02 / 05 / 2024

Temaşehir Konya lansman fiyatları

Temaşehir Konya lansman fiyatları

Temaşehir Konya projesi Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ve TORKAM İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli’nin Konya Dedeman Hotel’de düzenlediği basın toplantısıyla lanse edildi.

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Konya Karatay'da 18 taksitle satılık arsa fırsatı! KDV'den muaf arsa sahibi olma imkanını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir, Konya ili, Karatay ilçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı KDV'den muaf ve 18 ay taksit imkanıyla satışa sunuyor. İŞte o arsalara ilişkin tüm ayrıntılar...

Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da!

Her projesine, ‘’Hayat Dolu Bir Şehir’’ inşa etme anlayışıyla yaklaşan, ‘Kalite’ ve ‘Güven’ misyonu ile markalaşmayı hedefleyen Dünya Şehir marka lansmanı 21 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Mevsim İstanbul Bahçeşehir satışta! Yeni proje! 

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin lansmanı yarın yapılacak. 32 bin 212 metrekarelik arsa alanında yükselen projede tam müstakil ve ikiz villalar yer alıyor...

Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın!

Sarılar Grup imzasıyla hayata geçirilecek olan Mevsim İstanbul Bahçeşehir'in lansmanı yarın gerçekleştirilecek. Projede 89 adet müstakil villa yer alıyor.

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya kapsamındaki, 37656 Ada 4 Parsel Eğitim Tesis Alanının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 14 Ocak 2022 tarihinde onaylandı.

Temaşehir Konya'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Temaşehir Konya kısmı kesin kabul hakkında açıklama yaptı.

Tema İstanbul 2 ve Tema World'ün lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesinin lansmanı yapıldı.

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Temaşehir Konya" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi "Temaşehir Konya" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Temaşehir Konya projesinde 37595 Ada 3 Parsel Konut Alanlarının ve 37594 Ada 6 Parselde bulunan Dini Tesisin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Temaşehir Konya'nın geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Temaşehir Konya'nın 37594 ada 5 parsel konut ve ticaret blokları ve 37595 ada 3 parsel ticaret alanlarının geçici kabul tutanağı onaylandı.

Temaşehir Konya lansman fiyatları Haberi

Temaşehir Konya lansman fiyatları

Emlak Konut’un 60 yılı aşan konut üretim tecrübesi ve birikimini, kalitesiyle Anadolu kentlerine taşıma noktasında başlattığı konut atağının ilk duraklarından biri Konya oldu. Gelir paylaşım modeli ile TORKAM İnşaat ‘ın 700 Milyon TL. yatırım yaptığı Temaşehir Konya projesine konut alıcıları büyük ilgi gösteriyor.


Konya’nın en değerli bölgelerinden Meram’ın merkezine konumlanan aynı zamanda kentin ilk ve tek gelir paylaşım modeli projesi olma özelliğini taşıyan Temaşehir Konya, yepyeni bir şehircilik konseptiyle yükseliyor. 


Modern bir yaşam merkezi olarak kurgulanan ve karma projeler kategorisinde yer alan Temaşehir Konya’da 740 konut, 165 dükkan ve mağazalar yer alıyor.


MURAT KURUM; “ÖNCELİĞİMİZ İSTANBUL’DAKİ KALİTE ANLAYIŞINI KONYA’YA GETİRMEK OLDU”

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum; “Meram da bu arsayı satın aldığımızda amacımız buradan kar elde etmek olmadı. Önceliğimiz Emlak Konutun...