19 / 05 / 2024

temmuz teslim konut projeleri

temmuz teslim konut projeleri

Temmuz ayı da teslimlerle dolu geçecek gibi görünüyor... Bu ay teslim edilmesi planlanan toplam 15 proje var. Bunlar İstanbul, Ankara, Bursa, Çanakkale, Tekirdağ ve Konya'da yer alıyor.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 96.946 TL peşinat 4.848 lira taksitle konut müjdesi!

TOKİ yükselen konut fiyatlarına darbe vurarak 96.946 TL peşinat 4.848 lira taksitle hiç evi olmayanlara hemen teslim konut projesi sunuyor. İşte haberin ayrıntıları...

Konutta kredi desteği kira sorununu çözer! Ev alacaklar bu detaylara hemen bakın! 

Emlak Uzmanı Dr. Mustafa Koçak, Temmuz ayı konut satış verileri ile beraber, ilk kez konut alacaklara verilecek kredi desteğini değerlendirdi. Koçak, ilk defa konut alacaklara verilecek kredi desteğinin kira sorununu da çözeceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Yabancıya konut satışında ivme artıyor!

Now Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başyazıcıoğlu, Temmuz 2021 konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Şükrü Başyazıcıoğlu, "Yüksek faiz ortamı ve maliyetlerdeki artışın fiyatlara yansıması tüketicileri etkiliyor" dedi.

Yabancıya konut satışında Temmuz rekoru!

TÜİK Temmuz 2021 konut satış verilerine göre; yabancıya konut satışları 2020 Temmuz'a göre yüzde 64 arttı ve 4.495 oldu. 2019'daki 4 bin 192 adet rakamını aşarak yabancıya satışta tüm zamanların en yüksek Temmuz satışı kaydedildi. 

Temmuz ayında yabancıya 4 bin 495 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Temmuz ayı konut satış rakamlarını açıkladı. Açıklanan rakamlara göre; Temmuz'da yabancıya 4 bin 495 adet konut satıldı.

İpotekli konut satışları Temmuz 2021'de arttı mı?

TÜİK tarafından açıklanan Temmuz 2021 konut satış istatistiklerine göre; Türkiye'de 2021 Temmuz'da 107 bin 785 konut satışı gerçekleşti. Peki ipotekli satışlar ne oldu? İşte ayrıntılar... 

Konut satışlarında yeni bir rekor kırılabilir!

Akyapı kurucularından Mahmut Asmalı, Temmuz 2021 konut satış verilerini değerlendirdi. Mahmut Asmalı, "Geçen yıl olduğu gibi bir kredi kampanyası bu yıl da düzenlenirse bekleyen talebin harekete geçip, yeniden rekor rakamlara ulaşılması mümkün" dedi.

2021 Temmuz'da 107 bin 785 konut satıldı!

Türkiye'deki Temmuz Ayı konut satış verileri açıklandı. Türkiye'de konut satışları Temmuz 2021'de, 2020 Temmuz'a göre yüzde 53,0 azaldı ve 107 bin 785 olarak gerçekleşti.

İngiltere'de konut fiyatları Temmuz ayında yüzde 0,5 geriledi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de Temmuz'da konut fiyatları yüzde 0,5 geriledi.

İstanbul Esenler'de 2 bin konut Temmuz'da teslim!

Türkiye’nin ilk Akıllı ve Güvenli Şehri Esenler’de inşaatı biten 2 bin 108 konut Temmuz ayında hak sahiplerine teslim edilecek.

Binkar İnşaat konkordatodan çıktı!

Anahtar teslim konut inşaatları, inşaat müteahhitlik taahhüt işleri ve kat karşılığı inşaat yapım projelerine imza atan Binkar İnşaat sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket konkordato sürecini başarıyla tamamladı. 

Binkar İnşaat'ın kesin mühleti 11 Mart'a uzatıldı!

Anahtar teslim konut inşaatları, inşaat müteahhitlik taahhüt işleri ve kat karşılığı inşaat yapım işleri hayata geçiren Binkar İnşaat sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. 

Elite Concept'te hemen teslim konut fırsatı!

Şua İnşaat’ın Kadıköy Fikirtepe’deki hemen teslim projesi Elite Concept, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleriyle dikkat çekiyor. Projede yüzde 10 peşinat, 0,64’ lük cazip faiz oranı, 12 aya kadar ödemesiz ve 15 yıla varan uzun vade fırsatı da sunuluyor.

temmuz teslim konut projeleri Haberi

temmuz teslim konut projeleri

1-) Aykutoğlu İnşaat/Aykutoğlu Flats/Gaziosmanpaşa


Aykutoğlu Flats projesine 2013 Ocak'ta başlanmıştı. Temmuz'da teslimlere başlayacak Aykutoğlu Flats projesi Aykutoğlu İnşaat tarafından  Gaziosmanpaşa, Küçükköy'de inşa ediliyor.


112 konuttan meydana gelen Aykutoğlu Flats projesinin toplam arsa alanı 4 bin 600 metrekare. Giriş+18 katlı tek bloktan meydana gelen Aykutoğlu Flats projesinde alışveriş merkezi ise Ağustos'ta açılacak. 


Toplam inşaat alanı 30 bin metrekare olan Aykutoğlu Flats projesinde daireler 1+1, 2+1 ve 3+1'lerden meydana geliyor. Projedeki dairelerin brüt alanları 87 metrekareden başlıyor ve 175 metrekareye kadar yükseliyor. 


Aykutoğlu Flats projesinde metrekare birim fiyatları 3 bin 650 TL'den başlıyor. Aykutoğlu Flats projesinde banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. 


Aykutoğlu Flats iletişim

Telefon numarası: 0212 4772828

Web sitesi: www.flatsaykutoglu.com 


2-) Okkalar İnşaat/Arma Residence/Pendik


Arma Residence projesi, 264 adet konut ve 20 adet dükkandan meydana...