08 / 07 / 2024

Temel Perçin

Temel Perçin

İsper Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamide Yıldırım, Temel Perçin tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Şubat'ta Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Elektronik İnşaat Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldız tarafından kuruldu.

İslam Memiş'in 'perşembe' ısrarındaki gram altın gerçeği!

Altın kahini İslam Memiş'in 'perşembe' günü ısrarındaki gerçek ortaya çıktı.

Toshiba Smart TV almak için bütçenizi sarsmayacak son fırsat! A101 3 Kasım 2022 Perşembe fiyat listesi

A101’de 3 Kasım 2022 Perşembe günü indirime giren ürünler belli oldu. 3 Kasım 2022 Perşembe günü A101’de Toshiba 55 inç Ultra HD televizyonlar 7.199 TL’ye düştü. Televizyonu ucuza almak için mükemmel fırsat bugün son buluyor. İşte 3 Kasım 2022 Perşembe A101 fiyat listesi…

Beyaz eşya alışverişiniz için fırsatlar A101 25 Ağustos Perşembe kataloğunda! İşte A101 25 Ağustos Cuma kataloğu!

A101 aktüel ürün katalogları, her zaman olduğu gibi bu hafta da çokça inceleniyor. İndirimli ürünlerle dolu olan aktüel bu hafta da dolu dolu. Eviniz için beyaz eşya ürünleri A101 25 Ağustos Perşembe günü aktüel kataloğunda! İşte haberin devamı..

Altın için çarşamba ve perşembe alarmı! Altında dananın kuyruğu kopacak! Hiç yanıltmadı! O günlerde altın fiyatları

Altın yatırımcıları, altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken uzmanlar çarşamba ve perşembe günleri için alarm verdi. Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopacak. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Hiç yanıltmayan altın fiyatları o günlerde böyle olacak. İşte ayrıntılar...

Süper Lig'in canlı yayın haklarını alan televizyon kuruluşu belli oldu! Abonelik ücreti ne kadar olacak?

Süper Toto Süper Lig'in yılan hikayesine dönen canlı yayın haklarını kimin kazandığı konusu sonunda netlik kazandı. Daha önce Saran Group'un ihaleyi kazandığı açıklanmış süreç sürüncemede kalmıştı. Süper Lig'in yayın haklarını Katar şirketi beIN Medya'nın aldığı açıklandı.

Nihat Özdemir'in TFF'den sürpriz istifası sonrası Süper Lig canlı televizyon yayın ihalesi patladı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in aldığı sürpriz istifa kararı sonrası ceketini alıp Riva Hasan doğan Tesisleri'nden ayrılması Türkiye'nin gündemine oturdu. İstifa sonrası Saran Grubun kazandığı Süper Lig TV ihalesinin akıbeti ikinci bir bombanın patlamasına neden olmak üzere...

Tüketici ve konut kredilerinde yeni dönem başlıyor! Milyonlarca kişiye müjde...

Tüketicilerin koruma altına alınmasını öngören yeni düzenlemeye ilişkin detaylar netleşmeye devam ediyor. Eski Bankacılık Başuzmanı Dr. Önder Perçin, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki Önder Perçin, neler söyledi? İşte ayrıntılar...

Ankara'da bir inşaatın temel kazısı esnasında yan binadaki dükkan çöktü!

Başkent Ankara'da bir inşaatın temel kazısı sebebiyle 4 katlı binanın girişinde yer alan iş yerinin bir kısmı çöktü.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm için ilk temel atılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma işlemi bugün yapılıyor. Proje 5 ayrı etaptan meydana gelecek. 

Elazığ Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atıldı!

Elazığ'da geçtiğimiz günlerde yaşanan 6,8 büyüklüğüne sahip depremde ağır hasar aldıktan sonra yıkılan Beyzade Efendi Camisi'nin yerine inşa edilecek cami için temel atma töreni düzenlendi.

Giresun Dereli'de konut inşası için temel kazı çalışmaları başladı!

Giresun Dereli'de sel felaketi sonrasında büyük zarar gören vatandaşlar için inşa edilecek iş yerleri ve konutların inşası için temel kazı çalışmaları başladı. 

Temel Perçin Haberi

Temel Perçin

İsper Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hamide Yıldırım, Temel Perçin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu. 


İsper Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak.


İsper Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi, Halide Edip Adıvar Caddesi,...