşa edecek!

Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, en yeni tekniklerle donatılmış altyapısı ile plastik sanayinin hizmetine girecek olan MPİOSB'de sanayi tesisleri inşaatlarına yoğun bir şekilde başlandığını açıkladı.

Ahser Plastik Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Ahser Plastik Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi 100 bin TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Ataşehir'de açıldı.

Tuzla Plastik Granül Üretim Tesisi Kapasite Artışı toplantısı 28 Temmuz'da!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi'nde Vatan Plastik San. ve Tic. A.Ş tarafından yapılacak olan Plastifiyan ve Plastik Granül Üretim Tesisi Kapasite Artışı ve Tehlikeli Atık Geri Kazanım Faaliyeti" için toplantı yapılacak.

Rotterdam'da plastik yollar yapılıyor!

Asfalt yollar gelecekte tarih olabilir. Hollandalı firma plastik yollar için çalışmalara başladı. Hollanda merkezli 'VolkerWessels' firmasının geliştirdiği yeni bir teknoloji sayesinde, plastikten üretilen otoyollar ilk kez Rotterdam kentinde kullanıma su

CMN Plastik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CMN Plastik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kerem Çimen tarafından 20 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Pendik, Yeni Mahallesi, Süreyyapaşa Caddesi, Feyzullahbey Sitesi'nde kuruldu.

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. açıldı!

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. Furkan Aydın Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Başakşehir'de açıldı.

Temapol Polimer Plastik Haberi

Temapol Polimer Plastik

Temapol Polimer Plastik İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


Borsa İstanbul A.Ş. Gelişen İşletmeler Piyasası'nda Piyasa Danışmanımız olarak görev yapan Piramit Menkul Kıymetler A.Ş.'nin,  01/10/2014 tarihli ve 1396 MO/YA sayılı "Piyasa Danışmanının Göreve Devam Açıklaması" konulu yazısıyla; 

18.05.2011 tarihli ve 369 nolu "Borsa İstanbul A.Ş. Gelişen İşletmeler Piyasası'nda  Piyasa Danışmanlığı Görevine İlişkin Usul ve Esaslar Genelgesi" uyarınca Şirketimiz ile Piramit Menkul Kıymetler A.Ş. arasında  imzalanan  Piyasa Danışmanlığı Anlaşması'na ilişkin olarak;  


1.      Taraflar arasında Piyasa Danışmanlığı Anlaşması uygulanmasında herhangi bir sorun olmadığını,

2.      Piramit Menkul Kıymetler A.Ş.'nin Şirketimizin piyasa danışmanlığı görevini yerine getirmesine ilişkin olarak iş süreçlerinin planlanmasında, yönetilmesinde ve uygulanmasında yönetici ve çalışanlarının  tarafsız davranmalarını engelleyecek özel durumların bulunmadığını,

3.      İş bu açıklamanın yapıldığı tarihten itibaren Nisan 2015...