30 / 04 / 2024

Temmuz Karikutal kimdir

Temmuz Karikutal kimdir

Bir dönem izlenme rekorları kıran Arka Sıradakiler dizisinin Yadigar'ı Temmuz Karikutal, geçen yıl daire aldığı müteahhitin kendisini dolandırdığını iddia etti. 

Uçarlar Yapı'ya dolandırıcılık suçlaması!

Oyuncu Temmuz Karikutal, geçen yıl daire aldığı Uçarlar Yapı hakkında ‘dolandırıcılık’ suçlaması ile suç duyurusunda bulundu...

Temmuz Karikutal'dan müteahhite dolandırıcılık suçlaması!

Bir dönem izlenme rekorları kıran Arka Sıradakiler dizisinin Yadigar'ı Temmuz Karikutal, geçen yıl daire aldığı müteahhitin kendisini dolandırdığını iddia etti. 

İskender Uslu kimdir?

İskender Uslu, 1 Temmuz 2016 tarihi itibarıyla Seha Yapı Genel Müdürü olarak göreve başladı. Peki, İskender Uslu kimdir? İskender Uslu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Ali Ergin Şahin kimdir?

1 Temmuz 2016 tarihinde Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Peki Ali Ergin Şahin kimdir? Ali Ergin Şahin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tuğba Yılmaz kimdir?

24 Temmuz 2015 tarihinden beri Akyurt Kaymakamı olarak hizmet veren Tuğba Yılmaz 1 Haziran 2016'da Yalova Valiliği'ne atandı. Peki, Tuğba Yılmaz kimdir?

İsmail Tandoğan kimdir?

Temmuz 2013'ten bu yana mesleki çalışmalarını Bayraktar & Tandoğan Mimarlık Hizmetleri adı altında Özden Bayraktar ile beraber sürdürmekte olan Mimar İsmail Tandoğan kimdir?

Hakan Ergin kimdir?

2013 yılı Temmuz ayında CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2,5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti. Peki, CarrefourSA Yeni Genel Müdürü Hakan Ergin kimdir?

Günöz Atakan kimdir?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Genel Sekreterlik görevine temmuz ayı itibari ile Günöz Atakan atandı. Peki, Günöz Atakan kimdir? Günöz Atakan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Altuğ Akbaş kimdir?

Kalekim Genel Müdürlük görevine Temmuz 2013’te getirilen Altuğ Akbaş kimdir? Altuğ Akbaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş'ın biyografisi...

Ersun Bayraktaroğlu kimdir?

PwC Gayrimenkul Sektörü Ülke Lideri Ersun Bayraktaroğlu, Gayrimenkul Yatırımının Vergisel Boyutu eğitimleri de veren uzmandır. Ersun Bayraktaroğlu, Temmuz 2007'den bu yana PwC Türkiye'nin ortağıdır. İşte Ersun Bayraktaroğlu kimdir? sorusunun cevabı...

Günter Behnisch kimdir?

Alman mimar Günter Behnisch 14 Temmuz 2010’da 88 yaşındayken hayata gözlerini yumdu. 1972 yılında Münih Olimpiyatları için gerçekleştirdiği tasarımı, demokratik mimarinin ve ulusal gururun bir sembolü oldu. Peki Günter Behnisch kimdir?

Mehmet Göçmen kimdir?

Akçansa Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Göçmen, bu göreve 20 Temmuz 2009 tarihinde atandı. Mehmet Göçmen, Haziran 2003'te de Akçansa Genel Müdürü olmuştu. Peki Mehmet Göçmen kimdir? İşte biyografisi...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir?

ÇİMSA Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, bu göreve 01 Temmuz 2006'da atandı. Mehmet Hacıkamiloğlu, ÇİMSA'da çalışmaya 2001 yılında başladı. Peki Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? İşte Mehmet Hacıkamiloğlu'nun biyografisi...

Temmuz Karikutal kimdir Haberi

Temmuz Karikutal kimdir

Bir dönem izlenme rekorları kıran ‘Arka Sıradakiler’ dizisinin Yadigar'ı Temmuz Karikutal, Uçarlar Yapı Gayrimenkul hakkında suç duyurunda bulundu. Karikutal, emniyete verdiği ifadesinde  “Bana satılan daire başka bir kişiye daha satılmış” dedi. 

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre Karikutal, Esenyurt’ta konut üreten Uçarlar Yapı Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi ile sözleşme imzaladı. Karikutal, kaba inşaatı yüzde 90 biten projeden 160 bin TL bedelle 1+1 büyüklüğünde bir daire satın amıştı. Sözleşmeyi imzalayan Karikutal, iki gün sonra ödemesini banka yolu gerçekleştirdi.

Tarafların anlaşmalarına göre, dairenin teslimi Ocak 2018’de yapılacak projede teslimler yapılmadı. Daire sahipleri, projede bir ilerleme olmadığını anlayınca harekete geçti. Aralarında, memur, emekli ve sanatçıların da olduğu çok sayıda kişi savcılığa suç duyursunda bulundu.

Teslim tarihinin üzerinden aylar geçmesine rağmen, şirket teslimat sürecine başlamadı....