07 / 05 / 2024

Temmer Mermer nerede

Temmer Mermer nerede

Temmer Mermer, Afyon'daki fabrikasında islediği mermerleri 40 ülkeye satıyor. Temmer'in mermer sattığı projeler arasında Armani Casa'nın Hindistan projesisi ve Dubai'deki Palm Jumeirah da var.

Temmer Mermer ürünlerini 40 ülkeye satıyor!

Temmer Mermer, Afyon'daki fabrikasında islediği mermerleri 40 ülkeye satıyor. Temmer'in mermer sattığı projeler arasında Armani Casa'nın Hindistan projesisi ve Dubai'deki Palm Jumeirah da var.

Kentsel dönüşüm inşaat malzemelerinde kaliteyi artırdı!

Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Maden İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Rüstem Çetinkaya, "Büyük inşaat firmalarının kentsel dönüşüme başlaması ile kaliteli inşaat malzemelerinin kullanımı arttı." dedi.

Temmer Mermer, Türk mermerlerini Amerika'da tanıtacak!

Temmer Mermer, Çin'den sonra dünyadaki en büyük doğaltaş pazarı olan Amerika'ya Türk mermerlerini tanıtmaya gidiyor. Firma 14-17 Nisan tarihleri arasında Orlando'da gerçekleşecek olan Covering Doğaltaş Fuarı'na katılacak.

Temmer Mermer 2015'te yüzde 5'lik büyüme hedefliyor!

Bilecik'te ilk ocak yatırımlarıyla sektöre giren Temmer Mermer, Afyon'da 107 bin metrekare açık, 42 bin kapalı alana sahip fabrikasıyla dünyanın 40 ülkesine Türk mermeri gönderiyor.

Rüstem Çetinkaya: Azeriler Türk mermerini tercih ediyor!

Temmer Mermer de, yabancı müşterilerden yoğun ilgi görüyor. Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya, "Son günlerde Türkiye'den konut alan Azeri müşterilere sık sık teklifler hazırlamaya başladık" dedi...

Rüstem Çetinkaya: Azeriler altın işlemeli mermerlere yoğun ilgi gösteriyor!

Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya "Türkiye'den konut alan Azeri müşterilere çok sayıda teklif hazırlamaya başladık. Azeriler, mermeri genellikle konutun içinde dekorasyon aracı olarak kullanıyor" dedi...

Temmer Mermer, yeşil ev temalı projelerden yoğun talep görüyor!

Temmer Mermer, yurtiçindeki lüks konut projeleri ile yeşil ev temalı projelerden yoğun talep görüyor. Afyon, Bilecik ve Eskişehir ocaklarından çıkardıkları doğaltaşlar dışında 50 çeşit mermer ürünlerine yenilerini eklendi...

Temmer Mermer yeşil ev temalı projelerden talep görüyor!

40 ülkeye ihracat yapan Temmer Mermer, özellikle yurt içindeki lüks konut projelerinden gelen talepler nedeniyle Etiler'deki shovvroomunda, son yılların gündemi olan 'yeşil ev' projelerinden talep görüyor.

Temmer Mermer yeşil ev projelerinden talep görüyor!

40 ülkeye ihracat yapan Temmer Mermer, özellikle yurt içindeki lüks konut projelerinden gelen talepler nedeniyle Etiler'deki shovvroomu'nda, son yılların gündemi olan 'yeşil ev' projelerinden talep görüyor.

Rüstem Çetinkaya: Marka değeri yüksek butik projelere hizmet veriyoruz!

Etiler'de açtığı yeni showroomda sergilediği 50 çeşit mermer ürünlerine yenilerini ekleyen Temmer Mermer, İtalyan markası Decor Marble Rüstem Cetinkaya ile Türkiye için exclusive anlaşması imzaladı.

Temmer Mermer, Decor Marble ile exclusive anlaşması imzaladı!

Dünyanın 40 ülkesine ihracat yapan Temmer Mermer, yurtdışından ve bilhassa yurtiçindeki lüks konut projelerden gelen yoğun talepler nedeniyle İstanbul Etiler'de açtığı showroomunda yeni yıla yepyeni ürünlerle giriyor.

Mermer lüks konut projelerinde kullanılmaya devam ediyor!

Tarih boyunca da 'Zenginliğin Sembolü' olarak görülen mermer, lüks konut projelerinde kullanılmaya devam ediyor. Temmer Mermer, Maçka Residance'da Armani ile başlayan iş ilişkilerini giderek yoğunlaştırıyor...

Mesa Kartall nerede?

Mesa Kartall nerede sorusunun yanıtı ve telefon numarası şöyle: Cumhuriyet Mh. Mermer Sk. No:16 Kurfalı Yakacık Yanyol 34876 Kartal / İstanbul - 0216 451 93 70

Temmer Mermer nerede Haberi

Temmer Mermer nerede

1999 depreminden 1 yıl önce bir ortaklık sonucu tanıştığı mermer sektöründe entegre bir tesis kurup kendisini Türk mermerini marka yapmaya adayan isimlerden biri. Ortağı olduğu Temmer Mermer, Afyon'daki fabrikasında işlediği mermerleri dünyada 40 ülkeye satıyor. Temmer'in mermerlerinin kullanıldığı projeler arasında Armani/Casa imzalı Maçka Residance, Armani Casa'nın Hindistan'daki projesi ve Dubai'deki Palm jumeirah projeleri de var. Dünyaca ünlü artislerin tercih ettiği Singapur'daki Edelvveiss projelerine de mermer verdiklerini anlatan Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya ile Türk mermerini ve Temmer'i konuştuk. 


Temmer Mermer nasıl kuruldu? 

Ben işletme mezunuyum. Temmer 1998 yılında 2 ortak tarafından kuruldu. Ben de o yıl 3. ortak olarak dahil oldum. Şu an 2 ortak kaldık. Büyük hisse bende. Ortağım Ahmet Küçük ise Afyon'da fabrikanın başında duruyor. Bizim ilk...