18 / 05 / 2024

Temiz Türkiyem

Temiz Türkiyem

Bakanlık, Milli Eğitim bakanlığı ve Belediyeler ile birlikte çocuklara çevre bilinci aşılayacak

Temiz Türkiyem'de ödüller verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenen ‘Temiz Türkiyem Yarışması’nın ödülleri Dünya Çevre Günü’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu

Temiz Türkiyem'de en temiz kent İstanbul oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlediği Temiz Türkiyem yarışmasında İstanbul, büyükşehir belediyeleri kategorisinde Türkiye'nin en temiz kenti İstanbul seçildi

Damacana su fiyatı İstanbul'da 100 liraya kadar yaklaştı

İstanbul’da 19 litre damacana su fiyatı 100 Türk Lirası'nı bulduğu kaydedildi. Üreticiler maliyetten şikâyet ediyor. Tüketici dernekleri, "En temel ihtiyacımız maalesef lüks oldu. Ya temiz içme suyu sağlansın ya da tarife getirilsin" dedi.

'Türkiyem için üzgünüm' diyen Prof. Dr. Ahmet Ercan: 'Ülkenin tümü dar gelirliye dönüştü'

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'Türkiyem için üzgünüm' diyerek, ülkenin tümünün dar gelirliye dönüştüğünü söyledi. İşte Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

Elektrikli araç satışı yüzde 157 arttı! Dünya devleri Türkiye'yi seçti...

Pandemiden sonra temiz havaya ne kadar ihtiyacımız olduğu bir kerede daha kanıtlandı. Çevre dostu olan elektrikli araçlar çevre kirliliğine de egzoz olmadığından gürültü kirliliğine de neden olmuyor. Türkiye'de de satışları yükselen araçların, meşhur markaları Türkiye odaklı bakışa sevk ettirdi. 

Temiz enerjide istihdam 12,7 milyona ulaştı!

Dünya bütününde yenilenebilir enerji sektöründe istihdam geçtiğimiz bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 6 artarak 12 milyon 700 bin kişiye çıktı. İşte detaylar…

Philips 3’ü 1 arada  hava temizleyici, fan ve ısıtıcı en uygun nerede? İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Temiz hava herkesin hakkı. Bu nedenle Philips Hava Temizleyicilerin temelindeki yenilik, evleri zararlı virüslerden, alerjenlerden ve kirletici maddelerden %99,97 oranında arındırır. Siz ve aileniz için daha sağlıklı bir ortam sunar. Şimdi Philips hava temizleyici, fan ve ısıtıcı 3'ü bir arada satış

Tapunun temiz olduğu nasıl anlaşılır?

Gayrimenkul alım satım işleminde temkinli davranmak isteyenler tapu ile ilgili araştırmaları nasıl ve nereden yapacaklarını merak ediyor. Peki, tapunun temiz olduğu nasıl anlaşılır?

Hastoprak İnşaat Turizm Hay.Gıda Dayanıklı Tüketim Mal.Temiz.Oyuncak San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Hastoprak İnşaat Turizm Hay.Gıda Dayanıklı Tüketim Mal.Temiz.Oyuncak San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşit Toprak tarafından açıldı.

Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek 2 milyarı aştı!

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasında bugüne dek 2 milyar 30 milyon 380 bin TL toplandığını bildirdi.

Alpiş Group'tan Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL'lik destek!

İnşaat sektöründe faaliyet bulunan Alpiş Group, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ile destek verdi.

Kibar Holding’den koronavirüs dayanışmasına 4 milyon TL’lik destek!

Kibar Holding, Sağlık Bakanlığı ve hastanelere yapılan yardımlarla  “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına 4 milyon TL’lik destek verdi.

İnşaat sektöründen 'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına dev destek!

“Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyası için tüm ülke destek verdi. Ülkenin her bölgesinden kampanyaya yağmur gibi destek yağarken, inşaat sektörünün önde gelen isimleri de bağışlarda bulundu.

Emlak Katılım'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Mart'ta "Millete Sesleniş" konuşmasında "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı, "Milli Dayanışma Kampanyası"na Emlak Katılım'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek geldi.

Doğuş Grubu'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon TL'lik destek!

Doğuş Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 15 milyon TL'lik destek verdi.

Temiz Türkiyem Haberi

Temiz Türkiyem

 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 15 belediye ile “Temiz Türkiye’m Atılımı Eğitim Projesini” Ekim ayında hayata geçiriyor. Projeyle birlikte genç kuşaklar adeta birer çevre müfettişi olacak.


Projeye göre Bakanlık; il müdürlükleri, milli eğitim ve belediyeler ile birlikte 4. sınıf öğrencilerine çevre bilinci aşılayacak. Öğrencilerle birlikte çeşitli aktiviteler yürütülecek. Özel kimlik kartları, Bakanlıkça hazırlanarak dağıtılacak. Çevre konulu eğitim seminerleri, geri dönüşüm çalışmaları, tiyatro gösterileri, çevre gezileri ve yarışmalar yapılacak.


Temiz Türkiye’m Pilot Eğitim Projesi kapsamında yer alacak Belediyeler ise şöyle: Küçükçekmece Belediyesi, Bağcılar Belediyesi, Esenler Belediyesi, Üsküdar Belediyesi, Fatih Belediyesi, Altındağ Belediyesi, Keçiören Belediyesi, Sincan Belediyesi, Şahinbey Belediyesi, Adapazarı Belediyesi, Trabzon Belediyesi, Denizli Belediyesi, Adıyaman Belediyesi, Uşak Belediyesi, Bilecik Belediyesi.


Temiz Türkiye’m Pilot Eğitim Projesi kapsamında Proje Koordinatörleri Toplantısı 12 Eylül’de Ankara’da gerçekleştirildi. Toplantıya...