05 / 05 / 2024

Temmer Mermer 2014 ürünleri

Temmer Mermer 2014 ürünleri

40 ülkeye ihracat yapan Temmer Mermer, özellikle yurt içindeki lüks konut projelerinden gelen talepler nedeniyle Etiler'deki shovvroomunda, son yılların gündemi olan 'yeşil ev' projelerinden talep görüyor.

Temmer Mermer yeşil ev projelerinden talep görüyor!

40 ülkeye ihracat yapan Temmer Mermer, özellikle yurt içindeki lüks konut projelerinden gelen talepler nedeniyle Etiler'deki shovvroomu'nda, son yılların gündemi olan 'yeşil ev' projelerinden talep görüyor.

Temmer Mermer ürünlerini 40 ülkeye satıyor!

Temmer Mermer, Afyon'daki fabrikasında islediği mermerleri 40 ülkeye satıyor. Temmer'in mermer sattığı projeler arasında Armani Casa'nın Hindistan projesisi ve Dubai'deki Palm Jumeirah da var.

Kentsel dönüşüm inşaat malzemelerinde kaliteyi artırdı!

Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Maden İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Rüstem Çetinkaya, "Büyük inşaat firmalarının kentsel dönüşüme başlaması ile kaliteli inşaat malzemelerinin kullanımı arttı." dedi.

Temmer Mermer, Türk mermerlerini Amerika'da tanıtacak!

Temmer Mermer, Çin'den sonra dünyadaki en büyük doğaltaş pazarı olan Amerika'ya Türk mermerlerini tanıtmaya gidiyor. Firma 14-17 Nisan tarihleri arasında Orlando'da gerçekleşecek olan Covering Doğaltaş Fuarı'na katılacak.

Mermer sektörü 2014 yılı boyunca olumsuzlukları konuştu!

Antik dönemden bu yana birçok alanda kullanılan mermer, günümüz mimarisinde de prestijin ve estetiğin sembolü olmaya devam ediyor.

Çin'in 1.7 milyar dolarlıklık mermer ithalatı Türkiye'den!

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, "İnşaat sektöründeki durgunluğa rağmen 2014 yılında Çin'in yaptığı 1,7 milyar dolar blok mermer ithalatının yüzde 50'sini Türkiye tek başına gerçekleştirdi" dedi.

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Garipşah Tunçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Temmer Mermer 2015'te yüzde 5'lik büyüme hedefliyor!

Bilecik'te ilk ocak yatırımlarıyla sektöre giren Temmer Mermer, Afyon'da 107 bin metrekare açık, 42 bin kapalı alana sahip fabrikasıyla dünyanın 40 ülkesine Türk mermeri gönderiyor.

Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aziz Kurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık 2014 tarihinde Kartal, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Deniz Karataş: İnşaat sektörü 2014 yılını zararla kapattı!

300 sektör zararda İnşaat sektörü tahmin ettiği yükselişi yakalamanın yanında dönemi kötü kapatmasıyla birlikte mermer, fayans üreticileri, çimento fabrikaları, tesisat malzemeleri gibi mesleğe bağlı 300 sektör de 2014'ü zararla kapattı.

Bursa'da Mermer Ocağı kapasite artışı için halk toplantısı düzenlenecek!

ROK-MER İnş. Mad. San ve Tic. Ltd. Şti. tarafından, Bursa İli Osmangazi İlçesi'nde yer alan Mermer Ocağı kapasite artışı için 6 Kasım 2014 tarihinde halk toplantısı düzenlenecek.

Rüstem Çetinkaya: Azeriler Türk mermerini tercih ediyor!

Temmer Mermer de, yabancı müşterilerden yoğun ilgi görüyor. Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya, "Son günlerde Türkiye'den konut alan Azeri müşterilere sık sık teklifler hazırlamaya başladık" dedi...

Rüstem Çetinkaya: Azeriler altın işlemeli mermerlere yoğun ilgi gösteriyor!

Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya "Türkiye'den konut alan Azeri müşterilere çok sayıda teklif hazırlamaya başladık. Azeriler, mermeri genellikle konutun içinde dekorasyon aracı olarak kullanıyor" dedi...

Leonardo Mermer Madencilik A.Ş'nin acı günü: İffet Selma Türker vefat etti!

Leonardo Mermer Madencilik A.Ş'nin kurucu ortağı Tevfik Tunç Türker'in eşi İffet Selma Türker vefat etti. Cenaze 12 Temmuz 2014 Cumartesi günü öğle namazına müteakip Karacaahmet Şakirin Camii'nden kaldırılacak ve defnedilecek....

Temmer Mermer 2014 ürünleri Haberi

Temmer Mermer 2014 ürünleri


Dünyanın 40 ülkesine ihracat yapan Temmer Mermer, bilhassa yurtiçinde ki lüks konut projelerinden gelen yoğun talepler nedeniyle İstanbul Etiler'deki showroomunda, son yılların gündemi olan 'Yeşil Ev' temalı projelerden de talep görüyor. 

Afyon, Bilecik ve Eskişehir ocaklarından çıkardıkları doğaltaşlar dışmda yeni ürünleri ile showroomda sergilediği 50 çeşit mermer ürünlerine yenilerini ekleyen Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya," Hem kişisel çabaları ile kendi özel villasını 'Yeşil Ev' içerikli planlayan münferit müşterilerimizden hem de adetli konut projelerinden gelen talepler doğrultusunda tamamen doğal taş olan mermeri sunuyoruz. Enerji ve ısı gibi çok önemli konularda tasarrufu destekleyen mermer, aynı zamanda darbelere karşı dayanıklılığı nedeniyle tercih ediliyor" dedi. 

Yalıtım sağlıyor Tamamen hijyen bir taş olma özelliği, her türlü darbelere olan dayanıklılığı ama en önemlisi ise ısı...