19 / 05 / 2024

Temsa çin

Temsa çin

Ar-ge’sini güçlendiren ve farklı pazarlara yönelik olarak ardı ardına yeni modeller sunan Temsa, geçtiğimiz yıl kendi rekorlarını da kırmayı başardı ve 2 bin 900 araç üretip, 750 milyon TL ciro elde etti.

Karmak İnşaat filosuna 20 adet araç ekledi!

Karmak inşaat Volvo Trucks Türkiye distribütörü olan Temsa Makinaları'ndan 20 adet kamyon satın aldı. Araç teslimat töreni 25 Nisan Cuma günü gerçekleştirildi.

Temsa yeni fabrika için pazar araştırmasına koyuldu!

Yılın ilk dört ayında 112 büyük otobüs ve 350 midibüs satışı ile pazar payını yüzde 30'a çıkaran Temsa, üretimde tam kapasiteye ulaştı. İhracatı hızlandırmayı hedefleyen Temsa'da, yeni fabrika için pazar araştırması başladı.

Temsa yüzde yüz yerli otobüs üretmeyi planlıyor!

Sabancı Holding'in otomotiv şirketi Temsa; yerli otobüs üretmeyi planlıyor.Otobüs ve minibüs segmentinde Türkiye'nin önde gelen otomotiv şirketlerinden Temsa, elektrikli otobüsü MD9 electriCITY'i dün Adana fabrikada tanıttı.

Temsa’ya Çin’den teklif var!

Ar-ge’sini güçlendiren ve farklı pazarlara yönelik olarak ardı ardına yeni modeller sunan Temsa, geçtiğimiz yıl kendi rekorlarını da kırmayı başardı ve 2 bin 900 araç üretip, 750 milyon TL ciro elde etti.

Hasırcı İnşaat şžirketi; inşaat mühendisi arıyor!

Hasırcı İnşaat Temsa Enerji İnşaat Sanayi Limited şžirketi, Bursa ilinde Kestel İlçesi Gözede Köyünde yapımına başlanacak HES (Hidroelekrik Santrali) projesinde çalıştırılmak üzere inşaat mühendisi arıyor

Bu hafta inşaat sektöründen 8 firma eleman arıyor!

Bu hafta inşaat sektöründen  8 firma eleman arıyor . Bu firmalardan bazıları; TemelTaş İnşaat Sanayi Ticaret Anonim şžirketi, Re/Max Gayrimenkul şžirketi, Hasırcı İnşaat, Temsa Enerji İnşaat Sanayi Limited şžirketi...

DASK İçin azami tutar 120 bin YTL

Zorunlu Deprem Sigortası kapsamında, bir mesken için verilebilecek azami teminat tutarı, yapı tarzı ayrımı yapılmaksızın 120 bin YTL olarak belirlendi. Azami teminat tutarı daha önce 110 bin YTL idi..

Yabancı `bekle gör' tavrına giriyor, inşaatta sıkıntı var

Global likidite problemlerinin etkisi sürerken, iç siyasette yaşanan gerginlikler, iş dünyasını tedirgin etti. Bankacılar, işadamları, büyümesi ciddi biçimde hız kesen inşaat sektörü temsilcileri, Türkiye'nin sıkıntıları uzlaşarak aşması halinde, yatırımc

Gül, Cargill'in önünü açan yasayı onayladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi'nin 19 Şubat 2007'de yürürlülüğünü durdurduğu, tarım arazileri üzerine yasadışı tesis kurduğu için faaliyetlerine son verilen şirketlere getirilen affın süresini uzatan kanunu onayladı. Böylece yıllardır bu ka

Konut ve inşaat alarm veriyor

Finans Enstitüsü Direktörü İktisatçı Cemil Ertem, küresel daralmanın sonuçlarını Türkiye'nin 2008'in son çeyreğinde çok keskin olarak göreceğini söyledi.

Dünyanın en uzun gökdeleni 10 milyar dolara inşa ediliyor

Dünyanın en zengin 16'ncı kişisi olan Suudi Arabistan Prensi el Velid Bin Talal, dünyanın en uzun gökdelenenini inşa ettiriyor.

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

Temsa çin Haberi

Temsa çin

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, bu yıl da an itibariyle ekim ayına kadarki tüm kapasitelerinin dolu olduğuna dikkat çekerek, “Bizim sektörümüzde yılın ilk 6 ayı çok kritik önem taşır. Bu aylarda kapasite sorunu yaşamazsanız, yılın son çeyreğinde zaten sorun yaşamazsınız. Biz şimdiden ekim ayına kadar kapasitemizi doldurduğumuz için bir anlamda rahatız” dedi. Bir dönem fabrikanın anahtarlarının kapıda sallandığını hatırlatan Çelik, “O dönem kapandıktan sonra kendi özümüze döndük. Adana’da, o bölgenin en büyüğü olmanın avantajlarını kullandık. Kendi çevremizde bir ekosistem yaratarak, pazarın ihtiyaç duyduğu ürünleri üreterek büyüdük” ifadesini kullandı. Üretimlerinin yüzde 70’ini iç pazara sattıklarını belirten Çelik, 2016’nın da benzer geçmesini öngördüklerini söyledi. 


‘İşbirliğine bakıyoruz’

Kendilerinin de tüm otomotivciler gibi ürün geliştirme ve maliyetleri düşürme amacıyla farklı işbirliği fırsatlarına baktıklarını kaydeden Dinçer...